Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 92
Hier is pagina 92 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.

Hier is pagina 92 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 92
BÀ LATEN WE KLINKEN Klink op de naderende koude met 3 hartverwarmende cocktails, 1 mocktail en 1 Irish coffee met een twist. Heerlijk bij een fairtrade dessert (zie p. 97)! Hannah Van Ongwalle, de beroemde mixologe, maakbe deze zalige warme cocktails speciaal voor jou. N af N Darkjenel, Hannah! S We 5 a 21 # E — de x 5 2 zz ER: EE ur Wet 2 es = a CARAMEL COCO GINGER TEA TEA W À PUS T5 N YYY IN Maak de siroop: warm 1 di water Maak een kruidensiroop: verwarm en 10 gkokosbloesemsuiker op, ORANGE TODDY = 1dIrietsuikersiroop met tot de suiker volledig gesmolten is. N 4 kardemompeulen, steranijs en Giet 5 cl Baileys Salted Caramel in N Y 5 ER S 10 venkelzaadjes tot net onder het een kopje of een glas voor warme AN A Doe Ld vers citroensap, kookpunt. Haal de pan van het vuur, dranken. Verwarm 1,5 dl halfvolle Aclcognac, 1 dl Grand à laat2 utrekken en filter. Houd de melk op een zacht vuurtje met N N Ni AN N Marnier en 2 kl oranje- à steranijs apart. Maak een thee met Ld siroop, 1kl cacaopoeder en 1 snufje N \ bloesemhoning in 2 dl water en 1 theezakje ‘Herbal R kaneelpoeder. Giet de hete bereiding N IN \ een kopje. Meng er Collection’ Pukka. Giet 2 cl vers over de Baileys. Spuit er 4 el slagroom N N 6clkokend water bij. citroensap, 5 cl jonagold appelsap S (spuitbus) bovenop, steek er 4 kleine Werk af met een sliert en 2 d Gimber in een kopje. Menger marshmallows in en bestuif met N zeste van biosinaasappel 10 dl thee onder. Werk af met 1 plakje 1snufje bio cacaopoeder. N en tast toe. appel en de anijs. Serveer meteen. Tast meteen toe! RN N Ar N NN NN Sa IN EN 92 In Ss Se N IHR en N NS D EN RER N à
Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 92