Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 92




Hier is pagina 92 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BÀ LATEN WE KLINKEN

Klink op de naderende koude met 3 hartverwarmende

cocktails, 1 mocktail en 1 Irish coffee met een twist.

Heerlijk bij een fairtrade dessert (zie p. 97)!

Hannah Van Ongwalle,

de beroemde mixologe,

maakbe deze zalige warme

cocktails speciaal voor jou.

N

af

N

Darkjenel, Hannah!

S We

5

a

21

#

E



de

x

5

2

zz

ER:

EE ur

Wet

2

es

=

a

CARAMEL COCO

GINGER TEA TEA W

À

PUS

T5

N

YYY

IN

Maak de siroop: warm 1 di water

Maak een kruidensiroop: verwarm

en 10 gkokosbloesemsuiker op,

ORANGE TODDY

=

1dIrietsuikersiroop met

tot de suiker volledig gesmolten is.

N

4 kardemompeulen, steranijs en

Giet 5 cl Baileys Salted Caramel in

N

Y

5

ER

S

10 venkelzaadjes tot net onder het

een kopje of een glas voor warme

AN

A

Doe Ld vers citroensap,

kookpunt. Haal de pan van het vuur,

dranken. Verwarm 1,5 dl halfvolle

Aclcognac, 1 dl Grand

à

laat2 utrekken en filter. Houd de

melk op een zacht vuurtje met

N

N

Ni

AN

N

Marnier en 2 kl oranje-

à

steranijs apart. Maak een thee met

Ld siroop, 1kl cacaopoeder en 1 snufje

N \

bloesemhoning in

2 dl water en 1 theezakje ‘Herbal

R

kaneelpoeder. Giet de hete bereiding

N

IN

\

een kopje. Meng er

Collection’ Pukka. Giet 2 cl vers

over de Baileys. Spuit er 4 el slagroom

N

N

6clkokend water bij.

citroensap, 5 cl jonagold appelsap

S

(spuitbus) bovenop, steek er 4 kleine

Werk af met een sliert

en 2 d Gimber in een kopje. Menger

marshmallows in en bestuif met

N

zeste van biosinaasappel

10 dl thee onder. Werk af met 1 plakje

1snufje bio cacaopoeder.

N

en tast toe.

appel en de anijs. Serveer meteen.

Tast meteen toe!

RN

N

Ar

N

NN

NN

Sa

IN EN

92

In

Ss

Se

N

IHR

en N

NS

D

EN RER

N

à