Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 92
Hier is pagina 92 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BÀ LATEN WE KLINKEN
Klink op de naderende koude met 3 hartverwarmende
cocktails, 1 mocktail en 1 Irish coffee met een twist.
Heerlijk bij een fairtrade dessert (zie p. 97)!
Hannah Van Ongwalle,
de beroemde mixologe,
maakbe deze zalige warme
cocktails speciaal voor jou.
N
af
N
Darkjenel, Hannah!
S We
5
a
21
#
E
—
de
x
5
2
zz
ER:
EE ur
Wet
2
es
=
a
CARAMEL COCO
GINGER TEA TEA W
À
PUS
T5
N
YYY
IN
Maak de siroop: warm 1 di water
Maak een kruidensiroop: verwarm
en 10 gkokosbloesemsuiker op,
ORANGE TODDY
=
1dIrietsuikersiroop met
tot de suiker volledig gesmolten is.
N
4 kardemompeulen, steranijs en
Giet 5 cl Baileys Salted Caramel in
N
Y
5
ER
S
10 venkelzaadjes tot net onder het
een kopje of een glas voor warme
AN
A
Doe Ld vers citroensap,
kookpunt. Haal de pan van het vuur,
dranken. Verwarm 1,5 dl halfvolle
Aclcognac, 1 dl Grand
à
laat2 utrekken en filter. Houd de
melk op een zacht vuurtje met
N
N
Ni
AN
N
Marnier en 2 kl oranje-
à
steranijs apart. Maak een thee met
Ld siroop, 1kl cacaopoeder en 1 snufje
N \
bloesemhoning in
2 dl water en 1 theezakje ‘Herbal
R
kaneelpoeder. Giet de hete bereiding
N
IN
\
een kopje. Meng er
Collection’ Pukka. Giet 2 cl vers
over de Baileys. Spuit er 4 el slagroom
N
N
6clkokend water bij.
citroensap, 5 cl jonagold appelsap
S
(spuitbus) bovenop, steek er 4 kleine
Werk af met een sliert
en 2 d Gimber in een kopje. Menger
marshmallows in en bestuif met
N
zeste van biosinaasappel
10 dl thee onder. Werk af met 1 plakje
1snufje bio cacaopoeder.
N
en tast toe.
appel en de anijs. Serveer meteen.
Tast meteen toe!
RN
N
Ar
N
NN
NN
Sa
IN EN
92
In
Ss
Se
N
IHR
en N
NS
D
EN RER
N
à