Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 36
Hier is pagina 36 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.

Hier is pagina 36 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 36
BÀ oe nes van Loïc 4 “GEEN HERFST ZONDER STOEMP” De herfst maakt heel wat los in Loic. Goede en minder goede herinneringen, maar allemaal gelinkt aan eten. Toeval … of niet? Je ontdekt het hieronder! “Dag Loïc! Hou je van de herfst?” “Herfst = comfort food. Wat is dat voor jou?” LOÏC VAN IMPE: “Ik hou van alle seizoenen, LOÏC: “Ik denk dan meteen aan warm maar de herfst heeft toch een speciale plek in eten. Letterlijk, maar ook figuurlijk: 207,7 mijn hart... en koelkast. Ik heb dan steevast hartverwarmende gerechten, zoals gratins, champignons en knollen koud liggen. Mijn stoofpotjes en op-en-top Belgische keuken: favoriete herfstgroente is knolselder, want stoemp met worst! Het voordeel van stoemp? je kunt er zoveel mee. Heerlijk rauw geraspt Je kunt er allerlei restjes in verwerken. Je kunt met wat yoghurt-mayonaise, geroosterd of aardappelpuree bijvoorbeeld pimpen met gepureerd. Aaah, die milde zachtzoete smaak seizoensgroenten en zuiderse smaakmakers doet het goed in bijna alle gerechten. Wat dacht (zoals pesto, olijven en basilicum) of oosterse je bijvoorbeeld van geroosterde knolselder met smaakmakers (zoals kokosmelk, gember en krab, garnaalkroketten met knolselder en curry koriander). Vlees, vis of champignons erbij … of risotto met knolselder en truffel? Tip: je vindt en je hebt een écht bord comfort food voor je al deze recepten via delhaize.be!” neus staan!” “Je hebt ook een zwak voor champignons …” “Tot slot, wat zijn je favo herfstherinneringen?” Loic: “O, ja: in alle gedaanten. Ik hou niet alleen LOÎC: “Ik ging met mijn mama altijd walnoten. van de klassieke, witte Parijse champignons rapen in de bossen van Waals-Brabant … maar ik ben ook fan van boschampignons en Dääägen aan een stuk. Na een tijdje vond ik dat exotische champignons, zoals shiitake's. Ik niet zo heel erg leuk meer. Misschien daarom. leerde ermee koken toen ik samen met mijn dat ik zelden een recept met walnoten maak? vriendin in Osaka, Japan, woonde. Wist je dat (lacht) Ik heb wel goede herinneringen aan onze je gedroogde shiitake’s kunt vermalen om het herfst in Osaka. We gingen dan vaak picknicken vervolgens te gebruiken ter vervanging van in een park midden in de stad. Japanners zijn een bouillonblokje in je soep? Heerlijk umami! ongelooflijk georganiseerd én opgeruimd. Na Ook leuk: gedroogd eekhoorntjesbrood (dat je hun picknick namen ze alles netjes terug mee bij Delhaize het hele jaar door in een bokaaltje naar huis. Inspirerend! (lacht)” kunt kopen, n.v.d.r). Het ingrediënt is heel populair in de Franse en de Italiaanse keuken als smaakmaker in saus, pasta, risotto …” PZ FR PE zZ 36 0
Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 36