Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 73
Hier is pagina 73 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
nor? 20: WA
BLOEMKOOL-WORTELCREME,
DUKKAH MET HAZELNOTEN
25 MIN + 30 MIN KOOKTIJD © GEMAKKELIJK © €
A 8 PERS.
P113
900
PIMP JE SOEP
+ 1 bloemkoo!
« 2klcurrypoeder
+ 125 g sesamzaadjes
« kl paprikapoeder
+ 600 g biowortelen
- Peper en zout
+ 125 g zonnebloem-
« 2kl zwarte peperbollen
+ Zuien
Voor de dukkah:
+ Ya kl fleur de sel
th1,2,3,4
pitten
+ 1,5 di room
+ 200 g geroosterde
« 4 kl venkelzaadjes
« 1 kl komijn
hazelnoten
« 1 klEspelettepeper
@ Maak de dukkah: verwarm de oven voor op 160°C. Meng alle ingrediënten op
een ovenplaat en verdeel ze over de hele plaat. Schuif ze 30 min in de oven en laat
afkoelen. Verkruimel de bereiding grof in de hakmolen.
@ Hak intussen de uien grof, snijd de bloemkool in grote stukken en de
ongeschilde wortelen (ze zijn bio!) in dikke schijfjes. Breng alles in een kookpot
aan de kook met 1,5 1 water. Laat 30 min op een zacht vuurtje sudderen.
© Laat de groenten uitlekken. Mix ze fijn met de room, de curry, de komijn, peper
SOMETHING
en zout. Voeg kookwater toe tot de gewenste textuur.
Een schep (ongezoete!) frisse
@ Dien heel warm op en bestrooi met een beetje dukkah. Werk eventueel af met
yoghurt, een wolkje melk of een
verse koriander.
scheutje plantaardige drink (zie p. 82).
2 Vervang de rom door kokosmelk en hebt meteen een 100% vegan recept! (1)
VOEDING SWAARDEN PER 100 G ENERGIE 605 KJ / 146 KCAL | VETTEN 156 | VERZADIGDE VETZUREN 2,96
KOOLHYDRATEN 5,26 | SUIKERS 376 | VEZELS 316 | HWITTEN 3,76 | ZOUT 0,26
SOMETHING cri
ETS AZIATISCHE
Een restje (groente)chips,
getoaste broodkorstjes, gegrilde
RUNDSBOUILLON
kikkererwten, homemade dukkah
(zie hiernaast), pitten of zaden …
RESTJES
> Groenten
TYPE SOEP
> Bouillon
TECHNIEK
Een bouillon is een heldere soep gemaakt
door groenten, vlees of botten te stoven
SOMETHING her
|
en vervolgens een tijdje te laten trekken.
Een partje limoen doet het goed bij
pikante vissoep of oosterse soep.
EN
d
N,
N
Ÿ
a
SOMETHING „reen
Een handje verse groene kruiden,
liefst zo nonchalant mogelijk
gedresseerd op je soep.
73
À