Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 73




Hier is pagina 73 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

nor? 20: WA

BLOEMKOOL-WORTELCREME,

DUKKAH MET HAZELNOTEN

25 MIN + 30 MIN KOOKTIJD © GEMAKKELIJK © €

A 8 PERS.

P113

900

PIMP JE SOEP

+ 1 bloemkoo!

« 2klcurrypoeder

+ 125 g sesamzaadjes

« kl paprikapoeder

+ 600 g biowortelen

- Peper en zout

+ 125 g zonnebloem-

« 2kl zwarte peperbollen

+ Zuien

Voor de dukkah:

+ Ya kl fleur de sel

th1,2,3,4

pitten

+ 1,5 di room

+ 200 g geroosterde

« 4 kl venkelzaadjes

« 1 kl komijn

hazelnoten

« 1 klEspelettepeper

@ Maak de dukkah: verwarm de oven voor op 160°C. Meng alle ingrediënten op

een ovenplaat en verdeel ze over de hele plaat. Schuif ze 30 min in de oven en laat

afkoelen. Verkruimel de bereiding grof in de hakmolen.

@ Hak intussen de uien grof, snijd de bloemkool in grote stukken en de

ongeschilde wortelen (ze zijn bio!) in dikke schijfjes. Breng alles in een kookpot

aan de kook met 1,5 1 water. Laat 30 min op een zacht vuurtje sudderen.

© Laat de groenten uitlekken. Mix ze fijn met de room, de curry, de komijn, peper

SOMETHING

en zout. Voeg kookwater toe tot de gewenste textuur.

Een schep (ongezoete!) frisse

@ Dien heel warm op en bestrooi met een beetje dukkah. Werk eventueel af met

yoghurt, een wolkje melk of een

verse koriander.

scheutje plantaardige drink (zie p. 82).

2 Vervang de rom door kokosmelk en hebt meteen een 100% vegan recept! (1)

VOEDING SWAARDEN PER 100 G ENERGIE 605 KJ / 146 KCAL | VETTEN 156 | VERZADIGDE VETZUREN 2,96

KOOLHYDRATEN 5,26 | SUIKERS 376 | VEZELS 316 | HWITTEN 3,76 | ZOUT 0,26

SOMETHING cri

ETS AZIATISCHE

Een restje (groente)chips,

getoaste broodkorstjes, gegrilde

RUNDSBOUILLON

kikkererwten, homemade dukkah

(zie hiernaast), pitten of zaden …

RESTJES

> Groenten

TYPE SOEP

> Bouillon

TECHNIEK

Een bouillon is een heldere soep gemaakt

door groenten, vlees of botten te stoven

SOMETHING her

|

en vervolgens een tijdje te laten trekken.

Een partje limoen doet het goed bij

pikante vissoep of oosterse soep.

EN

d

N,

N

Ÿ

a

SOMETHING „reen

Een handje verse groene kruiden,

liefst zo nonchalant mogelijk

gedresseerd op je soep.

73

À