Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 73
Hier is pagina 73 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.

Hier is pagina 73 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 73
nor? 20: WA BLOEMKOOL-WORTELCREME, DUKKAH MET HAZELNOTEN 25 MIN + 30 MIN KOOKTIJD © GEMAKKELIJK © € A 8 PERS. P113 900 PIMP JE SOEP + 1 bloemkoo! « 2klcurrypoeder + 125 g sesamzaadjes « kl paprikapoeder + 600 g biowortelen - Peper en zout + 125 g zonnebloem- « 2kl zwarte peperbollen + Zuien Voor de dukkah: + Ya kl fleur de sel th1,2,3,4 pitten + 1,5 di room + 200 g geroosterde « 4 kl venkelzaadjes « 1 kl komijn hazelnoten « 1 klEspelettepeper @ Maak de dukkah: verwarm de oven voor op 160°C. Meng alle ingrediënten op een ovenplaat en verdeel ze over de hele plaat. Schuif ze 30 min in de oven en laat afkoelen. Verkruimel de bereiding grof in de hakmolen. @ Hak intussen de uien grof, snijd de bloemkool in grote stukken en de ongeschilde wortelen (ze zijn bio!) in dikke schijfjes. Breng alles in een kookpot aan de kook met 1,5 1 water. Laat 30 min op een zacht vuurtje sudderen. © Laat de groenten uitlekken. Mix ze fijn met de room, de curry, de komijn, peper SOMETHING en zout. Voeg kookwater toe tot de gewenste textuur. Een schep (ongezoete!) frisse @ Dien heel warm op en bestrooi met een beetje dukkah. Werk eventueel af met yoghurt, een wolkje melk of een verse koriander. scheutje plantaardige drink (zie p. 82). 2 Vervang de rom door kokosmelk en hebt meteen een 100% vegan recept! (1) VOEDING SWAARDEN PER 100 G ENERGIE 605 KJ / 146 KCAL | VETTEN 156 | VERZADIGDE VETZUREN 2,96 KOOLHYDRATEN 5,26 | SUIKERS 376 | VEZELS 316 | HWITTEN 3,76 | ZOUT 0,26 SOMETHING cri ETS AZIATISCHE Een restje (groente)chips, getoaste broodkorstjes, gegrilde RUNDSBOUILLON kikkererwten, homemade dukkah (zie hiernaast), pitten of zaden … RESTJES > Groenten TYPE SOEP > Bouillon TECHNIEK Een bouillon is een heldere soep gemaakt door groenten, vlees of botten te stoven SOMETHING her | en vervolgens een tijdje te laten trekken. Een partje limoen doet het goed bij pikante vissoep of oosterse soep. EN d N, N Ÿ a SOMETHING „reen Een handje verse groene kruiden, liefst zo nonchalant mogelijk gedresseerd op je soep. 73 À
Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 73