Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

}

GEWIKT EN GEWOGEN "

2

MET GEKARAMELLISEERDE

UIEN, MOZZARELLA EN ESPELETTEPEPER

© 1 U+ 40 MIN KOOKTID

GEMAKKELIJK

A BPERS.

©

| 2x,

Y kleine knolselder

3 mozzarellabollen

Lel ruwe rietsuiker

+

+

3wortelen

100 g parmigiano

2eloljfolie

1 kleine courgette

5cl rode win

Espelettepeper

ed

.

4 uien

Aelolifolie

Zout

150 g groene linzen

Espelettepeper

Voor de bechamelsaus:

ee.

+ »

Zout

8 dl melk

800 g gepelde

tomatenblokjes

Voor de gekaramelliseerde

50 g parmigiano

70 gtomatenconcentraat

uien:

80 g bloem

A takes tijm

2 uien

160 g boter

1 takje rozemarijn

A takes tij

Espelettepeper

ss

20 lasagnebladen met

1 takje rozemarijn

Zout

eieren

2el balsamicoazijn

Kook de linzen volgens de

al roerend de melk bij. Laat op

instructies op de verpakking, Spoel

een zacht vuurtje indikken, voeg

ze grondig onder koud water en

de geraspte parmigiano toe en

laat ze uitlekken.

breng verder op smaak (zout en

Fruit intussen de gehakte

Espelettepeper).

uien op een zacht vuurtje, in een

Verwarm de oven voor op

stoofpan met de olijfolie, de tijm en

180°C. Haal de pan van het

de rozemarijn. Snijd de knolselder,

vuur, mengde linzen met de

7

de wortelen en de courgette in

gekaramelliseerde uien en

brunoise (kleine blokjes). Voeg ze

breng verder op smaak (zout

1

toe in de stoofpan, zet het deksel

en Espelettepeper). Verdeel

ak

5

op de pan en laat 10 min slinken.

een beetje bechamelsaus over

A

Voeg dan de tomatenblokjes, het

een heel grote ovenschaal (of

je

tomatenconcentraat en de rode

2 middelgrote schalen), bedek

wijn toe. Laat 15 min op een zacht

met lasagnebladen en een beetje

À

de

bechamelsaus. Verdeel er het

vuurtje sudderen. Breng verder op

smaak met zout en Espelettepeper.

linzen- en uienmengsel bovenop

Maak de gekaramelliseerde

en stel de lasagne samen, met

uien: snijd de uien in reepjes en

afwisselende lagen pasta,

fruit ze in een braadpan, met de

tomatensaus en bechamelsaus.

olijfolie. de tijm en de rozemarijn.

Eindig met lasagnebladen en

Voeg na 5 min de balsamicoazijn

overgiet ze met bechamelsaus.

en de rietsuiker toe. Laat 20 min

Ri

Leg er mozzarellaplakjes

pruttelen en karamelliseren.

bovenop en bestrooi met

Maak de bechamelsaus: smelt

geraspte parmigiano. Bak

de boter in een grote steelpan.

40 min in de oven.

à

Fe

Bestrooi ze met bloem en meng

Dien heel warm op en werk

2 min op een zacht vuurtje met een

eventueel af met tijm.

garde. Giet er beetje bij beetje en

VOEDINGSWAARDEN PER 100 G

#

4

ENERGIE 568 KJ/ 136 KCAL | VETTEN 7,9 G | VERZADIGOE VETZUREN 4,26 | KOOLHYDRATEN 9,86 |

SUKERS 3,56 | VEZÆLS1,56 | EWITTEN546 | ZOUT 036

|

er we

/

Lasagne met groenten - Delhaize Bio

Geen tijd om je eigen lasagne te maken? Dan steekje

gewoon onze biolasagne met groenten en mozzarella in

Win

de oven. Dankzi

in Nuti-Score À en zijn recycleerbare

verpakking kun jij ongegeneerd genieten!

&

?

23