Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
}
GEWIKT EN GEWOGEN "
2
MET GEKARAMELLISEERDE
UIEN, MOZZARELLA EN ESPELETTEPEPER
© 1 U+ 40 MIN KOOKTID
GEMAKKELIJK
A BPERS.
©
| 2x,
Y kleine knolselder
3 mozzarellabollen
Lel ruwe rietsuiker
+
+
3wortelen
100 g parmigiano
2eloljfolie
1 kleine courgette
5cl rode win
Espelettepeper
ed
.
4 uien
Aelolifolie
Zout
150 g groene linzen
Espelettepeper
Voor de bechamelsaus:
ee.
+ »
Zout
8 dl melk
800 g gepelde
tomatenblokjes
Voor de gekaramelliseerde
50 g parmigiano
70 gtomatenconcentraat
uien:
80 g bloem
A takes tijm
2 uien
160 g boter
1 takje rozemarijn
A takes tij
Espelettepeper
ss
20 lasagnebladen met
1 takje rozemarijn
Zout
eieren
2el balsamicoazijn
Kook de linzen volgens de
al roerend de melk bij. Laat op
instructies op de verpakking, Spoel
een zacht vuurtje indikken, voeg
ze grondig onder koud water en
de geraspte parmigiano toe en
laat ze uitlekken.
breng verder op smaak (zout en
Fruit intussen de gehakte
Espelettepeper).
uien op een zacht vuurtje, in een
Verwarm de oven voor op
stoofpan met de olijfolie, de tijm en
180°C. Haal de pan van het
de rozemarijn. Snijd de knolselder,
vuur, mengde linzen met de
7
de wortelen en de courgette in
gekaramelliseerde uien en
brunoise (kleine blokjes). Voeg ze
breng verder op smaak (zout
1
toe in de stoofpan, zet het deksel
en Espelettepeper). Verdeel
ak
5
op de pan en laat 10 min slinken.
een beetje bechamelsaus over
A
Voeg dan de tomatenblokjes, het
een heel grote ovenschaal (of
je
tomatenconcentraat en de rode
2 middelgrote schalen), bedek
wijn toe. Laat 15 min op een zacht
met lasagnebladen en een beetje
À
de
bechamelsaus. Verdeel er het
vuurtje sudderen. Breng verder op
smaak met zout en Espelettepeper.
linzen- en uienmengsel bovenop
Maak de gekaramelliseerde
en stel de lasagne samen, met
uien: snijd de uien in reepjes en
afwisselende lagen pasta,
fruit ze in een braadpan, met de
tomatensaus en bechamelsaus.
olijfolie. de tijm en de rozemarijn.
Eindig met lasagnebladen en
Voeg na 5 min de balsamicoazijn
overgiet ze met bechamelsaus.
en de rietsuiker toe. Laat 20 min
Ri
Leg er mozzarellaplakjes
pruttelen en karamelliseren.
bovenop en bestrooi met
Maak de bechamelsaus: smelt
geraspte parmigiano. Bak
de boter in een grote steelpan.
40 min in de oven.
à
Fe
Bestrooi ze met bloem en meng
Dien heel warm op en werk
2 min op een zacht vuurtje met een
eventueel af met tijm.
garde. Giet er beetje bij beetje en
VOEDINGSWAARDEN PER 100 G
#
4
ENERGIE 568 KJ/ 136 KCAL | VETTEN 7,9 G | VERZADIGOE VETZUREN 4,26 | KOOLHYDRATEN 9,86 |
SUKERS 3,56 | VEZÆLS1,56 | EWITTEN546 | ZOUT 036
|
er we
/
Lasagne met groenten - Delhaize Bio
Geen tijd om je eigen lasagne te maken? Dan steekje
gewoon onze biolasagne met groenten en mozzarella in
Win
de oven. Dankzi
in Nuti-Score À en zijn recycleerbare
verpakking kun jij ongegeneerd genieten!
&
?
23