Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 23


Hier is pagina 23 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.



Delhaize Folder 01.10.2021

Hier is pagina 23 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 23

} GEWIKT EN GEWOGEN " 2 MET GEKARAMELLISEERDE UIEN, MOZZARELLA EN ESPELETTEPEPER © 1 U+ 40 MIN KOOKTID GEMAKKELIJK A BPERS. © | 2x, Y kleine knolselder 3 mozzarellabollen Lel ruwe rietsuiker + + 3wortelen 100 g parmigiano 2eloljfolie 1 kleine courgette 5cl rode win Espelettepeper ed . 4 uien Aelolifolie Zout 150 g groene linzen Espelettepeper Voor de bechamelsaus: ee. + » Zout 8 dl melk 800 g gepelde tomatenblokjes Voor de gekaramelliseerde 50 g parmigiano 70 gtomatenconcentraat uien: 80 g bloem A takes tijm 2 uien 160 g boter 1 takje rozemarijn A takes tij Espelettepeper ss 20 lasagnebladen met 1 takje rozemarijn Zout eieren 2el balsamicoazijn Kook de linzen volgens de al roerend de melk bij. Laat op instructies op de verpakking, Spoel een zacht vuurtje indikken, voeg ze grondig onder koud water en de geraspte parmigiano toe en laat ze uitlekken. breng verder op smaak (zout en Fruit intussen de gehakte Espelettepeper). uien op een zacht vuurtje, in een Verwarm de oven voor op stoofpan met de olijfolie, de tijm en 180°C. Haal de pan van het de rozemarijn. Snijd de knolselder, vuur, mengde linzen met de 7 de wortelen en de courgette in gekaramelliseerde uien en brunoise (kleine blokjes). Voeg ze breng verder op smaak (zout 1 toe in de stoofpan, zet het deksel en Espelettepeper). Verdeel ak 5 op de pan en laat 10 min slinken. een beetje bechamelsaus over A Voeg dan de tomatenblokjes, het een heel grote ovenschaal (of je tomatenconcentraat en de rode 2 middelgrote schalen), bedek wijn toe. Laat 15 min op een zacht met lasagnebladen en een beetje À de bechamelsaus. Verdeel er het vuurtje sudderen. Breng verder op smaak met zout en Espelettepeper. linzen- en uienmengsel bovenop Maak de gekaramelliseerde en stel de lasagne samen, met uien: snijd de uien in reepjes en afwisselende lagen pasta, fruit ze in een braadpan, met de tomatensaus en bechamelsaus. olijfolie. de tijm en de rozemarijn. Eindig met lasagnebladen en Voeg na 5 min de balsamicoazijn overgiet ze met bechamelsaus. en de rietsuiker toe. Laat 20 min Ri Leg er mozzarellaplakjes pruttelen en karamelliseren. bovenop en bestrooi met Maak de bechamelsaus: smelt geraspte parmigiano. Bak de boter in een grote steelpan. 40 min in de oven. à Fe Bestrooi ze met bloem en meng Dien heel warm op en werk 2 min op een zacht vuurtje met een eventueel af met tijm. garde. Giet er beetje bij beetje en VOEDINGSWAARDEN PER 100 G # 4 ENERGIE 568 KJ/ 136 KCAL | VETTEN 7,9 G | VERZADIGOE VETZUREN 4,26 | KOOLHYDRATEN 9,86 | SUKERS 3,56 | VEZÆLS1,56 | EWITTEN546 | ZOUT 036 | er we / Lasagne met groenten - Delhaize Bio Geen tijd om je eigen lasagne te maken? Dan steekje gewoon onze biolasagne met groenten en mozzarella in Win de oven. Dankzi in Nuti-Score À en zijn recycleerbare verpakking kun jij ongegeneerd genieten! & ? 23

Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 23