Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 101
Hier is pagina 101 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.

Hier is pagina 101 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 101
DE ZOETE BLADZIJDEN "Pi BANOFFEE IN EEN GLAS CREME BRÛLÉE MET KOFFIE EN RIETSUIKER ww % CERA A 4 PERS. PUS © 15 MIN + 1U KOOKTIJD (+3 U AFKOELTIJD) @ GEMIDDELD & € A 6 PERS. PUS © eo + 2 Fairtrade-bananen + Seidooiers Voor de karamelsauzen met gezouten boter en cacao: + 50 g+ Gel Fairtrade-bioretsuiker + 250 g kaaswrongel Werbomont «2,5 dlroom + 2 diroom met 35% VG. Extra: + 1 dizure room + 2 divolle melk + brander + 100 Fairtrade-biorietsuiker + Lel Fairtrade-biorietsuiker + Lel cacaopoëder + 1 diFairtrade-koffie + 50 g gezouten boter © Verwarm de oven voor op 100°C op hetelucht (of 110°C © Maak de karamelsauzen: smelt de suiker en el water in op natuurlijke convectie). Meng voorzichtig de eidooiers met een steelpan met dikke bodem, zonder te mengen. De karamel 50 g suiker, zonder te kloppen en zonder ze te doen schuimen. zal opborrelen en kleuren (rietsuiker is op zich al gebruind dus Meng er de room, de melk en de koffie onder. is het moeilijk om je op de kleur te baseren, ga daarom op de ® schik potjes voor crème brûlée op een ovenplateau en verdeel gekaramelliseerde geur af om naar de volgende stap te gaan). de bereiding over de potjes. Schuif de plateau in de oven, giet er Roer de boter onder de karamel, haal de pan van het vuur en laat warm water in tot op halve hoogte van de potjes. Bak 1 u. Laat smelten. Giet er de room bij (de bereiding zal stollen) en zet de pan volledig afkoelen en zet in de koelkast: de crèmes moeten heel terug op het vuur. Meng tot een gladde karamel. Laat afkoelen en koud zijn. zet 2 u in de koelkast, zo wordt de karamel smeuïg. Meng de helft ® Bestrooi, net voor het opdienen, elke crème met 1 el suiker en van de karamel met de cacao. karamelliseer ze met een brander. Laat even stollen en serveer. © Meng de kaaswrongel, de zure room en de suiker. Doe de bereiding in een spuitzak. Snijd de bananen in schijfjes ®- schik de crèmes in een schaal en eg er blokjes rond vér het v karamelliseren, zo behouden ze hun zachte textuur. en dresser ze in glazen of in potjes, met de room en de 2 karamelsauzen. Bananen worden snel bruin, dien je dessert dus VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 ENERGIE 824 KJ /197 KCAL | VETTEN 118 G | VERZAOIGDE VETZUREN 6,76 | KOOLHYDRATEN 19,6 6 | meteen op! VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 SUKERS 19,46 | VEZÆLS 016 | EWITTEN 326 | ZOUT 0,26 ENERGIE 886 KJ / 213KCAL | VETTEN16G | VERZADIGDE VETZURENIOSG | KOOLHYDRATEN 1,46 | SUIKERS 9,56 | VEZELS 16 | EIWITTEN 5,26 | ZOUT 026 ECLAIRS MET GANACHE VAN PURE CHOCOLADE EN PECANNOTEN W EU MOEILIJK B PERS. PUS © Maak de banketbakkersroom: verwarm de minuten baktijd de deur van de oven op een kier © melk zachtjes in een grote steelpan, tot net onder met behulp van een houten lepel, zodat de eclairs het kookpunt. Klop de eidooiers met de suiker, goed drogen (maar open de deur niet vroeger). Voor het soezendeeg: het zout, de bloem en het maïszetmeel. Voeg een Laat de eclairs op een rooster afkoelen. + Zeieren pollepel warme melk toe en klop. Haal de steelpan © Maak de ganache: breng de room aan de kook « 8cl melk met de boter. Haal de pan van het vuur, voeg de van het vuur, giet er het mengsel bij en klop. Breng + 100 bloem al roerend aan de kook en laat 2 min pruttelen. Giet gehakte chocolade toe en laat 2 min rusten. Meng + 10 gairtrade-birietsuiker in een schaal, dek af met vershoudfolie en zet in met een garde en laat rusten. + 70 gboter de koelkast. © Doe de banketbakkersroom in een spuitzak + Lsnufiezout © Maak het soezendeeg: verwarm de oven voor met een tuit van 6 mm. Maak met een potlood Voor de banketbakkersroom: op 150°C. Breng 8 cl water en de melk aan de kook 3 gaten aan de onderkant van elke eclair en vul « Seidooiers in een grote steelpan met de boter in stukken, ze met room. Draai de eclairs om en verdeel er de ganache over. Laat de ganache een beetje stollen « 4,1 dl volle melk de suiker en het zout. Haal de pan van het vuur + 20 gbloëm en voeg de bloem in één keer toe. Meng met een in de koelkast. + 20 maïszetmeel © Maak de gekaramelliseerde pecannoten: spatel, tot het deeg een bol vormt die van de + 80 g Fairtrade -biorietsuiker wanden loskomt. Zet de pan terug op een zacht verwarm de suiker in een braadpan, tot hij lichtjes « 1 snufje zout vuurtje om het deeg wat te drogen en bewerk opborrelt. Voeg de pecannoten toe, meng ze goed Voor de chocoladeganache: het intussen met een spatel tot er zich een vliesje onder de karamel en strooi ze op bakpapier. Laat + Ldiroom vormt op de wanden. Haal opnieuw van het vuur opstijven. Werk de eclairs af met de pecannoten en serveer. + 100 g pure Fairtrade-biochocolade 709% en laat lauw worden. Klop de eieren los en roer er « 25 g boter beetje bij beetje % van onder het deeg, Schep een Ri Voor de gekaramelliseerde Zo deser je hetsoezendeeg perfect: houd de spuitzak in beetje deeg op een spatel: het deeg moet aan de pecannoten: spatel plakken en pas na een tijdje in een punt van een hoek van 45° met de ovenplaat en pers de spuitzak net + 100 g pecannoten de spatel glijden. Voeg nog een beetje losgeklopt genoeg zodat de deeg worsten dezelfde diameter hebben dl de tuit, Sri « Zel Fairtrade-biorietsuiker ei toe als dit niet het geval is. Giet het deeg in jd het deeg met een mes met een glad lemmet en een spuitzak met een gladde tuit van 20 mm. maak het indien nodig wat gladder met je natte vinger. Bedek een ovenplaat met bakpapier en spuit er VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 deegworsten van 14 cm op, telkens op 3 cm van ENERGIE 1702 KJ / 403 KCAL | VETTEN 29,5 6 VERZADIGDE VETZUREN 13,26 | KOOLHYDRATEN 2750 | SUKERS 1786 | elkaar. Bak ze tot je een korst ziet verschijnen en ze lichtbruin kleuren. Zet tijdens de laatste VEZELS 276 | EIWITTEN 726 | ZOUT 0,36 101
Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 101