Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 74


Hier is pagina 74 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.



Delhaize Folder 01.10.2021

Hier is pagina 74 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 74

FA nor: zu: 8) LINZENSOEP MET SOEP MET GEKARAMELLISEERDE AZIATISCHE GEROOKT SPEK EN PUS UIEN, APPEL EN VERSE RUNDSBOUILLON PUS W KNOFLOOKCROUTONS GEITENKAAS P.113 EE) (ze) En 20 « Ô eo Voor de rundsbouillon: « Ys bussel lente-uitjes + 1 kg rundersoepvlees « 300 g gedopte « 150 g dikke sneetjes Voor de knoflook- « 1 kg wien « 125 g verse crottin van met been gerookt spek croutons: % appel biogeitenkaas Le Larry edamameboontjes = + 2 biowortelen + 3 biowortelen + 3cm gember + 3verse teentjes + 2takjes rozemarijn + gel olifolie + 2'uien » % kleine rode peper + Zuien knoflook + 6 takjes tijm - Peper en zout 5 1 limoen + 300 g groene Le Puy + 1 takje rozemarijn + teentje knoflook ® linzen « 5 cm gember L bussel koriander + 250 oud brood © Snipper de uien fijn en fruit ze op een « 2 citroengrasstengels & 125 g brede % bussel tij + Aelolifolie vrij hoog vuur in een kookpot met de Peper en zout % bussel bladpeterselie 3 rijstnoedels olie, zodat ze mooi kleuren. Voeg - Peper en zout Bel sojasaus 1,2 1 water, de tijm en de rozemarijn toe. Voor de garnituur « kl geroosterde © Snijd de uien in reepjes. Doe ze in een sesamwokolie Breng aan de kook en laat 25 min op een + 200 g steak kookpot met het spek (zonder zwoerd) zacht vuurtje sudderen. Breng verder op + 150 gshiitake's de wortelen in schijfjes (ze zijn bio, dus smaak. moet je ze niet schillen), de linzen, de tijm © snijd de appel net voor het opdienen © Maak de bouillon: hak de uien en 21 water. Breng aan de kook, laat grof, snijd de wortelen in dikke in fijne staafjes. Voeg ze toe in de 40 min sudderen en schep het schuim af borden, bestrooi met de verkruimelde schijfjes (ze zijn bio, dus moet je ze niet en toe weg. schillen), de gember in grote stukken geïtenkaas en werk eventueel af met @ Maak de croutons: snijd de teentjes verse tijm. en de citroengrasstengels in 2. Doe knoflook in plakjes en fruit ze 5 min op al deze ingrediënten samen met het een heel zacht vuurtje, in een braadpan = Geefje soep een heel andere look: gebruik rade rundersoepvlees, het hele gepelde met de olie en de rozemarijn. Laat ze uien en/of mix ze vóór je de garnituren teentje knoflook en de peterselie in een goed uitlekken en voeg het brood in toevoegt grote kookpot. Voeg 31 water toe, breng grote blokjes in hun plaats in de pan toe VOEDING SWAARDEN PER 100 6 aan de kook en verlaag het vuur. Houd (fe kunt het brood ook met de vingers ENERGIE 206 KJ / 50 KCAL | VETTEN 3,50 gedurende 2.30 u net onder het kookpunt scheuren). Fruit de croutons goudbruin in VERZADIGDE VETZUREN 116 | KOOLHYDRATEN 3,56 en schep het schuim af en toe weg, de geparfumeerde olie SUIKERS 276 | VEZELS 116 | EIWITTEN 1,46 | ZOUT 016 @ ritter de bouillon zodra hij voor de ® Verwijder de tijm uit de soep en breng helft is ingekookt en zet de kookpot terug verder op smaak. Dien heel warm op, met op het vuur. Voeg de shiitake's toe (snijd de croutons. Werk eventueel af met verse de grootste in stukken) en laat 10 min tijm en rozemarijn. pruttelen. Voeg intussen het sap van de limoen toe, samen met het ontpitte rode Ook lekker als voorgerecht. Met deze pepertje, de geroosterde sesamolie en de hoeveelheden heb je in dat geval voldoende sojasaus. Rasp de gember grof en pers voor 8 personen met de vingers het sap uit de pulp, boven VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 de kookpot. Breng op smaak ENERGIE 327 KJ/ 78 KCAL | VETTEN 320 © Kook de noedels volgens de VERZADIGDE VETZUREN 0,86 | KOOLHYDRATEN 8,76 SUIKERS 120 | VEZELS 2,26 | EIWITTEN 3,86 | ZOUTO,36 instructies op de verpakking. Snijd de steak in heel fijne sneetjes. Snipper de lente-uitjes fijn en spoel de edamameboontjes onder heet water om ze te ontdooien. © Verdeel de uitgelekte noedels, de N edamameboontjes en het rauwe vlees over grote diepe borden. Overgiet met de hete bouillon, werk af met de lente-uitjes Zuppa di lenticchie Delhaize en plukjes koriander. Dien meteen op. Ramen bouillon - Fundo Authentieke Italiaanse maaltijd- VOEDINGS WAARDEN PER 100 6 soep met kikkererwten, tomaat en Kant-en-klare bouillon op smaak ENERGIE 219 KJ / 52 KCAL | VETTEN 1,50 VERZADIGDE VETZUREN 0,46 | KOOLHYDRATEN 576 groene kuiden. Voedzaam, icht en 4] gebracht met miso en soja. De ideal SUIKERS 1,36 | VEZELS 116 | EIWITTEN 416 | ZOUT 126 1 Nutri-Score A! basis vor je Japanse ramen ee nes con 14

Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 74