Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 74




Hier is pagina 74 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FA nor: zu:

8)

LINZENSOEP MET

SOEP MET GEKARAMELLISEERDE

AZIATISCHE

GEROOKT SPEK EN

PUS

UIEN, APPEL EN VERSE

RUNDSBOUILLON

PUS

W

KNOFLOOKCROUTONS

GEITENKAAS

P.113

EE)

(ze)

En 20

«

Ô

eo

Voor de rundsbouillon:

« Ys bussel lente-uitjes

+ 1 kg rundersoepvlees

« 300 g gedopte

« 150 g dikke sneetjes

Voor de knoflook-

« 1 kg wien

« 125 g verse crottin van

met been

gerookt spek

croutons:

% appel

biogeitenkaas Le Larry

edamameboontjes =

+ 2 biowortelen

+ 3 biowortelen

+ 3cm gember

+ 3verse teentjes

+ 2takjes rozemarijn

+ gel olifolie

+ 2'uien

»

% kleine rode peper

+ Zuien

knoflook

+ 6 takjes tijm

- Peper en zout

5

1 limoen

+ 300 g groene Le Puy

+ 1 takje rozemarijn

+ teentje knoflook

®

linzen

« 5 cm gember

L bussel koriander

+ 250 oud brood

© Snipper de uien fijn en fruit ze op een

« 2 citroengrasstengels

&

125 g brede

% bussel tij

+ Aelolifolie

vrij hoog vuur in een kookpot met de

Peper en zout

% bussel bladpeterselie

3

rijstnoedels

olie, zodat ze mooi kleuren. Voeg

- Peper en zout

Bel sojasaus

1,2 1 water, de tijm en de rozemarijn toe.

Voor de garnituur

« kl geroosterde

© Snijd de uien in reepjes. Doe ze in een

sesamwokolie

Breng aan de kook en laat 25 min op een

+ 200 g steak

kookpot met het spek (zonder zwoerd)

zacht vuurtje sudderen. Breng verder op

+ 150 gshiitake's

de wortelen in schijfjes (ze zijn bio, dus

smaak.

moet je ze niet schillen), de linzen, de tijm

© snijd de appel net voor het opdienen

© Maak de bouillon: hak de uien

en 21 water. Breng aan de kook, laat

grof, snijd de wortelen in dikke

in fijne staafjes. Voeg ze toe in de

40 min sudderen en schep het schuim af

borden, bestrooi met de verkruimelde

schijfjes (ze zijn bio, dus moet je ze niet

en toe weg.

schillen), de gember in grote stukken

geïtenkaas en werk eventueel af met

@ Maak de croutons: snijd de teentjes

verse tijm.

en de citroengrasstengels in 2. Doe

knoflook in plakjes en fruit ze 5 min op

al deze ingrediënten samen met het

een heel zacht vuurtje, in een braadpan

= Geefje soep een heel andere look: gebruik rade

rundersoepvlees, het hele gepelde

met de olie en de rozemarijn. Laat ze

uien en/of mix ze vóór je de garnituren

teentje knoflook en de peterselie in een

goed uitlekken en voeg het brood in

toevoegt

grote kookpot. Voeg 31 water toe, breng

grote blokjes in hun plaats in de pan toe

VOEDING SWAARDEN PER 100 6

aan de kook en verlaag het vuur. Houd

(fe kunt het brood ook met de vingers

ENERGIE 206 KJ / 50 KCAL | VETTEN 3,50

gedurende 2.30 u net onder het kookpunt

scheuren). Fruit de croutons goudbruin in

VERZADIGDE VETZUREN 116 | KOOLHYDRATEN 3,56

en schep het schuim af en toe weg,

de geparfumeerde olie

SUIKERS 276 | VEZELS 116 | EIWITTEN 1,46 | ZOUT 016

@ ritter de bouillon zodra hij voor de

® Verwijder de tijm uit de soep en breng

helft is ingekookt en zet de kookpot terug

verder op smaak. Dien heel warm op, met

op het vuur. Voeg de shiitake's toe (snijd

de croutons. Werk eventueel af met verse

de grootste in stukken) en laat 10 min

tijm en rozemarijn.

pruttelen. Voeg intussen het sap van de

limoen toe, samen met het ontpitte rode

Ook lekker als voorgerecht. Met deze

pepertje, de geroosterde sesamolie en de

hoeveelheden heb je in dat geval voldoende

sojasaus. Rasp de gember grof en pers

voor 8 personen

met de vingers het sap uit de pulp, boven

VOEDINGSWAARDEN PER 100 6

de kookpot. Breng op smaak

ENERGIE 327 KJ/ 78 KCAL | VETTEN 320

© Kook de noedels volgens de

VERZADIGDE VETZUREN 0,86 | KOOLHYDRATEN 8,76

SUIKERS 120 | VEZELS 2,26 | EIWITTEN 3,86 | ZOUTO,36

instructies op de verpakking. Snijd de

steak in heel fijne sneetjes. Snipper

de lente-uitjes fijn en spoel de

edamameboontjes onder heet water om

ze te ontdooien.

© Verdeel de uitgelekte noedels, de

N

edamameboontjes en het rauwe vlees

over grote diepe borden. Overgiet met de

hete bouillon, werk af met de lente-uitjes

Zuppa di lenticchie

Delhaize

en plukjes koriander. Dien meteen op.

Ramen bouillon - Fundo

Authentieke Italiaanse maaltijd-

VOEDINGS WAARDEN PER 100 6

soep met kikkererwten, tomaat en

Kant-en-klare bouillon op smaak

ENERGIE 219 KJ / 52 KCAL | VETTEN 1,50

VERZADIGDE VETZUREN 0,46 | KOOLHYDRATEN 576

groene kuiden. Voedzaam, icht en

4]

gebracht met miso en soja. De ideal

SUIKERS 1,36 | VEZELS 116 | EIWITTEN 416 | ZOUT 126

1

Nutri-Score A!

basis vor je Japanse ramen

ee nes con

14