Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 74
Hier is pagina 74 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
FA nor: zu:
8)
LINZENSOEP MET
SOEP MET GEKARAMELLISEERDE
AZIATISCHE
GEROOKT SPEK EN
PUS
UIEN, APPEL EN VERSE
RUNDSBOUILLON
PUS
W
KNOFLOOKCROUTONS
GEITENKAAS
P.113
EE)
(ze)
En 20
«
Ô
eo
Voor de rundsbouillon:
« Ys bussel lente-uitjes
+ 1 kg rundersoepvlees
« 300 g gedopte
« 150 g dikke sneetjes
Voor de knoflook-
« 1 kg wien
« 125 g verse crottin van
met been
gerookt spek
croutons:
% appel
biogeitenkaas Le Larry
edamameboontjes =
+ 2 biowortelen
+ 3 biowortelen
+ 3cm gember
+ 3verse teentjes
+ 2takjes rozemarijn
+ gel olifolie
+ 2'uien
»
% kleine rode peper
+ Zuien
knoflook
+ 6 takjes tijm
- Peper en zout
5
1 limoen
+ 300 g groene Le Puy
+ 1 takje rozemarijn
+ teentje knoflook
®
linzen
« 5 cm gember
L bussel koriander
+ 250 oud brood
© Snipper de uien fijn en fruit ze op een
« 2 citroengrasstengels
&
125 g brede
% bussel tij
+ Aelolifolie
vrij hoog vuur in een kookpot met de
Peper en zout
% bussel bladpeterselie
3
rijstnoedels
olie, zodat ze mooi kleuren. Voeg
- Peper en zout
Bel sojasaus
1,2 1 water, de tijm en de rozemarijn toe.
Voor de garnituur
« kl geroosterde
© Snijd de uien in reepjes. Doe ze in een
sesamwokolie
Breng aan de kook en laat 25 min op een
+ 200 g steak
kookpot met het spek (zonder zwoerd)
zacht vuurtje sudderen. Breng verder op
+ 150 gshiitake's
de wortelen in schijfjes (ze zijn bio, dus
smaak.
moet je ze niet schillen), de linzen, de tijm
© snijd de appel net voor het opdienen
© Maak de bouillon: hak de uien
en 21 water. Breng aan de kook, laat
grof, snijd de wortelen in dikke
in fijne staafjes. Voeg ze toe in de
40 min sudderen en schep het schuim af
borden, bestrooi met de verkruimelde
schijfjes (ze zijn bio, dus moet je ze niet
en toe weg.
schillen), de gember in grote stukken
geïtenkaas en werk eventueel af met
@ Maak de croutons: snijd de teentjes
verse tijm.
en de citroengrasstengels in 2. Doe
knoflook in plakjes en fruit ze 5 min op
al deze ingrediënten samen met het
een heel zacht vuurtje, in een braadpan
= Geefje soep een heel andere look: gebruik rade
rundersoepvlees, het hele gepelde
met de olie en de rozemarijn. Laat ze
uien en/of mix ze vóór je de garnituren
teentje knoflook en de peterselie in een
goed uitlekken en voeg het brood in
toevoegt
grote kookpot. Voeg 31 water toe, breng
grote blokjes in hun plaats in de pan toe
VOEDING SWAARDEN PER 100 6
aan de kook en verlaag het vuur. Houd
(fe kunt het brood ook met de vingers
ENERGIE 206 KJ / 50 KCAL | VETTEN 3,50
gedurende 2.30 u net onder het kookpunt
scheuren). Fruit de croutons goudbruin in
VERZADIGDE VETZUREN 116 | KOOLHYDRATEN 3,56
en schep het schuim af en toe weg,
de geparfumeerde olie
SUIKERS 276 | VEZELS 116 | EIWITTEN 1,46 | ZOUT 016
@ ritter de bouillon zodra hij voor de
® Verwijder de tijm uit de soep en breng
helft is ingekookt en zet de kookpot terug
verder op smaak. Dien heel warm op, met
op het vuur. Voeg de shiitake's toe (snijd
de croutons. Werk eventueel af met verse
de grootste in stukken) en laat 10 min
tijm en rozemarijn.
pruttelen. Voeg intussen het sap van de
limoen toe, samen met het ontpitte rode
Ook lekker als voorgerecht. Met deze
pepertje, de geroosterde sesamolie en de
hoeveelheden heb je in dat geval voldoende
sojasaus. Rasp de gember grof en pers
voor 8 personen
met de vingers het sap uit de pulp, boven
VOEDINGSWAARDEN PER 100 6
de kookpot. Breng op smaak
ENERGIE 327 KJ/ 78 KCAL | VETTEN 320
© Kook de noedels volgens de
VERZADIGDE VETZUREN 0,86 | KOOLHYDRATEN 8,76
SUIKERS 120 | VEZELS 2,26 | EIWITTEN 3,86 | ZOUTO,36
instructies op de verpakking. Snijd de
steak in heel fijne sneetjes. Snipper
de lente-uitjes fijn en spoel de
edamameboontjes onder heet water om
ze te ontdooien.
© Verdeel de uitgelekte noedels, de
N
edamameboontjes en het rauwe vlees
over grote diepe borden. Overgiet met de
hete bouillon, werk af met de lente-uitjes
Zuppa di lenticchie
Delhaize
en plukjes koriander. Dien meteen op.
Ramen bouillon - Fundo
Authentieke Italiaanse maaltijd-
VOEDINGS WAARDEN PER 100 6
soep met kikkererwten, tomaat en
Kant-en-klare bouillon op smaak
ENERGIE 219 KJ / 52 KCAL | VETTEN 1,50
VERZADIGDE VETZUREN 0,46 | KOOLHYDRATEN 576
groene kuiden. Voedzaam, icht en
4]
gebracht met miso en soja. De ideal
SUIKERS 1,36 | VEZELS 116 | EIWITTEN 416 | ZOUT 126
1
Nutri-Score A!
basis vor je Japanse ramen
ee nes con
14