Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 81


Hier is pagina 81 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.



Delhaize Folder 01.10.2021

Hier is pagina 81 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 81

3 Pe En ur ae en MET CHIA, WORTEL- EN RODEBIETENSAP MET KURKUMA W P113 5 ES Er 5 N Amer acone | a ke FR Overnight oats: 1kl ahornsiroop Voor de topping Voor het wortel- en rode- Bi: 55 35 g havervlokken 1kl pindakaas Ya banaan bietensap met kurkuma: Lelchiazaadjes 1snufje kaneelpoeder 30 g blauwe bessen 10 cl biowartelsap. Ri se 14 dl plantaardige sojadrink H el pompoenpitten 7 cl bio-appelsap NS Zel plantaardig alternatief % el zonnebloempitten 5 cl biorodebietensap voor yoghurt (op basis 10 pure chocolade Lem gember van soja) Ahornsiroop 1 snufje kurkuma ie Doe de havervlokken en alle andere ingrediënten in een bokaal. Sluit en schud krachtig om alles goed te mengen. Laat heel de nacht in de koelkast rusten. Giet de bereiding de volgende ochtend in een grote kom, Werk af met de banaan in schijfjes, de blauwe bessen en de 2soorten pitten. Bestrooi met de grofgehakte chocolade en besprenkel met ahornsiroop, He Maak het sap: meng de 3 sappen met de kurkuma in een ae A ar — glas. Rasp de ongeschilde gember en persmet@l@ vingers A het sap uit de pulp, boven het glas. Meng en dien koel gg met de overnight oats 5 A 7 Rooster de pitten lichtjes (in een antiaanbakpan, F f . zonder toevoeging van vetstof), zo zijn ze lekker 4 krokant en pittiger van smaak! pe 7 VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 4 By. a ENERGIE 444 KJ / 106 KCAL | VETTEN 4,30. VERZADIGDE VETZUREN 16 | KOOLHYORATEN 4 js > SUKERS 716 | VEZELS 456 | EMITTENG 4e fs UT 026 5 ’ Al 5 ee 4 F ie CN # B 3 Jr TT. ei ee /, 1 (B LA UT $ NS dol op / € >, =” It oats. PTE ER 13 er; 3 % u" ® et f €» CA Ik werk min allge partis &- rediënten. Nue van ‘+ é x cizoen? Appel, bramen, ©, ÿ pruimen … Je merkt het al: x N keuze be over! ala 81

Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 81