Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 81




Hier is pagina 81 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

3

Pe

En

ur

ae

en

MET CHIA, WORTEL- EN RODEBIETENSAP MET KURKUMA

W

P113

5

ES

Er

5

N

Amer acone |

a

ke

FR

Overnight oats:

1kl ahornsiroop

Voor de topping

Voor het wortel- en rode-

Bi:

55

35 g havervlokken

1kl pindakaas

Ya banaan

bietensap met kurkuma:

Lelchiazaadjes

1snufje kaneelpoeder

30 g blauwe bessen

10 cl biowartelsap.

Ri

se

14 dl plantaardige sojadrink

H el pompoenpitten

7 cl bio-appelsap

NS

Zel plantaardig alternatief

% el zonnebloempitten

5 cl biorodebietensap

voor yoghurt (op basis

10 pure chocolade

Lem gember

van soja)

Ahornsiroop

1 snufje kurkuma

ie

Doe de havervlokken en alle andere ingrediënten in een bokaal. Sluit en schud

krachtig om alles goed te mengen. Laat heel de nacht in de koelkast rusten.

Giet de bereiding de volgende ochtend in een grote kom, Werk af met

de banaan in schijfjes, de blauwe bessen en de 2soorten pitten. Bestrooi met

de grofgehakte chocolade en besprenkel met ahornsiroop,

He

Maak het sap: meng de 3 sappen met de kurkuma in een

ae

A

ar



glas. Rasp de ongeschilde gember en persmet@l@ vingers

A

het sap uit de pulp, boven het glas. Meng en dien koel gg

met de overnight oats

5

A

7

Rooster de pitten lichtjes (in een antiaanbakpan,

F

f .

zonder toevoeging van vetstof), zo zijn ze lekker

4

krokant en pittiger van smaak!

pe

7

VOEDINGSWAARDEN PER 100 6

4

By.

a

ENERGIE 444 KJ / 106 KCAL | VETTEN 4,30.

VERZADIGDE VETZUREN 16 | KOOLHYORATEN

4

js

>

SUKERS 716 | VEZELS 456 | EMITTENG

4e

fs

UT 026

5



Al

5

ee

4

F

ie

CN

#

B

3

Jr

TT.

ei

ee

/,

1

(B

LA

UT

$

NS

dol op

/



>,

=”

It oats.

PTE

ER

13

er;

3

%

u"

®

et

f

€»

CA

Ik werk min

allge partis

&-

rediënten. Nue van ‘+

é

x

cizoen? Appel, bramen,

©,

ÿ

pruimen … Je merkt het al:

x

N

keuze be over!

ala

81