Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

RN

en

Be

UC

KOOP IK …

Eee

Ta

in

We zetten jeg

ee

ag

Premier

op we

om met VO

lie t

e

erm

ugen van het

wildseizoen te

=

“genieten! We

stuk kies je? Hoe bewaar je

het? En vooral, hoe maak je het

klaar? Om de beste stukjes wild

VERS“ >

te kopen in de winkel en ze thuis

MEL

wid

perfect klaar te maken,

AN

GEA

AGO

volg de gids!

NS

#

ke

WASS

Web

TUREL

ML

FRAIS”

we

|

VS

=

es

EN

3

à

2

5

À

CC

©

dE)

ae

x

%

RS

Ef

EXCLUSIEF

1. Hazenrug

2. Wilde eend

3. Hindeburger

4.Hindesteak

De haas is favoriet bij foodies.

Zij vallen voor de karaktervol

De filet en de bout van deze wilde

Kant-en-lare burger op

Het vlees van de hinde is iets

smaak en de veelzijdigheid van

vogel zijn erg populair. Geen

smaak gebracht met een

zachter van structuur en delicater

#

het roodbruine, malse vlees,

wonder: ze zijn makkelijk om klaar

geheime kruidenmix van onze

van smaak dan dat van het hert.

Hazen eten voornamelijk grassen

beenhouwers. Zo kun je ook

Deze steak is makkelijk klaar te

kruiden, knollen en vruchten …

te maken en hebben een rijke, volle

tijdens het wildseizoen van een

=

en dat merk je aan de intense

smaak. De filet kan je bakken zoal

maken, snel gaar en dus ideaa

s steak.

biefsuk: ensy peosy! Wie voor

heerlijke burger genieten, maar

voor beginners. deaa

Smaak. Ga aan de slag met

100% smaak gaan? Bak 'm dan

dan net iets anders. Populair bij

Tip: open de verpakking en laat

de bouten of de rug.

in z'n eigen vet!

klein en grot!

even rusten alvorens te bakken.

LEKKER MET WINTERGROENTEN ZOALS

LEKKER MET GEKARAMELLISEERDE

LEKKER MET (GROENTEJFRIETIES EN EEN

LEKKER MET STEVIGE SMAAKMAKERS,

WITLOOF, SCHORSENEREN EN SPRUITIES.

FRISSE SALADE.

ZOALS MOSTERD EN WITTE PEPER.

VERKRIJGBAAR VAN 15/10 TOT 31/12

VEENBESSEN …

U, GEGLACEERDE WORTELEN,

VERKRIJGBAAR VAN 01/10 TOT 31/12

VERKRIJGBAAR VAN 01/10 TOT 31/12

VERKRIJGBAAR VAN 01/10 TOT31/12

Het stuk onl voor

root wild met mildere

Klin vil met piche

u

Klin orild. met rijke maak.

einer!

tmaal.

38