Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
RN
en
Be
UC
KOOP IK …
Eee
Ta
in
We zetten jeg
ee
ag
Premier
op we
om met VO
lie t
e
erm
ugen van het
wildseizoen te
=
“genieten! We
stuk kies je? Hoe bewaar je
het? En vooral, hoe maak je het
klaar? Om de beste stukjes wild
VERS“ >
te kopen in de winkel en ze thuis
MEL
wid
perfect klaar te maken,
AN
GEA
AGO
volg de gids!
NS
#
ke
WASS
Web
TUREL
ML
FRAIS”
we
|
VS
=
es
EN
3
à
2
5
À
CC
©
dE)
ae
x
%
RS
Ef
EXCLUSIEF
1. Hazenrug
2. Wilde eend
3. Hindeburger
4.Hindesteak
De haas is favoriet bij foodies.
Zij vallen voor de karaktervol
De filet en de bout van deze wilde
Kant-en-lare burger op
Het vlees van de hinde is iets
smaak en de veelzijdigheid van
vogel zijn erg populair. Geen
smaak gebracht met een
zachter van structuur en delicater
#
het roodbruine, malse vlees,
wonder: ze zijn makkelijk om klaar
geheime kruidenmix van onze
van smaak dan dat van het hert.
Hazen eten voornamelijk grassen
beenhouwers. Zo kun je ook
Deze steak is makkelijk klaar te
kruiden, knollen en vruchten …
te maken en hebben een rijke, volle
tijdens het wildseizoen van een
=
en dat merk je aan de intense
smaak. De filet kan je bakken zoal
maken, snel gaar en dus ideaa
s steak.
biefsuk: ensy peosy! Wie voor
heerlijke burger genieten, maar
voor beginners. deaa
Smaak. Ga aan de slag met
100% smaak gaan? Bak 'm dan
dan net iets anders. Populair bij
Tip: open de verpakking en laat
de bouten of de rug.
in z'n eigen vet!
klein en grot!
even rusten alvorens te bakken.
LEKKER MET WINTERGROENTEN ZOALS
LEKKER MET GEKARAMELLISEERDE
LEKKER MET (GROENTEJFRIETIES EN EEN
LEKKER MET STEVIGE SMAAKMAKERS,
WITLOOF, SCHORSENEREN EN SPRUITIES.
FRISSE SALADE.
ZOALS MOSTERD EN WITTE PEPER.
VERKRIJGBAAR VAN 15/10 TOT 31/12
VEENBESSEN …
U, GEGLACEERDE WORTELEN,
VERKRIJGBAAR VAN 01/10 TOT 31/12
VERKRIJGBAAR VAN 01/10 TOT 31/12
VERKRIJGBAAR VAN 01/10 TOT31/12
Het stuk onl voor
root wild met mildere
Klin vil met piche
u
Klin orild. met rijke maak.
einer!
tmaal.
38