Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

INDE SPOTLIGHT FA

E)

SLAATJE MET GEROOSTERDE BUTTERNUT

GEVULDE BUTTERNUT

35 MIN

EEEN

A 4 PERS.

em

800

oo

+ 2 zoete little-gemharten

Voor de rode uien met balsamicoazijn:

+ 300 g biovarkensgehakt

+ 60 gverse crottin von

+ 50 gwalnoten

+ 500 grode uien

+ 100 g gerookte spekblokjes

biogeitenkaas Le Larry

+ 100g stilton

+ Atakjes tim

“lei

+ 25 gparmigiano

- Peper

« 2 takjes rozemarijn

« Lbiobuttemut

« 1dl room

+ Fleur de sel

+ 3el balsamiccazin

+ Lgrote ui

+ 2elolijfoie

Voor de geroosterde butternut:

» Lel ruwe rietsuiker

« 10 salieblaadjes

+ Peperen zout

+ Lbiobuttermut

+ 4eloljfolie

+ 3eloljfaie

+ Zout

© Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de butternut

+ 10 draaien van de kruidenmolen ‘Coriander &

Voor de yoghurtsaus:

overlangs in 2 en verwijder de pitjes. Schik de 2 helften

Chili’ Santa Maria

+ 250 g natuuryoghurt

in een ovenschaal, met de snijkant naar boven, en bak ze

+ 2Hcumy

+ Lel honing

30 min in de oven.

« 1 kl zachte chilivlokken

+ Lel mosterd op oude wijze

« 1 kl venkelzaadjes

« del olijfolie

© Bak intussen de spekblokjes in een braadpan met

Lel olijfolie en haal ze met een schuimspaan uit de pan.

«kl paprika

- Peper en zout

Fruit de gehakte ui en de hele salieblaadjes gedurende

5 min op een zacht vuurtje in dezelfde braadpan. Haal ze

@ Verwarm de oven voor op 200°C. Ontpit de ongeschilde butternut

en snijd hem in dikke plakjes. Bedek een ovenplaat met een vel lichtjes

uit de pan, voeg Lel olijfolie toe en fruit het gehakt kort

goudbruin, zonder het volledig te bakken. Haal de pan

geolied bakpapier en schik er de butternutplakjes op. Meng de kruiden

met 2 el olijfolie en smeer er de butternutstukken mee il

van het vuur en voeg de spekblokjes, de uien en de salie

toe. Breng op smaak.

© snijd de rode uien in partjes en meng ze met de overige ingrediënten

in een ovenschaal. Schuif alles 20 min in de oven.

© Meng het ei met de room en de geraspte parmigiano.

O Bereid de yoghurtsaus: meng alle ingrediënten voor de saus.

© Haal het vruchtvlees uit de halve butternuts tot er

© Snijd delittle-gemharten in 2 en de stilton in stukken. Dresseer ze

= 15 cm overblijft. Vul ze met het vleesmengsel, verdeel

op een grote dienschotel met de geroosterde groenten, de noten en

er kleine stukken geïtenkaas bovenop en besprenkel

voorzichtig met de parmigianoroom. Bak 30 min in

een beetje saus. Kruid met peper, bestrooi met fleur de sel en serveer.

Geef er brood bij en zet de rest van de saus apart op tafel.

de oven.

® Dien warm op, werk eventueel af met salie en geef er

VOEDINGSWAARDEN PER 100 G

ENERGIE 620 KJ / 149 KCAL | VETTEN 10,76 | VERZADIGDE VETZUREN 2,66 | KOOLHYDRATEN 7,36 |

een slaatje bij.

SUKERS 5,86 | VEZLS1,96 | EMITTEN3,56 | ZOUT 046

VOEDINGSWAARDEN PER 100 6

ENERGIE 680 KJ /163KCAL | VEITEN12G | VERZADIGDE VETZUREN 5,26 |

KOOLHYDRATEN 296 | SUKERS1,86 | VEZÆLS1,36 | EMITTEN8,36 | ZOUT 0,76

E)

BUTTERNUTCAKE MET MASCARPONEGLAZUUR WW

© 20MIN +1UBAKTUD © GEMAKKELIJK © €

A 12PERS.

PUS

© verwarm de oven voor op 180°C. Klop

5 min rusten, ontvorm de cake en laat

de eieren met de suiker. Voeg de malse

hem op een taartrooster afkoelen.

boter, de bloem, het amandelpoeder

O Meng alle ingrediënten van het

+ deieren

Voor het glazuur:

en het bakpoeder toe en klop tot een

glazuur voorzichtig met een klopper tot

+ 300 g biobuttemut

+ 250 mascarpore

homogeen deeg.

een gladde textuur. Verdeel iets meer

(nettogewicht, geschild)

+ 60 g bloemsuiker

@ Rasp de butternut met de grove kant

dan de helft van het glazuur over de

+ %biosinaasappel

= 1 snufje fleur de sel

+ Lbiocitroen

Voor de afwerking:

van de rasp. Rasp de zeste van de citroen

cake en werk af met noten en gedroogde

en de sinaasappel heel oppervlakkig

veenbessen. Rasp er een beetje

+ 75 g gedroogde

+ Hbicsinaasappel

veenbessen

+ Yabiocitroen

fijn. Breek de noten in grote stukken.

sinaasappel- en citroenzeste bovenop.

+ 75 g walnoten

« Lel gedroogde

Spatel al deze ingrediënten samen met de

Serveer de taart en geef er de rest van het

veenbessen

+ 80 g amandelpoeder

gedroogde veenbessen onder het deeg.

glazuur apart bij.

+ 180 g bloem

+ 30 gwalnoten

© Bekleed de bodem van een ronde

VOEDINGSWAARDEN PER 100 6

+ % zakje bakpoeder (10 g)

bakvorm van 20 cm diameter met

ENERGE 1362 KJ / 328 KCAL | VETTEN 23,96 |

+ 190 g ruwerietsuiker

bakpapier en beboter de randen. Giet

VERZADIGDE VETZUREN 1,86 | KOOLHYDRATEN 2156 |

+ 220 g malse gezouten

het deeg in de bakvorm en bak het

SUKERS 13,36 | VEZELS196 | BWITTEN 5,56 | ZOUT 076

boter

gedurende 1 u. Bedek de cake halverwege

de baktijd met aluminiumpapier. Laat

31