Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
INDE SPOTLIGHT FA
E)
SLAATJE MET GEROOSTERDE BUTTERNUT
GEVULDE BUTTERNUT
35 MIN
EEEN
A 4 PERS.
em
800
oo
+ 2 zoete little-gemharten
Voor de rode uien met balsamicoazijn:
+ 300 g biovarkensgehakt
+ 60 gverse crottin von
+ 50 gwalnoten
+ 500 grode uien
+ 100 g gerookte spekblokjes
biogeitenkaas Le Larry
+ 100g stilton
+ Atakjes tim
“lei
+ 25 gparmigiano
- Peper
« 2 takjes rozemarijn
« Lbiobuttemut
« 1dl room
+ Fleur de sel
+ 3el balsamiccazin
+ Lgrote ui
+ 2elolijfoie
Voor de geroosterde butternut:
» Lel ruwe rietsuiker
« 10 salieblaadjes
+ Peperen zout
+ Lbiobuttermut
+ 4eloljfolie
+ 3eloljfaie
+ Zout
© Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de butternut
+ 10 draaien van de kruidenmolen ‘Coriander &
Voor de yoghurtsaus:
overlangs in 2 en verwijder de pitjes. Schik de 2 helften
Chili’ Santa Maria
+ 250 g natuuryoghurt
in een ovenschaal, met de snijkant naar boven, en bak ze
+ 2Hcumy
+ Lel honing
30 min in de oven.
« 1 kl zachte chilivlokken
+ Lel mosterd op oude wijze
« 1 kl venkelzaadjes
« del olijfolie
© Bak intussen de spekblokjes in een braadpan met
Lel olijfolie en haal ze met een schuimspaan uit de pan.
«kl paprika
- Peper en zout
Fruit de gehakte ui en de hele salieblaadjes gedurende
5 min op een zacht vuurtje in dezelfde braadpan. Haal ze
@ Verwarm de oven voor op 200°C. Ontpit de ongeschilde butternut
en snijd hem in dikke plakjes. Bedek een ovenplaat met een vel lichtjes
uit de pan, voeg Lel olijfolie toe en fruit het gehakt kort
goudbruin, zonder het volledig te bakken. Haal de pan
geolied bakpapier en schik er de butternutplakjes op. Meng de kruiden
met 2 el olijfolie en smeer er de butternutstukken mee il
van het vuur en voeg de spekblokjes, de uien en de salie
toe. Breng op smaak.
© snijd de rode uien in partjes en meng ze met de overige ingrediënten
in een ovenschaal. Schuif alles 20 min in de oven.
© Meng het ei met de room en de geraspte parmigiano.
O Bereid de yoghurtsaus: meng alle ingrediënten voor de saus.
© Haal het vruchtvlees uit de halve butternuts tot er
© Snijd delittle-gemharten in 2 en de stilton in stukken. Dresseer ze
= 15 cm overblijft. Vul ze met het vleesmengsel, verdeel
op een grote dienschotel met de geroosterde groenten, de noten en
er kleine stukken geïtenkaas bovenop en besprenkel
voorzichtig met de parmigianoroom. Bak 30 min in
een beetje saus. Kruid met peper, bestrooi met fleur de sel en serveer.
Geef er brood bij en zet de rest van de saus apart op tafel.
de oven.
® Dien warm op, werk eventueel af met salie en geef er
VOEDINGSWAARDEN PER 100 G
ENERGIE 620 KJ / 149 KCAL | VETTEN 10,76 | VERZADIGDE VETZUREN 2,66 | KOOLHYDRATEN 7,36 |
een slaatje bij.
SUKERS 5,86 | VEZLS1,96 | EMITTEN3,56 | ZOUT 046
VOEDINGSWAARDEN PER 100 6
ENERGIE 680 KJ /163KCAL | VEITEN12G | VERZADIGDE VETZUREN 5,26 |
KOOLHYDRATEN 296 | SUKERS1,86 | VEZÆLS1,36 | EMITTEN8,36 | ZOUT 0,76
E)
BUTTERNUTCAKE MET MASCARPONEGLAZUUR WW
© 20MIN +1UBAKTUD © GEMAKKELIJK © €
A 12PERS.
PUS
© verwarm de oven voor op 180°C. Klop
5 min rusten, ontvorm de cake en laat
de eieren met de suiker. Voeg de malse
hem op een taartrooster afkoelen.
boter, de bloem, het amandelpoeder
O Meng alle ingrediënten van het
+ deieren
Voor het glazuur:
en het bakpoeder toe en klop tot een
glazuur voorzichtig met een klopper tot
+ 300 g biobuttemut
+ 250 mascarpore
homogeen deeg.
een gladde textuur. Verdeel iets meer
(nettogewicht, geschild)
+ 60 g bloemsuiker
@ Rasp de butternut met de grove kant
dan de helft van het glazuur over de
+ %biosinaasappel
= 1 snufje fleur de sel
+ Lbiocitroen
Voor de afwerking:
van de rasp. Rasp de zeste van de citroen
cake en werk af met noten en gedroogde
en de sinaasappel heel oppervlakkig
veenbessen. Rasp er een beetje
+ 75 g gedroogde
+ Hbicsinaasappel
veenbessen
+ Yabiocitroen
fijn. Breek de noten in grote stukken.
sinaasappel- en citroenzeste bovenop.
+ 75 g walnoten
« Lel gedroogde
Spatel al deze ingrediënten samen met de
Serveer de taart en geef er de rest van het
veenbessen
+ 80 g amandelpoeder
gedroogde veenbessen onder het deeg.
glazuur apart bij.
+ 180 g bloem
+ 30 gwalnoten
© Bekleed de bodem van een ronde
VOEDINGSWAARDEN PER 100 6
+ % zakje bakpoeder (10 g)
bakvorm van 20 cm diameter met
ENERGE 1362 KJ / 328 KCAL | VETTEN 23,96 |
+ 190 g ruwerietsuiker
bakpapier en beboter de randen. Giet
VERZADIGDE VETZUREN 1,86 | KOOLHYDRATEN 2156 |
+ 220 g malse gezouten
het deeg in de bakvorm en bak het
SUKERS 13,36 | VEZELS196 | BWITTEN 5,56 | ZOUT 076
boter
gedurende 1 u. Bedek de cake halverwege
de baktijd met aluminiumpapier. Laat
31