Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 110
Hier is pagina 110 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Delhaize magazine #5:
+36
Vanaf-2 december
EXCLUSIEVE
CA]
in je de
winkel
Receptenindex
In het volgende À
Delhaize magazine
ONTBIJT
Everzwijnragout met Rodenbach
RES
© Overnight oats met chia, wortel- en
Grand Cru
49
80
65
rodebietensap met kurkuma
Homemade worstenbroodjes
Kabeljauw met grijze garnalen.
APERITIEVEN
wittewijnsaus en preistoemp
65
© Flatbreads met Provencaalse
© Mosselen met witte wijn, frietjes
ue
kruiden
80
en homemade mayonaise
65
Rillettes van eend
89
Vol-au-vent met Mechelse koekoek
66
©
©
Groentechips
91
Witloofgratin met Breydelham
66
en Bruggekaas
VOORGERECHTEN
© Linzensoep met gerookt spek
© Gemakkelijke
en knoflookcroutons
74
grijzegarnalenbouillabaisse
70
® Aziatische rundsbouillon
74
e
Bloemkool-wortelcrème, dukkah
met hazelnoten
73
NAGERECHTEN
Feestelijke gerechten
voor iedereen
© Soep met gekaramelliseerde uien,
Butternutcake met
74
31
appel en verse geitenkaas
mascarponeglazuur
Banoffee in a glass
101
BIJGERECHTEN
® Crème brûlée met koffie
Butternutchutney
en rietsuiker
101
“Hot & sweet”
32
Eclairs met ganache van pure
7
Butternutchutney
chocolade en gekaramelliseerde
“Oriental classic”
32
pecannoten
101
103
Butternutchutney
Klassieke speculaas
“Indian summer”
32
DRANKEN
HOOFDGERECHTEN
Orange Toddy
92
® Rustieke brietaart met herfstgroenten
Ginger Tea Tea
92
en -vruchten
5
Caramel Coco
92
© Veggie bologneselasagne met
Golden Grog
93
gekaramelliseerde uien, mozzarella
en Espelettepeper
23
ANT
e
Slaatje met geroosterde butternut
31
E
Desserts met een verhaal
® Gevulde butternut
31
Groentesoep met zeeduivel,
MO (A
knoflookcreme en preiolie, croutons
met notenboter
37
NUTI
ORE
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100 ml van je recept, klaargemaakt
Hazenrug met kriek en polenta met
volgens de bereidingswijze. Onze berekening van de Nutri-Score zal zo goed
paddenstoelen
48
mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige
Pira's met pulled pheasant
48
ae EB
factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen
® Gegrilde hindesteaks, geroosterde
onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de
seizoensgroenten en koffiesaus
49
Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen
waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te
® Gelakte brochettes van wilde eend en
zoete aardappelpuree
49
houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bijv. verwijderen van aardappelschillen of de pit
van perzik; volume-af of -toename (bijv. koken van rijst) … Deze omrekeningsfactoren werden
toegepast obv. Maten en gewichten’ handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van
voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Gezondheidsraad (HGR). Deze berekening houdt geen
LEGENDE
rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt
© VEGGIE © VEGAN © GLUTENVRIJ ® LACTOSEVRIJ
worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
COLOFON Verantwoordelijke uitgever Del
€ Lion / De Leeuv Comm. VA,
ghem
at 53, 1080 Br
Kea 0402206 5 Brand & Go-to-Market Director Fr
Neten
Digital Content & Sponsoring Manager: \
nine anssen Content Owned Meda Managers 4
ie
lier Hoofdredacteur: Vin
I Lens Art Director: Hugues Le
Redactiecomite:
ine
nd
ja Merten:
baum Chefs: Line Couvreur, Jeroen De Pauw, Karolien Olaerts, Loic Van Impe, Hannah Van Ongevale Styliste:
Fotografie: Dil
Stud
ue:
5 Vormgevers: Pierre 5)
En
verd
Studio: Alne
uqu
Bi:
uy Van Haerenborg) Redactie recepten: G
Cl
La
ther
en Vertalers:
ne De
Fleur Degrauw
EEE
Copywriters: L
wadens, Evelyn Verhes
dens Elndcorrectie: Caroline Copp
Evelyn Verheslraeten
Productie:
M Producer: Babelle
5 Laura De Vylder Drukwerk: THOOFT Reclameregie:
‘om, nancyvan.dervekei
be
110