Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 110


Hier is pagina 110 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.



Delhaize Folder 01.10.2021

Hier is pagina 110 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 110

Delhaize magazine #5: +36 Vanaf-2 december EXCLUSIEVE CA] in je de winkel Receptenindex In het volgende À Delhaize magazine ONTBIJT Everzwijnragout met Rodenbach RES © Overnight oats met chia, wortel- en Grand Cru 49 80 65 rodebietensap met kurkuma Homemade worstenbroodjes Kabeljauw met grijze garnalen. APERITIEVEN wittewijnsaus en preistoemp 65 © Flatbreads met Provencaalse © Mosselen met witte wijn, frietjes ue kruiden 80 en homemade mayonaise 65 Rillettes van eend 89 Vol-au-vent met Mechelse koekoek 66 © © Groentechips 91 Witloofgratin met Breydelham 66 en Bruggekaas VOORGERECHTEN © Linzensoep met gerookt spek © Gemakkelijke en knoflookcroutons 74 grijzegarnalenbouillabaisse 70 ® Aziatische rundsbouillon 74 e Bloemkool-wortelcrème, dukkah met hazelnoten 73 NAGERECHTEN Feestelijke gerechten voor iedereen © Soep met gekaramelliseerde uien, Butternutcake met 74 31 appel en verse geitenkaas mascarponeglazuur Banoffee in a glass 101 BIJGERECHTEN ® Crème brûlée met koffie Butternutchutney en rietsuiker 101 “Hot & sweet” 32 Eclairs met ganache van pure 7 Butternutchutney chocolade en gekaramelliseerde “Oriental classic” 32 pecannoten 101 103 Butternutchutney Klassieke speculaas “Indian summer” 32 DRANKEN HOOFDGERECHTEN Orange Toddy 92 ® Rustieke brietaart met herfstgroenten Ginger Tea Tea 92 en -vruchten 5 Caramel Coco 92 © Veggie bologneselasagne met Golden Grog 93 gekaramelliseerde uien, mozzarella en Espelettepeper 23 ANT e Slaatje met geroosterde butternut 31 E Desserts met een verhaal ® Gevulde butternut 31 Groentesoep met zeeduivel, MO (A knoflookcreme en preiolie, croutons met notenboter 37 NUTI ORE De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100 ml van je recept, klaargemaakt Hazenrug met kriek en polenta met volgens de bereidingswijze. Onze berekening van de Nutri-Score zal zo goed paddenstoelen 48 mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige Pira's met pulled pheasant 48 ae EB factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen ® Gegrilde hindesteaks, geroosterde onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de seizoensgroenten en koffiesaus 49 Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te ® Gelakte brochettes van wilde eend en zoete aardappelpuree 49 houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bijv. verwijderen van aardappelschillen of de pit van perzik; volume-af of -toename (bijv. koken van rijst) … Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv. Maten en gewichten’ handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Gezondheidsraad (HGR). Deze berekening houdt geen LEGENDE rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt © VEGGIE © VEGAN © GLUTENVRIJ ® LACTOSEVRIJ worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd. COLOFON Verantwoordelijke uitgever Del € Lion / De Leeuv Comm. VA, ghem at 53, 1080 Br Kea 0402206 5 Brand & Go-to-Market Director Fr Neten Digital Content & Sponsoring Manager: \ nine anssen Content Owned Meda Managers 4 ie lier Hoofdredacteur: Vin I Lens Art Director: Hugues Le Redactiecomite: ine nd ja Merten: baum Chefs: Line Couvreur, Jeroen De Pauw, Karolien Olaerts, Loic Van Impe, Hannah Van Ongevale Styliste: Fotografie: Dil Stud ue: 5 Vormgevers: Pierre 5) En verd Studio: Alne uqu Bi: uy Van Haerenborg) Redactie recepten: G Cl La ther en Vertalers: ne De Fleur Degrauw EEE Copywriters: L wadens, Evelyn Verhes dens Elndcorrectie: Caroline Copp Evelyn Verheslraeten Productie: M Producer: Babelle 5 Laura De Vylder Drukwerk: THOOFT Reclameregie: ‘om, nancyvan.dervekei be 110

Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 110