Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 110




Hier is pagina 110 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize magazine #5:

+36

Vanaf-2 december

EXCLUSIEVE

CA]

in je de

winkel

Receptenindex

In het volgende À

Delhaize magazine

ONTBIJT

Everzwijnragout met Rodenbach

RES

© Overnight oats met chia, wortel- en

Grand Cru

49

80

65

rodebietensap met kurkuma

Homemade worstenbroodjes

Kabeljauw met grijze garnalen.

APERITIEVEN

wittewijnsaus en preistoemp

65

© Flatbreads met Provencaalse

© Mosselen met witte wijn, frietjes

ue

kruiden

80

en homemade mayonaise

65

Rillettes van eend

89

Vol-au-vent met Mechelse koekoek

66

©

©

Groentechips

91

Witloofgratin met Breydelham

66

en Bruggekaas

VOORGERECHTEN

© Linzensoep met gerookt spek

© Gemakkelijke

en knoflookcroutons

74

grijzegarnalenbouillabaisse

70

® Aziatische rundsbouillon

74

e

Bloemkool-wortelcrème, dukkah

met hazelnoten

73

NAGERECHTEN

Feestelijke gerechten

voor iedereen

© Soep met gekaramelliseerde uien,

Butternutcake met

74

31

appel en verse geitenkaas

mascarponeglazuur

Banoffee in a glass

101

BIJGERECHTEN

® Crème brûlée met koffie

Butternutchutney

en rietsuiker

101

“Hot & sweet”

32

Eclairs met ganache van pure

7

Butternutchutney

chocolade en gekaramelliseerde

“Oriental classic”

32

pecannoten

101

103

Butternutchutney

Klassieke speculaas

“Indian summer”

32

DRANKEN

HOOFDGERECHTEN

Orange Toddy

92

® Rustieke brietaart met herfstgroenten

Ginger Tea Tea

92

en -vruchten

5

Caramel Coco

92

© Veggie bologneselasagne met

Golden Grog

93

gekaramelliseerde uien, mozzarella

en Espelettepeper

23

ANT

e

Slaatje met geroosterde butternut

31

E

Desserts met een verhaal

® Gevulde butternut

31

Groentesoep met zeeduivel,

MO (A

knoflookcreme en preiolie, croutons

met notenboter

37

NUTI

ORE

De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100 ml van je recept, klaargemaakt

Hazenrug met kriek en polenta met

volgens de bereidingswijze. Onze berekening van de Nutri-Score zal zo goed

paddenstoelen

48

mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige

Pira's met pulled pheasant

48

ae EB

factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen

® Gegrilde hindesteaks, geroosterde

onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de

seizoensgroenten en koffiesaus

49

Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen

waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te

® Gelakte brochettes van wilde eend en

zoete aardappelpuree

49

houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bijv. verwijderen van aardappelschillen of de pit

van perzik; volume-af of -toename (bijv. koken van rijst) … Deze omrekeningsfactoren werden

toegepast obv. Maten en gewichten’ handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van

voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Gezondheidsraad (HGR). Deze berekening houdt geen

LEGENDE

rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt

© VEGGIE © VEGAN © GLUTENVRIJ ® LACTOSEVRIJ

worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

COLOFON Verantwoordelijke uitgever Del

€ Lion / De Leeuv Comm. VA,

ghem

at 53, 1080 Br

Kea 0402206 5 Brand & Go-to-Market Director Fr

Neten

Digital Content & Sponsoring Manager: \

nine anssen Content Owned Meda Managers 4

ie

lier Hoofdredacteur: Vin

I Lens Art Director: Hugues Le

Redactiecomite:

ine

nd

ja Merten:

baum Chefs: Line Couvreur, Jeroen De Pauw, Karolien Olaerts, Loic Van Impe, Hannah Van Ongevale Styliste:

Fotografie: Dil

Stud

ue:

5 Vormgevers: Pierre 5)

En

verd

Studio: Alne

uqu

Bi:

uy Van Haerenborg) Redactie recepten: G

Cl

La

ther

en Vertalers:

ne De

Fleur Degrauw

EEE

Copywriters: L

wadens, Evelyn Verhes

dens Elndcorrectie: Caroline Copp

Evelyn Verheslraeten

Productie:

M Producer: Babelle

5 Laura De Vylder Drukwerk: THOOFT Reclameregie:

‘om, nancyvan.dervekei

be

110