Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 114




Hier is pagina 114 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Alles over je winkel en je boodschappen in een

5

SOEP MET GEKARAMELLISEERDE UIEN,

BLOEMKOOL-WORTELCREME,

OVERNIGHT OATS MET CHIA, WORTEL-

APPEL EN VERSE GEITENKAAS

CEUTA)

EU EN EN CN

LEE

EHRE

Voor 1 persoon

BAC

M Lbloemkoo! M 600 g biowortelen

Voor de overnight oats: IM 35 g havervlokken

PEN

2uien B 1,5 dl room

M lelchiazaadjes EN 1,4 dl plantaardige

M 2 takjes rozemarijn

B 1 klkomijn ED 2 kl curry

sojadrink EM 2 el plantaardig alternatief voor

B 6 takjes tijm

Eed

yoghurt (op basis van soja) MM 1 Kl ahornsiroop

125 g verse crottin van biogeitenkaas Le Larry

Voor de dukkah:

M LHpindakaas M 1 snufje kaneelpoeder

LE

m 200 g geroosterde hazelnoten

Voor detopping: MM Ybanaan EN 30 g blauwe

IE Peper en zout

M 125 g sesamzaadjes

bessen MM Yel pompoenpitten MM % el zonne-

BVN Le

bloempitten MM 10 g pure chocolade Voor het

m 4 kl venkelzaadjes

wortel- en rodebietensap Oel

m 1 klEspelettepeper MM % kl paprika

biowortelsap MM 5 cl biorodebietensap MM 7 cl bio-

IB 2 kl zwarte peperbollen MM % kl fleur de sel

appelsap MM 1 cmgember MM 1 snufje kurkuma

GROENTESOEP MET ZEEDUIVEL,

GEVULDE BUTTERNUT

RUSTIEKE BRIETAART MET

KNOFLOOKCREME EN PREIOLIE,

HERFSTGROENTEN EN -VRUCHTEN

joor 2 personen

CROUTONS MET NOTENBOTER

300 g biovarkensgehakt

=

CHA EEE

100 g gerookte spekblokjes

LE PERTE

CR ROOMS MO

Voor de soep en de preiolie: M 600 g zeeduivel-

[ei

% appel M 4 peer M 2 rode ui

Lbutternut

2 grote champignons M 6 salieblaadjes

filet MM 1 bloemkool MM 2 preistokken MM 5 grote

1 grote ui

2 el walnoten

aardperen MM 1 ui MM 2,5 di melk MM 2 groente-

bouillonblokjes MM 50 g boter MM 3 di zonne-

10 salieblaadjes

200 g brie taste of Inspirations

60 g verse crottin van biogeitenkaas Le Larry.

25 g parmigiano EM 1 dl zure room

bloemolie M 3 el olijfolie MM Peper en zout

25 g parmigiano

HBEBBEBE

Voor de knoflookcreme: MM 1 knoflookbol IM 2 di

DLD

I klhoning MM 2 el olijfolie MM Peper en zout

room MM Peper en zout Voor de croutons met

'Voor het taartdeeg:

VAN IE

M leidooier M 250 g bloem

notenboter: M 1 teentje knoflook M % bussel

Peper en zout

peterselie MM 100 g walnoten MM 1 Rustik

m 125g boter MM Espelettepeper

brood MM 100 g boter MM Peper en zout

IB 1 snufje zout

PITA’S MET PULLED PHEASANT

HAZENRUG MET KRIEK EN

GEGRILDE HINDESTEAKS,

SEIZOENSGROENTEN EN KOFFIESAUS

POLENTA MET BOSPADDENSTOELEN

Voor 4 personen

Voor 4 personen

M L'fazant M knolselder MM 3 wortelen

Voor 4 personen

B 2 uien M 1 kruidentuiltje B 4 naanbroden

m 600 g hindesteaks EN 200 g pastinaak

IB 2 hazenruggen

m 200 g peterseliewortel MM 200 g wortelen

of4 kebabbroodjes MM Peper en zout

m 600 g bospaddenstoelenmengeling

m 200 grapen MM 6 el olijfolie

Voor de skyrsaus: MM Y bussel dragon

IB | bussel lente-uitjes M 2 teentjes knoflook

M del skyr natuur M 5 cl ciderazijn

IM Peper en zout

M 2takjestijm MM 40 g boter MM Peper en zout

Voor de koffiesaus:

iM 1 kihazelnootolie MM Peper en zout

Voor de krieksaus:

m 2 uien MM 1 wortel

NOTRE SENS OTT

B lui M 2laurierblaadjes MM 3,3 dl kriek

[WAR

m 1sjalot MM % kleine rode peper MM 200 8

m 4diwildfond MM 20 g boter MM Peper en zout

gedroogde babyvijgen MM 2 di balsamicoazijn

LET

EHER

1 el Luikse siroop

Voor het witloofslaatji

LÉO EU

m 200 g polenta MM 1 gevogeltebouillonblokje

[Een

IB 4takjes dragon EN 50 g walnoten

m 50 g boter

M 2elolifolie M Peper enzout MM Usblokjes

BETA

M Peper en zout

KABELJAUW MET GRIJZE GARNALEN,

HOMEMADE WORSTENBROODJES

GELAKTE BROCHETTES VAN WILDE

WITTEWIJNSAUS EN PREISTOEMP

KME

EEND EN ZOETE AARDAPPELPUREE

Al En

[OOR TA EE LEE CU Le

'Voor 4 personen

IB 600 g baron van kabeljauw EN 200 g gepelde

M 2 Kieine eieren

M 4 wilde eendenfilets MM 2 oranje wortelen

B 2 plakken bladerdeeg.

grize garnalen MM 4 takjes peterselie

Mm 2 gele wortelen MM 1 pastinaak

M 2elolijfolie M Peper en zout

B 3 el paneermeel

IB | bussellente-uitjes M 125 g fysalissen

Voor de saus: M 1 sjalot B 1 di room

M Kruidenmolen ‘Chicken & steak’ Santa Maria

iM Peper MI Fleur de sel

I Peperen zout

m 3elmelk MM 1 di droge witte wijn

Voorde lak: MM 1sjalot MM 1 teentje knoflook

M 240 g boter M 1 el 'visfond in poeder' Maggi

MM % kleine rode peper M 1 sinaasappel

IE Peper en zout

1 ki minced ginger M 5 cl sweet soy-saus

LORS EU

m 40 gboter MM Peper en zout

M 3preiwitten M 800 g grote bloemige

» HAPKIN BIPA (6,7% ALC)

Voor de zoete aardappelpuree:

aardappelen IM 1 gevogeltebouillonblokje

IB 1 kg niet al te grote zoete aardappelen

IE Peper en zout

BIER MET LIEFDE GEBROUWEN DRINK JE MET VERSTAND,

B leltahini MM 40 g boter ER Peper en zout