Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 114


Hier is pagina 114 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.



Delhaize Folder 01.10.2021

Hier is pagina 114 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 114

Alles over je winkel en je boodschappen in een 5 SOEP MET GEKARAMELLISEERDE UIEN, BLOEMKOOL-WORTELCREME, OVERNIGHT OATS MET CHIA, WORTEL- APPEL EN VERSE GEITENKAAS CEUTA) EU EN EN CN LEE EHRE Voor 1 persoon BAC M Lbloemkoo! M 600 g biowortelen Voor de overnight oats: IM 35 g havervlokken PEN 2uien B 1,5 dl room M lelchiazaadjes EN 1,4 dl plantaardige M 2 takjes rozemarijn B 1 klkomijn ED 2 kl curry sojadrink EM 2 el plantaardig alternatief voor B 6 takjes tijm Eed yoghurt (op basis van soja) MM 1 Kl ahornsiroop 125 g verse crottin van biogeitenkaas Le Larry Voor de dukkah: M LHpindakaas M 1 snufje kaneelpoeder LE m 200 g geroosterde hazelnoten Voor detopping: MM Ybanaan EN 30 g blauwe IE Peper en zout M 125 g sesamzaadjes bessen MM Yel pompoenpitten MM % el zonne- BVN Le bloempitten MM 10 g pure chocolade Voor het m 4 kl venkelzaadjes wortel- en rodebietensap Oel m 1 klEspelettepeper MM % kl paprika biowortelsap MM 5 cl biorodebietensap MM 7 cl bio- IB 2 kl zwarte peperbollen MM % kl fleur de sel appelsap MM 1 cmgember MM 1 snufje kurkuma GROENTESOEP MET ZEEDUIVEL, GEVULDE BUTTERNUT RUSTIEKE BRIETAART MET KNOFLOOKCREME EN PREIOLIE, HERFSTGROENTEN EN -VRUCHTEN joor 2 personen CROUTONS MET NOTENBOTER 300 g biovarkensgehakt = CHA EEE 100 g gerookte spekblokjes LE PERTE CR ROOMS MO Voor de soep en de preiolie: M 600 g zeeduivel- [ei % appel M 4 peer M 2 rode ui Lbutternut 2 grote champignons M 6 salieblaadjes filet MM 1 bloemkool MM 2 preistokken MM 5 grote 1 grote ui 2 el walnoten aardperen MM 1 ui MM 2,5 di melk MM 2 groente- bouillonblokjes MM 50 g boter MM 3 di zonne- 10 salieblaadjes 200 g brie taste of Inspirations 60 g verse crottin van biogeitenkaas Le Larry. 25 g parmigiano EM 1 dl zure room bloemolie M 3 el olijfolie MM Peper en zout 25 g parmigiano HBEBBEBE Voor de knoflookcreme: MM 1 knoflookbol IM 2 di DLD I klhoning MM 2 el olijfolie MM Peper en zout room MM Peper en zout Voor de croutons met 'Voor het taartdeeg: VAN IE M leidooier M 250 g bloem notenboter: M 1 teentje knoflook M % bussel Peper en zout peterselie MM 100 g walnoten MM 1 Rustik m 125g boter MM Espelettepeper brood MM 100 g boter MM Peper en zout IB 1 snufje zout PITA’S MET PULLED PHEASANT HAZENRUG MET KRIEK EN GEGRILDE HINDESTEAKS, SEIZOENSGROENTEN EN KOFFIESAUS POLENTA MET BOSPADDENSTOELEN Voor 4 personen Voor 4 personen M L'fazant M knolselder MM 3 wortelen Voor 4 personen B 2 uien M 1 kruidentuiltje B 4 naanbroden m 600 g hindesteaks EN 200 g pastinaak IB 2 hazenruggen m 200 g peterseliewortel MM 200 g wortelen of4 kebabbroodjes MM Peper en zout m 600 g bospaddenstoelenmengeling m 200 grapen MM 6 el olijfolie Voor de skyrsaus: MM Y bussel dragon IB | bussel lente-uitjes M 2 teentjes knoflook M del skyr natuur M 5 cl ciderazijn IM Peper en zout M 2takjestijm MM 40 g boter MM Peper en zout Voor de koffiesaus: iM 1 kihazelnootolie MM Peper en zout Voor de krieksaus: m 2 uien MM 1 wortel NOTRE SENS OTT B lui M 2laurierblaadjes MM 3,3 dl kriek [WAR m 1sjalot MM % kleine rode peper MM 200 8 m 4diwildfond MM 20 g boter MM Peper en zout gedroogde babyvijgen MM 2 di balsamicoazijn LET EHER 1 el Luikse siroop Voor het witloofslaatji LÉO EU m 200 g polenta MM 1 gevogeltebouillonblokje [Een IB 4takjes dragon EN 50 g walnoten m 50 g boter M 2elolifolie M Peper enzout MM Usblokjes BETA M Peper en zout KABELJAUW MET GRIJZE GARNALEN, HOMEMADE WORSTENBROODJES GELAKTE BROCHETTES VAN WILDE WITTEWIJNSAUS EN PREISTOEMP KME EEND EN ZOETE AARDAPPELPUREE Al En [OOR TA EE LEE CU Le 'Voor 4 personen IB 600 g baron van kabeljauw EN 200 g gepelde M 2 Kieine eieren M 4 wilde eendenfilets MM 2 oranje wortelen B 2 plakken bladerdeeg. grize garnalen MM 4 takjes peterselie Mm 2 gele wortelen MM 1 pastinaak M 2elolijfolie M Peper en zout B 3 el paneermeel IB | bussellente-uitjes M 125 g fysalissen Voor de saus: M 1 sjalot B 1 di room M Kruidenmolen ‘Chicken & steak’ Santa Maria iM Peper MI Fleur de sel I Peperen zout m 3elmelk MM 1 di droge witte wijn Voorde lak: MM 1sjalot MM 1 teentje knoflook M 240 g boter M 1 el 'visfond in poeder' Maggi MM % kleine rode peper M 1 sinaasappel IE Peper en zout 1 ki minced ginger M 5 cl sweet soy-saus LORS EU m 40 gboter MM Peper en zout M 3preiwitten M 800 g grote bloemige » HAPKIN BIPA (6,7% ALC) Voor de zoete aardappelpuree: aardappelen IM 1 gevogeltebouillonblokje IB 1 kg niet al te grote zoete aardappelen IE Peper en zout BIER MET LIEFDE GEBROUWEN DRINK JE MET VERSTAND, B leltahini MM 40 g boter ER Peper en zout

Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 114