Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 114
Hier is pagina 114 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Alles over je winkel en je boodschappen in een
5
SOEP MET GEKARAMELLISEERDE UIEN,
BLOEMKOOL-WORTELCREME,
OVERNIGHT OATS MET CHIA, WORTEL-
APPEL EN VERSE GEITENKAAS
CEUTA)
EU EN EN CN
LEE
EHRE
Voor 1 persoon
BAC
M Lbloemkoo! M 600 g biowortelen
Voor de overnight oats: IM 35 g havervlokken
PEN
2uien B 1,5 dl room
M lelchiazaadjes EN 1,4 dl plantaardige
M 2 takjes rozemarijn
B 1 klkomijn ED 2 kl curry
sojadrink EM 2 el plantaardig alternatief voor
B 6 takjes tijm
Eed
yoghurt (op basis van soja) MM 1 Kl ahornsiroop
125 g verse crottin van biogeitenkaas Le Larry
Voor de dukkah:
M LHpindakaas M 1 snufje kaneelpoeder
LE
m 200 g geroosterde hazelnoten
Voor detopping: MM Ybanaan EN 30 g blauwe
IE Peper en zout
M 125 g sesamzaadjes
bessen MM Yel pompoenpitten MM % el zonne-
BVN Le
bloempitten MM 10 g pure chocolade Voor het
m 4 kl venkelzaadjes
wortel- en rodebietensap Oel
m 1 klEspelettepeper MM % kl paprika
biowortelsap MM 5 cl biorodebietensap MM 7 cl bio-
IB 2 kl zwarte peperbollen MM % kl fleur de sel
appelsap MM 1 cmgember MM 1 snufje kurkuma
GROENTESOEP MET ZEEDUIVEL,
GEVULDE BUTTERNUT
RUSTIEKE BRIETAART MET
KNOFLOOKCREME EN PREIOLIE,
HERFSTGROENTEN EN -VRUCHTEN
joor 2 personen
CROUTONS MET NOTENBOTER
300 g biovarkensgehakt
=
CHA EEE
100 g gerookte spekblokjes
LE PERTE
CR ROOMS MO
Voor de soep en de preiolie: M 600 g zeeduivel-
[ei
% appel M 4 peer M 2 rode ui
Lbutternut
2 grote champignons M 6 salieblaadjes
filet MM 1 bloemkool MM 2 preistokken MM 5 grote
1 grote ui
2 el walnoten
aardperen MM 1 ui MM 2,5 di melk MM 2 groente-
bouillonblokjes MM 50 g boter MM 3 di zonne-
10 salieblaadjes
200 g brie taste of Inspirations
60 g verse crottin van biogeitenkaas Le Larry.
25 g parmigiano EM 1 dl zure room
bloemolie M 3 el olijfolie MM Peper en zout
25 g parmigiano
HBEBBEBE
Voor de knoflookcreme: MM 1 knoflookbol IM 2 di
DLD
I klhoning MM 2 el olijfolie MM Peper en zout
room MM Peper en zout Voor de croutons met
'Voor het taartdeeg:
VAN IE
M leidooier M 250 g bloem
notenboter: M 1 teentje knoflook M % bussel
Peper en zout
peterselie MM 100 g walnoten MM 1 Rustik
m 125g boter MM Espelettepeper
brood MM 100 g boter MM Peper en zout
IB 1 snufje zout
PITA’S MET PULLED PHEASANT
HAZENRUG MET KRIEK EN
GEGRILDE HINDESTEAKS,
SEIZOENSGROENTEN EN KOFFIESAUS
POLENTA MET BOSPADDENSTOELEN
Voor 4 personen
Voor 4 personen
M L'fazant M knolselder MM 3 wortelen
Voor 4 personen
B 2 uien M 1 kruidentuiltje B 4 naanbroden
m 600 g hindesteaks EN 200 g pastinaak
IB 2 hazenruggen
m 200 g peterseliewortel MM 200 g wortelen
of4 kebabbroodjes MM Peper en zout
m 600 g bospaddenstoelenmengeling
m 200 grapen MM 6 el olijfolie
Voor de skyrsaus: MM Y bussel dragon
IB | bussel lente-uitjes M 2 teentjes knoflook
M del skyr natuur M 5 cl ciderazijn
IM Peper en zout
M 2takjestijm MM 40 g boter MM Peper en zout
Voor de koffiesaus:
iM 1 kihazelnootolie MM Peper en zout
Voor de krieksaus:
m 2 uien MM 1 wortel
NOTRE SENS OTT
B lui M 2laurierblaadjes MM 3,3 dl kriek
[WAR
m 1sjalot MM % kleine rode peper MM 200 8
m 4diwildfond MM 20 g boter MM Peper en zout
gedroogde babyvijgen MM 2 di balsamicoazijn
LET
EHER
1 el Luikse siroop
Voor het witloofslaatji
LÉO EU
m 200 g polenta MM 1 gevogeltebouillonblokje
[Een
IB 4takjes dragon EN 50 g walnoten
m 50 g boter
M 2elolifolie M Peper enzout MM Usblokjes
BETA
M Peper en zout
KABELJAUW MET GRIJZE GARNALEN,
HOMEMADE WORSTENBROODJES
GELAKTE BROCHETTES VAN WILDE
WITTEWIJNSAUS EN PREISTOEMP
KME
EEND EN ZOETE AARDAPPELPUREE
Al En
[OOR TA EE LEE CU Le
'Voor 4 personen
IB 600 g baron van kabeljauw EN 200 g gepelde
M 2 Kieine eieren
M 4 wilde eendenfilets MM 2 oranje wortelen
B 2 plakken bladerdeeg.
grize garnalen MM 4 takjes peterselie
Mm 2 gele wortelen MM 1 pastinaak
M 2elolijfolie M Peper en zout
B 3 el paneermeel
IB | bussellente-uitjes M 125 g fysalissen
Voor de saus: M 1 sjalot B 1 di room
M Kruidenmolen ‘Chicken & steak’ Santa Maria
iM Peper MI Fleur de sel
I Peperen zout
m 3elmelk MM 1 di droge witte wijn
Voorde lak: MM 1sjalot MM 1 teentje knoflook
M 240 g boter M 1 el 'visfond in poeder' Maggi
MM % kleine rode peper M 1 sinaasappel
IE Peper en zout
1 ki minced ginger M 5 cl sweet soy-saus
LORS EU
m 40 gboter MM Peper en zout
M 3preiwitten M 800 g grote bloemige
» HAPKIN BIPA (6,7% ALC)
Voor de zoete aardappelpuree:
aardappelen IM 1 gevogeltebouillonblokje
IB 1 kg niet al te grote zoete aardappelen
IE Peper en zout
BIER MET LIEFDE GEBROUWEN DRINK JE MET VERSTAND,
B leltahini MM 40 g boter ER Peper en zout