Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 116


Hier is pagina 116 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.



Delhaize Folder 01.10.2021

Hier is pagina 116 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 116

Alles over je winkel en je boodschappen in een 5 WITLOOFGRATIN VOL-AU-VENT MOSSELEN MET WITTE WUN, MET BREYDELHAM EN BRUGGEKAAS MET MECHELSE KOEKOEK FRIETJES EN HOMEMADE MAYONAISE 3 Voor 4 personen CHERE LRO M 8 sneetjes gekookte Breydelham 1 Mechelse koekoek M 4 kg mosselen M 2 grote uien ERA CASTEL 200 g ongekruid varkens- en kalfsgehakt 1 groene selder MM 1 teentje knoflook m 190 g Bruggekaas leidooier I 250 g witte champignons IB | bussel peterselie MM 1 kg frietaardappelen [ZT 4 wortelen MM 4 selderstengels m 2 di droge witte wiin MM 30 g boter 40 g bloem 1prei EN 2 grote uien Ad CROP TUE 1citroen EN 4 takjes peterselie Voor de mayonaise: ce 4 bladerdeegpasteitjes ME leidooier MM Ye citroen ACE 2 diroom M 40 g bloem 1 bolle el mosterd IB Peper en zout 60 g boter MM 1 gevogeltebouillonblokje AUS NEN] PC En OL Nd LNA Peper en zout Extra: IM Friteuse BUTTERNUTCAKE MET AZIATISCHE RUNDSBOUILLON LINZENSOEP MET GEROOKT SPEK MASCARPONEGLAZUUR EN KNOFLOOKCROUTONS Voor 4 personen SPAR Voor de rundsbouillon: MM 1 kg rundersoepvlees RT met been MM 3 biowortelen MM 2 uien M 4eieren MM 300 g butternut (nettogewicht, m 150 g dikke sneetjes gerookt spek geschild) MM % biosinaasappel MM 1 biocitroen MM 1 teentje knoflook MM 5 cm gember IE 2 biowortelen IB 75 g gedroogde veenbessen MM 75 g walnoten M 2 citroengrasstengels M } bussel EE 2 uien bladpeterselie MM Peper en zout M 80 g amandelpoeder M 180 g bloem I KUN EIZ IR Yi zakje bakpoeder (10 g) MM 190 g ruwe KO RET IE 200 g steak DATES KOT rietsuiker EN 220 g gezouten boter m 150 g shiitakes M Ys bussel lente-uitjes I Peper en zout m 300 g gedopte edamameboontjes # KL Voor het glazuur: MM 250 g mascarpone LATTES BETETE M 3cmgember M ! kleine rode peper I ESCHE UN Voor de afwerking: IM % biosinaasappel m 1 limoen MM 1 bussel koriander 1 takje rozemarijn. MM %biocitroen MM 1 el gedroogde veenbessen 125 g brede rijstnoedels EM 8 el sojasaus LOTO [ZARO SEREN RATEN | ENT ECLAIRS MET GANACHE VAN PURE CRÈME BRÛLÉE MET KOFFIE BANOFFEE IN EEN GLAS EN AN E EN RIETSUIKER RER EHRE NEE M 2 Fairtrade-bananen Voor het soezendeeg: M 2 eieren M 8 cl melk CRETE 250 g kaaswrongel Werbomont CRETE M 100gbloem M 10 g Fairtrade-biorietsuiker ANCLA M 70gboter M 1 snufje zout 2 dl volle melk [ BEST EIER ale Voor de banketbakkersroom: MM 5 eidooiers NEC Rif Voor de karamelsauzen met gezouten boter. en cacao: m 4,l divollemelk MM 20 bloem MI 208 ERE Ten Set] ug maiszetmeel I 80 g Fairtrade-biorietsuiker Extr Bu DIEU CIS LE NE ML soufje zout Voor de chocoladeganache: 100 g Fairtrade-biorietsuiker IB | el cacaopoeder M ldiroom MM 100 g pure Fairtrade- biochocolade 70% MM 25 g boter Voor de m 50 g gezouten boter gekaramelliseerde pecannoten: M 100g ;# » LATITUDE 28-KOFFIE pecannoten M 2 el Fairtrade-biorietsuiker GOLDEN GROG GINGER TEA TEA KLASSIEKE SPECULAAS Voor-1 persoon AB Ee Voor 2,4 kg IE 5 cl Oceans spray ‘Veenbes-zwarte bes’ [VAE TENEU A 2cl Goldlys Whisky 5 cl Jonagoldappelsap OT OT 2 cl Sandemans Founder's Reserve porto LEE m 350 g kristalsuiker | kruidnagel M 1 zakje Pukka thee ‘Herbal Collection’ [KENT GE VOEGEN 0 Voor de kruidensiroop: Kg LPO NI LRO M 30 g speculaaskruiden "1 dirietsuikersiroop IB 4 kardemompeulen NO EUT 1 steranijs [MILE Tele M 10 venkelzaadies | takje munt Voor de afwerking: LR TENTE ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 116