Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 116




Hier is pagina 116 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Alles over je winkel en je boodschappen in een

5

WITLOOFGRATIN

VOL-AU-VENT

MOSSELEN MET WITTE WUN,

MET BREYDELHAM EN BRUGGEKAAS

MET MECHELSE KOEKOEK

FRIETJES EN HOMEMADE MAYONAISE

3

Voor 4 personen

CHERE

LRO

M 8 sneetjes gekookte Breydelham

1 Mechelse koekoek

M 4 kg mosselen M 2 grote uien

ERA CASTEL

200 g ongekruid varkens- en kalfsgehakt

1 groene selder MM 1 teentje knoflook

m 190 g Bruggekaas

leidooier I 250 g witte champignons

IB | bussel peterselie MM 1 kg frietaardappelen

[ZT

4 wortelen MM 4 selderstengels

m 2 di droge witte wiin MM 30 g boter

40 g bloem

1prei EN 2 grote uien

Ad

CROP TUE

1citroen EN 4 takjes peterselie

Voor de mayonaise:

ce

4 bladerdeegpasteitjes

ME leidooier MM Ye citroen

ACE

2 diroom M 40 g bloem

1 bolle el mosterd

IB Peper en zout

60 g boter MM 1 gevogeltebouillonblokje

AUS NEN]

PC En OL

Nd

LNA

Peper en zout

Extra: IM Friteuse

BUTTERNUTCAKE MET

AZIATISCHE RUNDSBOUILLON

LINZENSOEP MET GEROOKT SPEK

MASCARPONEGLAZUUR

EN KNOFLOOKCROUTONS

Voor 4 personen

SPAR

Voor de rundsbouillon: MM 1 kg rundersoepvlees

RT

met been MM 3 biowortelen MM 2 uien

M 4eieren MM 300 g butternut (nettogewicht,

m 150 g dikke sneetjes gerookt spek

geschild) MM % biosinaasappel MM 1 biocitroen

MM 1 teentje knoflook MM 5 cm gember

IE 2 biowortelen

IB 75 g gedroogde veenbessen MM 75 g walnoten

M 2 citroengrasstengels M } bussel

EE 2 uien

bladpeterselie MM Peper en zout

M 80 g amandelpoeder M 180 g bloem

I KUN EIZ

IR Yi zakje bakpoeder (10 g) MM 190 g ruwe

KO RET

IE 200 g steak

DATES KOT

rietsuiker EN 220 g gezouten boter

m 150 g shiitakes M Ys bussel lente-uitjes

I Peper en zout

m 300 g gedopte edamameboontjes #

KL

Voor het glazuur: MM 250 g mascarpone

LATTES BETETE

M 3cmgember M ! kleine rode peper

I ESCHE UN

Voor de afwerking: IM % biosinaasappel

m 1 limoen MM 1 bussel koriander

1 takje rozemarijn.

MM %biocitroen MM 1 el gedroogde veenbessen

125 g brede rijstnoedels EM 8 el sojasaus

LOTO

[ZARO SEREN

RATEN

| ENT

ECLAIRS MET GANACHE VAN PURE

CRÈME BRÛLÉE MET KOFFIE

BANOFFEE IN EEN GLAS

EN AN E

EN RIETSUIKER

RER

EHRE

NEE

M 2 Fairtrade-bananen

Voor het soezendeeg: M 2 eieren M 8 cl melk

CRETE

250 g kaaswrongel Werbomont

CRETE

M 100gbloem M 10 g Fairtrade-biorietsuiker

ANCLA

M 70gboter M 1 snufje zout

2 dl volle melk

[ BEST EIER ale

Voor de banketbakkersroom: MM 5 eidooiers

NEC Rif

Voor de karamelsauzen met gezouten boter.

en cacao:

m 4,l divollemelk MM 20 bloem MI 208

ERE Ten Set] ug

maiszetmeel I 80 g Fairtrade-biorietsuiker

Extr

Bu DIEU CIS

LE NE

ML soufje zout Voor de chocoladeganache:

100 g Fairtrade-biorietsuiker

IB | el cacaopoeder

M ldiroom MM 100 g pure Fairtrade-

biochocolade 70% MM 25 g boter Voor de

m 50 g gezouten boter

gekaramelliseerde pecannoten: M 100g

;# » LATITUDE 28-KOFFIE

pecannoten M 2 el Fairtrade-biorietsuiker

GOLDEN GROG

GINGER TEA TEA

KLASSIEKE SPECULAAS

Voor-1 persoon

AB Ee

Voor 2,4 kg

IE 5 cl Oceans spray ‘Veenbes-zwarte bes’

[VAE TENEU

A

2cl Goldlys Whisky

5 cl Jonagoldappelsap

OT OT

2 cl Sandemans Founder's Reserve porto

LEE

m 350 g kristalsuiker

| kruidnagel

M 1 zakje Pukka thee ‘Herbal Collection’

[KENT GE

VOEGEN 0

Voor de kruidensiroop:

Kg

LPO NI

LRO

M 30 g speculaaskruiden

"1 dirietsuikersiroop

IB 4 kardemompeulen

NO EUT

1 steranijs

[MILE Tele

M 10 venkelzaadies

| takje munt

Voor de afwerking:

LR TENTE

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.