Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 116
Hier is pagina 116 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Alles over je winkel en je boodschappen in een
5
WITLOOFGRATIN
VOL-AU-VENT
MOSSELEN MET WITTE WUN,
MET BREYDELHAM EN BRUGGEKAAS
MET MECHELSE KOEKOEK
FRIETJES EN HOMEMADE MAYONAISE
3
Voor 4 personen
CHERE
LRO
M 8 sneetjes gekookte Breydelham
1 Mechelse koekoek
M 4 kg mosselen M 2 grote uien
ERA CASTEL
200 g ongekruid varkens- en kalfsgehakt
1 groene selder MM 1 teentje knoflook
m 190 g Bruggekaas
leidooier I 250 g witte champignons
IB | bussel peterselie MM 1 kg frietaardappelen
[ZT
4 wortelen MM 4 selderstengels
m 2 di droge witte wiin MM 30 g boter
40 g bloem
1prei EN 2 grote uien
Ad
CROP TUE
1citroen EN 4 takjes peterselie
Voor de mayonaise:
ce
4 bladerdeegpasteitjes
ME leidooier MM Ye citroen
ACE
2 diroom M 40 g bloem
1 bolle el mosterd
IB Peper en zout
60 g boter MM 1 gevogeltebouillonblokje
AUS NEN]
PC En OL
Nd
LNA
Peper en zout
Extra: IM Friteuse
BUTTERNUTCAKE MET
AZIATISCHE RUNDSBOUILLON
LINZENSOEP MET GEROOKT SPEK
MASCARPONEGLAZUUR
EN KNOFLOOKCROUTONS
Voor 4 personen
SPAR
Voor de rundsbouillon: MM 1 kg rundersoepvlees
RT
met been MM 3 biowortelen MM 2 uien
M 4eieren MM 300 g butternut (nettogewicht,
m 150 g dikke sneetjes gerookt spek
geschild) MM % biosinaasappel MM 1 biocitroen
MM 1 teentje knoflook MM 5 cm gember
IE 2 biowortelen
IB 75 g gedroogde veenbessen MM 75 g walnoten
M 2 citroengrasstengels M } bussel
EE 2 uien
bladpeterselie MM Peper en zout
M 80 g amandelpoeder M 180 g bloem
I KUN EIZ
IR Yi zakje bakpoeder (10 g) MM 190 g ruwe
KO RET
IE 200 g steak
DATES KOT
rietsuiker EN 220 g gezouten boter
m 150 g shiitakes M Ys bussel lente-uitjes
I Peper en zout
m 300 g gedopte edamameboontjes #
KL
Voor het glazuur: MM 250 g mascarpone
LATTES BETETE
M 3cmgember M ! kleine rode peper
I ESCHE UN
Voor de afwerking: IM % biosinaasappel
m 1 limoen MM 1 bussel koriander
1 takje rozemarijn.
MM %biocitroen MM 1 el gedroogde veenbessen
125 g brede rijstnoedels EM 8 el sojasaus
LOTO
[ZARO SEREN
RATEN
| ENT
ECLAIRS MET GANACHE VAN PURE
CRÈME BRÛLÉE MET KOFFIE
BANOFFEE IN EEN GLAS
EN AN E
EN RIETSUIKER
RER
EHRE
NEE
M 2 Fairtrade-bananen
Voor het soezendeeg: M 2 eieren M 8 cl melk
CRETE
250 g kaaswrongel Werbomont
CRETE
M 100gbloem M 10 g Fairtrade-biorietsuiker
ANCLA
M 70gboter M 1 snufje zout
2 dl volle melk
[ BEST EIER ale
Voor de banketbakkersroom: MM 5 eidooiers
NEC Rif
Voor de karamelsauzen met gezouten boter.
en cacao:
m 4,l divollemelk MM 20 bloem MI 208
ERE Ten Set] ug
maiszetmeel I 80 g Fairtrade-biorietsuiker
Extr
Bu DIEU CIS
LE NE
ML soufje zout Voor de chocoladeganache:
100 g Fairtrade-biorietsuiker
IB | el cacaopoeder
M ldiroom MM 100 g pure Fairtrade-
biochocolade 70% MM 25 g boter Voor de
m 50 g gezouten boter
gekaramelliseerde pecannoten: M 100g
;# » LATITUDE 28-KOFFIE
pecannoten M 2 el Fairtrade-biorietsuiker
GOLDEN GROG
GINGER TEA TEA
KLASSIEKE SPECULAAS
Voor-1 persoon
AB Ee
Voor 2,4 kg
IE 5 cl Oceans spray ‘Veenbes-zwarte bes’
[VAE TENEU
A
2cl Goldlys Whisky
5 cl Jonagoldappelsap
OT OT
2 cl Sandemans Founder's Reserve porto
LEE
m 350 g kristalsuiker
| kruidnagel
M 1 zakje Pukka thee ‘Herbal Collection’
[KENT GE
VOEGEN 0
Voor de kruidensiroop:
Kg
LPO NI
LRO
M 30 g speculaaskruiden
"1 dirietsuikersiroop
IB 4 kardemompeulen
NO EUT
1 steranijs
[MILE Tele
M 10 venkelzaadies
| takje munt
Voor de afwerking:
LR TENTE
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.