Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 112
Hier is pagina 112 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
TACO’S MET
PENNE,
RODE KIDNEYBONEN
TOMATEN MET FETA
15 MIN (+ 15 MIN OVENTUD) + GEMAHKELUK -
+ 2 PERS,
25 MIN + GEMAKKELIJK +
+ 2 PERS,
1 biikje Bonduelle Rode Kidneybonen (160 g) + 1 ui » 1 rode paprika +
2 Kub Or» 400 g kerstomaten » 1 teentje knoflook « Enkele takjes basilicum « 200 g
Lel zonnebloemolie 15 g tacokruiden 6 tacoschelpen + 1 avocado e
feta « 300 g penne + 2 el olijfolie « 2 kl venkelzaad « 1 snufje gemalen harissa «
100 g fijngesneden ijsbergsta « 3 el zure room « 50 g geraspte jongbelegen kaas
Peper en zout
1. Verwarm de oven voor tot 125°C. Spoel de rode kidneybonen af
1. Verhit een pan op een medium vuurtje met de olijfolie en voeg het
en laat ze goed uitlekken. Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes
gekneusde venkelzaad, de geperste knoflook, de gemalen harissa en
2. Verwarm de tacoschelpen 15 min in de voorverwarmde oven.
de verkruimelde bouillonblokjes toe. Bak gedurende enkele minuten
Verhit intussen in een pan de olie. Bak de ui en de paprika 2 min.
zodat de aroma's vrijkomen.
Schep de rode kidneybonen en de tacokruiden erdoor. Voeg een
scheutje water toe en verwarm 4 min zachtjes.
2. Voeg vervolgens de kerstomaten toe met een scheutje water. Bak
ze op een zacht vuurtje gedurende 20 min. Plet de kerstomaten met
3. Halveer de avocado, wip de pit eruit en verwijder de schil.
een vork eens ze zacht zijn. Laat nog 10 min verder inkoken. Breng op
Snijd het vruchtvlees van de avocado in plakjes.
smaak met peper en zout.
4. Vul de tacoschelpen met de ijsbergsla, de avocado, het rode
8. Kook de penne volgens de instructies op de verpakking.
kidneybonenmengsel en leg ze op 2 borden. Schep de zure room
in de taco's en bestrooi met de kaas.
4. Meng de penne met de tomatensaus, werk af met verkruimelde
feta en basilicum.
7
Onze rode kidneybonen worden kort na de oogst
Bonduelle
7
gestoomd. Zo behouden ze meer smaak, bite en
Rode bia
rite rouges
= Ontdek Kub Or, het kleine bouillonblokje met.
een unieke smaak! Een 100% plantaardig”
eur. En datis wel zo lekker. In je Mexicaanse
taco's bijvoorbeeld, heerlijk! Waar je ook zin in
recept dat uw gerechten sinds 1907 op een
aangename manier kruidt.
hebt, we zijn altijd een lekkere toevoeging aan
je gerecht.
“Bevat geen enkelingrediënt van dierlijke oorsprong.
CHOCOLADEMOELLEUX MET
MOCKTAIL NESCAFÉ DOLCE GUSTO
LAVENDEL EN ZOUTE KARAMEL
COCONUT MACCHIATO D ©
30 MIN + GEMIDDELD « € « 4 PERS,
10 MIN « GEMAKKELIJK +
1 PERS.
4 eieren + 10 g lavendel « 60 g bloem « 20 cl Carlsbourg Finesse volle culinaire
1 capsule NESCAFÉ Dolce Gusto ‘Coconut Macchiato’ e 1 schijf verse ananas van 1cm +
room « 150 g vanille-ijs ® 150 8 + 100 g kristalsuiker « 200 g donkere chocolade +
Sap van limoen « 5 cl plantaardige sojadrink « 2 druppels sesamolie 6 ijsblokken
1 dl honing « 110 g Carlsbourg Gekarnde boter ongezouten « 50 g Carlsbourg
Voor de afwerking: 1 muntblaadje » 1 eetbaar viooltje» 1 schijfje ananas
Gekarnde boter met zeezout « 1 snuifje zout
1. Zet het NESCAFÉ” Dolce Gusto” toestel in stand 3 (hoeveelheid)
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
en maak je Coconut Macchiato.
2. Smelt de chocolade au bain-marie.
2. Schil de ananas en snijd deze in stukjes.
3. Klop de eieren en 150 g suiker op met een garde en voeg de
3. Gebruik een muddler om de ananas te pletten zodat het sap vrijkomt.
gesmolten Gekarnde boter ongezouten toe.
4, Doe deze in een cocktailshaker met de sesamolie en het limoensap.
&. Meng nogmaals, voeg de bloem beetje bij beetje toe met het zout en
5. Voeg hier 3 ijsblokjes en de koffie aan toe. Sluit de shaker en shake!
de gesmolten chocolade. Roer goed om.
6. Neem een glas om de mocktail in te serveren en vul dat met grote
5. Voeg de lavendel toe.
ijsblokken. Giet het geheel door een zeefje in het glas.
6. Verdeel de bereiding over kleine beboterde en bebloemde bakvormen.
7. Om de mocktail af te werken kan je sojadrink opschuimen om een
7. Bak 10 tot 12 min in de oven.
mooi schuimkraagje op je mocktail te serveren. Maak het extra zomers
Bereid de karamel:
met een takje munt en eetbaar viooltje.
1. Giet de overblijvende suiker samen met 1 el water in een pannetje.
Liever een cocktail dan een mocktail? Voeg voor je gaat shaken
Laat de suiker karamelliseren op een middelmatig vuur.
4 dl bruine rum toe.
2. Verwijder de karamel van het vuur wanneer deze licht van kleur is
en voeg achtereenvolgens de honing, de room en de in kleine stukjes,
gesneden Gekarnde boter met zeezout toe.
8. Meng continu tot een homogeen mengsel verkregen wordt.
Voor de afwerking:
Schik de moelleux met de karamel en een bolletje vanille-ijs
- Maak je dag exotischer met onze Coconut
op een bord. Werk af met een lavendelbloempje.
Macchiato, een heerlijk vegan alternatief voor
==
koffie met melk! Deze plantaardige en
De Gekarnde Boter van Carlsbourg, elegant
smaakvolle macchiato neemt je mee naar de
ES
gepresenteerd in een traditioneel kuipje,
ARLS BOUR
exotische tropen, dankzij
e gebrande aroma's
isde trotse drager van de beschermde
van koffie uit Zuidoost-Azië die harmonieus
EE
oorsprongsbenaming (BOB) ‘Ardense Boter.
combineren met de levendige kokosnootsmaak.