Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 112




Hier is pagina 112 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

TACO’S MET

PENNE,

RODE KIDNEYBONEN

TOMATEN MET FETA

15 MIN (+ 15 MIN OVENTUD) + GEMAHKELUK -

+ 2 PERS,

25 MIN + GEMAKKELIJK +

+ 2 PERS,

1 biikje Bonduelle Rode Kidneybonen (160 g) + 1 ui » 1 rode paprika +

2 Kub Or» 400 g kerstomaten » 1 teentje knoflook « Enkele takjes basilicum « 200 g

Lel zonnebloemolie 15 g tacokruiden 6 tacoschelpen + 1 avocado e

feta « 300 g penne + 2 el olijfolie « 2 kl venkelzaad « 1 snufje gemalen harissa «

100 g fijngesneden ijsbergsta « 3 el zure room « 50 g geraspte jongbelegen kaas

Peper en zout

1. Verwarm de oven voor tot 125°C. Spoel de rode kidneybonen af

1. Verhit een pan op een medium vuurtje met de olijfolie en voeg het

en laat ze goed uitlekken. Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes

gekneusde venkelzaad, de geperste knoflook, de gemalen harissa en

2. Verwarm de tacoschelpen 15 min in de voorverwarmde oven.

de verkruimelde bouillonblokjes toe. Bak gedurende enkele minuten

Verhit intussen in een pan de olie. Bak de ui en de paprika 2 min.

zodat de aroma's vrijkomen.

Schep de rode kidneybonen en de tacokruiden erdoor. Voeg een

scheutje water toe en verwarm 4 min zachtjes.

2. Voeg vervolgens de kerstomaten toe met een scheutje water. Bak

ze op een zacht vuurtje gedurende 20 min. Plet de kerstomaten met

3. Halveer de avocado, wip de pit eruit en verwijder de schil.

een vork eens ze zacht zijn. Laat nog 10 min verder inkoken. Breng op

Snijd het vruchtvlees van de avocado in plakjes.

smaak met peper en zout.

4. Vul de tacoschelpen met de ijsbergsla, de avocado, het rode

8. Kook de penne volgens de instructies op de verpakking.

kidneybonenmengsel en leg ze op 2 borden. Schep de zure room

in de taco's en bestrooi met de kaas.

4. Meng de penne met de tomatensaus, werk af met verkruimelde

feta en basilicum.

7

Onze rode kidneybonen worden kort na de oogst

Bonduelle

7

gestoomd. Zo behouden ze meer smaak, bite en

Rode bia

rite rouges

= Ontdek Kub Or, het kleine bouillonblokje met.

een unieke smaak! Een 100% plantaardig”

eur. En datis wel zo lekker. In je Mexicaanse

taco's bijvoorbeeld, heerlijk! Waar je ook zin in

recept dat uw gerechten sinds 1907 op een

aangename manier kruidt.

hebt, we zijn altijd een lekkere toevoeging aan

je gerecht.

“Bevat geen enkelingrediënt van dierlijke oorsprong.

CHOCOLADEMOELLEUX MET

MOCKTAIL NESCAFÉ DOLCE GUSTO

LAVENDEL EN ZOUTE KARAMEL

COCONUT MACCHIATO D ©

30 MIN + GEMIDDELD « € « 4 PERS,

10 MIN « GEMAKKELIJK +

1 PERS.

4 eieren + 10 g lavendel « 60 g bloem « 20 cl Carlsbourg Finesse volle culinaire

1 capsule NESCAFÉ Dolce Gusto ‘Coconut Macchiato’ e 1 schijf verse ananas van 1cm +

room « 150 g vanille-ijs ® 150 8 + 100 g kristalsuiker « 200 g donkere chocolade +

Sap van limoen « 5 cl plantaardige sojadrink « 2 druppels sesamolie 6 ijsblokken

1 dl honing « 110 g Carlsbourg Gekarnde boter ongezouten « 50 g Carlsbourg

Voor de afwerking: 1 muntblaadje » 1 eetbaar viooltje» 1 schijfje ananas

Gekarnde boter met zeezout « 1 snuifje zout

1. Zet het NESCAFÉ” Dolce Gusto” toestel in stand 3 (hoeveelheid)

1. Verwarm de oven voor op 180°C.

en maak je Coconut Macchiato.

2. Smelt de chocolade au bain-marie.

2. Schil de ananas en snijd deze in stukjes.

3. Klop de eieren en 150 g suiker op met een garde en voeg de

3. Gebruik een muddler om de ananas te pletten zodat het sap vrijkomt.

gesmolten Gekarnde boter ongezouten toe.

4, Doe deze in een cocktailshaker met de sesamolie en het limoensap.

&. Meng nogmaals, voeg de bloem beetje bij beetje toe met het zout en

5. Voeg hier 3 ijsblokjes en de koffie aan toe. Sluit de shaker en shake!

de gesmolten chocolade. Roer goed om.

6. Neem een glas om de mocktail in te serveren en vul dat met grote

5. Voeg de lavendel toe.

ijsblokken. Giet het geheel door een zeefje in het glas.

6. Verdeel de bereiding over kleine beboterde en bebloemde bakvormen.

7. Om de mocktail af te werken kan je sojadrink opschuimen om een

7. Bak 10 tot 12 min in de oven.

mooi schuimkraagje op je mocktail te serveren. Maak het extra zomers

Bereid de karamel:

met een takje munt en eetbaar viooltje.

1. Giet de overblijvende suiker samen met 1 el water in een pannetje.

Liever een cocktail dan een mocktail? Voeg voor je gaat shaken

Laat de suiker karamelliseren op een middelmatig vuur.

4 dl bruine rum toe.

2. Verwijder de karamel van het vuur wanneer deze licht van kleur is

en voeg achtereenvolgens de honing, de room en de in kleine stukjes,

gesneden Gekarnde boter met zeezout toe.

8. Meng continu tot een homogeen mengsel verkregen wordt.

Voor de afwerking:

Schik de moelleux met de karamel en een bolletje vanille-ijs

- Maak je dag exotischer met onze Coconut

op een bord. Werk af met een lavendelbloempje.

Macchiato, een heerlijk vegan alternatief voor

==

koffie met melk! Deze plantaardige en

De Gekarnde Boter van Carlsbourg, elegant

smaakvolle macchiato neemt je mee naar de

ES

gepresenteerd in een traditioneel kuipje,

ARLS BOUR

exotische tropen, dankzij

e gebrande aroma's

isde trotse drager van de beschermde

van koffie uit Zuidoost-Azië die harmonieus

EE

oorsprongsbenaming (BOB) ‘Ardense Boter.

combineren met de levendige kokosnootsmaak.