Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 103
Hier is pagina 103 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
DO IT YOURSELF "m
WAT IS ER (SPECU)LOOS?
De ‘-loos’in speculoos betekent dus dat het koekje zonder speculaaskruiden
KLASSIEKE SPECULAAS
© 25 MIN + 10 À 30 MIN BAKTIJD PER BAKBEURT (+1 U RUSTTUD)
(zie hieronder) is gemaakt. Wist je dat Belgen eerder zot zijn van speculoos en de
EEE
A + 24 KG SPECULAAS
Nederlanders tuk zijn op speculaas? Leuk weetje: vroeger waren specerijen een pak
PS
(are acone |
goedkoper in Nederland (door hun kolonies in het Verre Oosten), dus zij gingen er iets
kwistiger mee om dan wij …
(
S)
9
Geheime
KOEKJE VAN
kruidenmix
EIGEN DEEG
a
4
Speculaas bevat extra specerijen
Yes, we kennen het verschil
4
tussen speculaas en speculoos!
x
HR
en kruiden waaronder gember,
&
nootmuskaat, kruidnagel, kardemom,
Maar wist je dat er nog een aantal
en witte peper. De juiste verhouding
varianten bestaan? Jaja! De meest
bestaat niet. Elke chef, bakker, foodie …
bekende zijn de knapperige
Meng 1 kg zelfrijzende bloem met
heeft zo zijn eigen mix. Heb je 't graag
speculaaskoekjes die je van
350 g kristalsuiker, 350 gbruine
pittig? Voeg dan extra gember en peper
Sinterklaas krijgt. Daarnaast
suiker en 30 g speculaaskruiden.
Voeg 500 g malse boter toe en
toe. Heb je ’t liever kruidig? Voeg dan
bestaat er ook gevulde speculaas
extra nootmuskaat en kardemom toe.
met amandelspijs en Hasseltse
meng goed.
speculaas: dikke, zachte speculaas
Opgepast met kruidnagel, want dat
smaakt intens af.
met amandelen erbovenop,
ie
6
Delhaize
Speculaas kruiden
Maak je eigen speculaas in een
handomdraai, dankzij deze
10 À 15’
mengeling die ook
Voeg dan 2 eieren en 5 cl water
verrassend lekker is in
toe. Kneed verder tot een
Meer tijd heb je niet nodig om je
homogeen deeg, vorm 2 grote
homemade speculaas af te bakken in
hartige gerechten. Deze
rollen en wikkel ze in bakpapier
meu mix bevat onder andere
de oven, dus waar wacht je nog op?!
anijszaad, gember,
em. Laatluin
|
kaneel, kardemom,
korianderzaad,
=— nootmuskaat en piment.
_
Ge or van
st
—
Speculaas toppen in je hoff?
d
#kloine lakjer
a
ë
fr
Snijd met een mes de rol deeg
in schijfjes. Leg ze op een met
3
bakpapier bedekte ovenplaat en
KOKEN MET
Traditionele speculaas —
bak ze 10 à 30 min (houd ze in
Delhaize Bio
het oog) in een voorverwarmde
SPECULAAS
oven van 180°C. Laat ze ten slotte
Een cappuccino,
ail,
Onze krokante speculaas wordt artisanaal
gemaakt zonder bewaarmiddelen,
afkoelen op een rooster.
tiramisu of stoofvlees
eurstoffen of kunstmatige
met speculaas?
smaakstoffen. De koekjes zijn niet alleen
Belgisch, maar ook bio en Fairtrade. Laat
VOEDINGSWAARDEN PER 100 G
Je ontdekt deze en andere
het smaken, euh … kraken!
ENERGIE 1815 K)/ 434 KCAL | VETTEN 18,90,
VERZADIGDE VETZUREN 1246 | KOOLHYDRATEN 59,66
speculaasrecepten via
SUKERS 306 | VEZELS 1,86 | EWITTEN 5,96 | ZOUT 0,76.
W
delhaize.be! d
2
103