Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 48
Hier is pagina 48 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.

Hier is pagina 48 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 48
BÀ vannaas Koop ik … HAZENRUG MET KRIEK EN E) PITA'S MET PULLED PHEASANT POLENTA MET BOSPADDENSTOELEN ?.113 Ps © 35 MIN EEEN E 4 PERS. @ » 1fazant + 5cl ciderazijn Voor het witloof slaatje: » Y knolselder « Lkl hazelnootolie + 4 grote witloofstronken + 2hazenruggen + 2 laurierblaadies + 3 wortelen + Peperen out + Atakjes dragon + 600 g bospadden- + 3,3 dikriek stoelenmengeling «Ad wildfond + Zuien Voor de salsa met gedroogde + 50 g walnoten + kruidentuiltje vijgen: + 2eloljflie « 1bussel lente-uitjes + 20 boter + 2 teentjes knoflook : Peperen zout + 4 naanbroden of 4 kebabbroodjes «1 sjalot + Peper en zout + Peper en zout + kleine rode peper + Usblokjes, + 2takjes tim Voor de polenta: + 40 gboter + 200 g polenta Voor de skyrsaus: + 200 g gedroogde babyvijzen + % bussel dragon « 2dl balsamicoazijn = Paper en zut + 1 gevogelteboullonblokje + del shyrnatuur Voor de krieksaus: + 50 gboter «lui « Peperen zout © Schroei de fazant met een brander om de restjes dons en de kleine stompsjes te verbranden. Snijd de knolselder, de wortelen en de uien in grote stukken. Doe de © Maak de saus: fruit de gesnipperde ui en de laurierblaadjes op een vrij fazant met de groenten in een stoofpan, voeg het kruidentuiltje toe, overgiet met hoog vuur in een steelpan met de boter. koud water tot alles net bedekt is en breng aan de kook. Laat 1 u zonder deksel sudderen. Overgiet met de kriek en de wildfond zodra alles mooi goudbruin is. Laat op @ Maak de saus: hak de dragonblaadjes fijn en meng ze met de rest van de ingrediënten en 5 cl water tot een vloeibare saus. Houd apart in de koelkast. Voeg de een vrij hoog vuur met % inkoken. © Maak de paddenstoelen schoon (wrijf dragonsteeltjes toe in de stoofpan met de fazant. © Maak de salsa: verwijder de steeltjes van de vijgen, snijd de vruchten in 2 en ze met een doek zonder ze nat te maken) en snijd de grootste in stukken. Snipper breng ze in een steelpan aan de kook met de fijngehakte sjalot, de ontpitte en de afgesneden lente-uitjes en hak de gesnipperde rode peper, de balsamicoazijn en 1 dl water. Laat daarna « 10 min op een matig vuurtje tot compote inkoken. teentjes knoflook. Houd apart. © Kruid de hazenruggen met peper @ Maak het slaatje: snipper de witloofstronken fijn en dompel ze 2 min in heet water. Giet ze af en laat ze in koud water met ijsblokjes weken (een ideale methode en zout. Bak ze op een vrij hoog vuur goudbruin, in een grote braadpan met om witloof te blancheren en lekker krokant te maken). Hak de noten grof en bak ze enkele minuten goudbruin in een antiaanbakpan, zonder toevoeging van vetstof. de helft van de boter. Leg ze in een ovenschaal zodra ze rondom gekleurd © Haal de fazant uit de bouillon zodra hij gaar is en verwijder het vlees met een zijn en schuif ze nog 15 min in de oven. vork, om het in stukjes te scheuren. Doe het vlees in een braadpan en voeg een beetje gefilterde bouillon toe zodat het vlees sappig blijft. Breng verder op smaak en Bak de paddenstoelen, de lente-uitjes en de knoflook in dezelfde braadpan op een warm zachtjes op. @ Laat het witloof uitlekken en meng het met de olie, de gesnipperde dragon, de vrij hoog vuur met de rest van de boter. Kruid met peper en zout. noten, peper en zout. © Warm de broodjes op volgen de instructies en laat iedereen zijn brood naar @ Maak de polenta: breng 9 dl water met het bouillonblokje aan de kook. Strooi smaak beleggen met het vlees, het slaatje, de salsa en de saus. er de polenta bij en kook 3 min op een °®- Fier de bouillon en gebruik hem als een fond voor een saus, een risotto … zacht vuurtje. Voeg intussen al mengend Je kunt hem ook in kleine porties invriezen. de boter toe. Breng verder op smaak. VOEDINGSWAARDEN PER 100 G Dresseer de polenta in een schaal met de paddenstoelen en tijm. ENERGIE 546 KJ / 130 KCAL | VETTEN 426 | VERZADIGDEVETZUREN 016 | KOOUIYDRATEN 13,16 | SUKERS7,9G VEZELS 226 | EIWITTEN BBG | ZOUT 0,20 © Haal de hazenfilets van het been, breng de saus verder op smaak en D serveer met de paddenstoelenpolenta. ES Werk eventueel af met tijm. LUPULUS BRUIN SAINT-AMOUR 2019 = Liever een romigere saus? Filter de saus 8,5% ALC.) Frankrik- Bourgogne r en bind ze met 1 el maiszetmeel. Een artisanaal lichtbruin Een superfuiig ode wijn op basis van VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 bier met mooie reflecties 100% gamay. De wijn is snel drinklaar met een zachte karakter en bezit een mooie frisheid met rode en ENERGIE 337 KJ / 81KCAL | VETTEN 38 G VERZADIGUE VETZUREN 2,16 | KOOLHYDRATEN 6,26 en subtiele citrusaroma's. zwarte bessen inde mond eneen intense SUIKERS 16 | VEZELS1G | EWITTEN 5,36 | ZOUT 0,26 in de afdronk. neus van kersen en bosvruchten. 48 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
Delhaize - Folder van 01.10.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 48