Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 96
Hier is pagina 96 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.

Hier is pagina 96 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 96
FOOD TRIP 1 AEN et kruid Het recept voor onze ‘paling in't groen’ is typisch Belgisch en enig in zijn soort. Je vindt het nergens anders. Deze unieke mengeling van verse kruiden geeft haar smaak en kleur aan de saus die vette vis op het lijf geschreven staat. Maar je kunt ze ook als marinade gebruiken. De beroemde Belgische chef Gaston Clément geeft de voorkeur aan ‘salie, bonenkruid, citroengras, peterselie, x kervel en zuring’. Maar je kunt met alle kruiden uit je groentetuin aan de slag. Dat geldt trouwens ook voor de tartaar die je kunt personaliseren naar hartenwens. Heerlijk bij de barbecue of op een portie frieten. Aan taaaaafel! = Ye u 4 es Ee per À By „Ns 8 en? sé * 4 PR: Sa Re Ca “à Wil je ha de vis nor UT RT PALETTE RSS Den DATE LIL HET RECEPT dan urit proper met ten halve citroen! 96 ONS VAKMANSCHAP D
Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 96