Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 96


Hier is pagina 96 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Delhaize Folder 17.06.2021

Hier is pagina 96 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 96

FOOD TRIP 1 AEN et kruid Het recept voor onze ‘paling in't groen’ is typisch Belgisch en enig in zijn soort. Je vindt het nergens anders. Deze unieke mengeling van verse kruiden geeft haar smaak en kleur aan de saus die vette vis op het lijf geschreven staat. Maar je kunt ze ook als marinade gebruiken. De beroemde Belgische chef Gaston Clément geeft de voorkeur aan ‘salie, bonenkruid, citroengras, peterselie, x kervel en zuring’. Maar je kunt met alle kruiden uit je groentetuin aan de slag. Dat geldt trouwens ook voor de tartaar die je kunt personaliseren naar hartenwens. Heerlijk bij de barbecue of op een portie frieten. Aan taaaaafel! = Ye u 4 es Ee per À By „Ns 8 en? sé * 4 PR: Sa Re Ca “à Wil je ha de vis nor UT RT PALETTE RSS Den DATE LIL HET RECEPT dan urit proper met ten halve citroen! 96 ONS VAKMANSCHAP D

Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 96