Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 96




Hier is pagina 96 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FOOD TRIP

1

AEN

et kruid

Het recept voor onze ‘paling in't groen’

is typisch Belgisch en enig in zijn soort.

Je vindt het nergens anders. Deze unieke

mengeling van verse kruiden geeft haar

smaak en kleur aan de saus die vette vis

op het lijf geschreven staat. Maar je kunt

ze ook als marinade gebruiken.

De beroemde Belgische chef Gaston

Clément geeft de voorkeur aan ‘salie,

bonenkruid, citroengras, peterselie,

x

kervel en zuring’. Maar je kunt met alle

kruiden uit je groentetuin aan de slag. Dat

geldt trouwens ook voor de tartaar die

je kunt personaliseren naar hartenwens.

Heerlijk bij de barbecue of op een portie

frieten. Aan taaaaafel!

=

Ye u 4

es

Ee

per

À

By

„Ns

8

en?



*

4

PR:

Sa

Re

Ca

“à

Wil je ha de vis nor

UT RT

PALETTE

RSS

Den DATE

LIL

HET RECEPT

dan urit proper met

ten halve citroen!

96

ONS VAKMANSCHAP D