Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 61




Hier is pagina 61 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

u

ik

pe

UE.

F

Sa} PRODUCT OE

ei

“2

Ne à ©

es

ed

ER

a

An

Rendez-yous

7

BBQ

7

3 Gps AE kaas op de BBQ

KIES VOOR STEVIGE KAAS

BESPRENKEL MET

GRILL KORT AAN BEIDE

Wil je kaas bakken of

illen

OLIJFOLIE

KANTEN

op de barbecue, dan kies je

Druppel een beetje olijfolie

Leg de kaas op de grill van

best voor stevige kaas die niet

over de kaas. Zo vermijd je dat

je hete barbecue. Draai hem

meteen wegsmelt, zoals feta

hij aanbrandt op de grill

al om na 1 min. Zodra de

of halloumi. Minder stevige

kaas goudbruin is gebakken,

kazen, zoals mozzarella, kun je

verwij

er je hem van de

bakken in een papillot

BBQ-rooster. Serveer met

Ja, hot {ÂÂà 2

verse kruiden.

NEEM EEN KIJKJE OP P. 53

La

pe

À

4

.

l'E

9

À

Pd

rn

j

En

Le |

gi

Le

a

-%

=

Er

4

am

A

ir‘

ei

rs

fe

À

LU sos EN

BOCCONCI

1

5

BUFFELMOZZARELLA D

A

« MET RICOTT/

TON

ous Kaas uit

Garofalomaaktniet

Art

eg da

Dexe

EVEN

op basis van buffelmelk,

Ea Ren

ETS dat is ricotta in een

de manier wordt gel

ook gem

EERE

TON tes Deze

RESET

ES

Li

melk uit de buurt. Het an?

Le Larry, Ze maken al vele jaren

mozz:

jalleijes zijn zelís gemaakt

wei het restproduct van de

jasmaker

ENE

NAE

DEU

Deze ricotta is gemaakt val

Imelk, *

met

de buffels, de boeren, het milieu

meteenmilde, lichtzoete Smaak en

geitenkazen, en deze geitenkaa:

UT CU CIE

En

een fijne textuur

A TT

ENT IC

sımaak dan de klassieke versie.

Kenner

Het menu Yan velefondies,

MT 1

Aan de slag!

Deliziöso alstapa of op een kaasplankje

Aan de slag!

a

ET

OT LC

met druiven, peer

EEE

Eee TER UE AO Ee En EA og

en zoete gerechten. Gebruik genster

onmisbaar ingredient in je carbonara en

DEE EE

ECE NEE

TT TE Ie

cacjo e pepe.

en.een vinaigrette met Mr

TT TS

CAC ga

*

61