Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 61


Hier is pagina 61 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Delhaize Folder 17.06.2021

Hier is pagina 61 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 61

u ik pe UE. F Sa} PRODUCT OE ei “2 Ne à © es ed ER a An Rendez-yous 7 BBQ 7 3 Gps AE kaas op de BBQ KIES VOOR STEVIGE KAAS BESPRENKEL MET GRILL KORT AAN BEIDE Wil je kaas bakken of illen OLIJFOLIE KANTEN op de barbecue, dan kies je Druppel een beetje olijfolie Leg de kaas op de grill van best voor stevige kaas die niet over de kaas. Zo vermijd je dat je hete barbecue. Draai hem meteen wegsmelt, zoals feta hij aanbrandt op de grill al om na 1 min. Zodra de of halloumi. Minder stevige kaas goudbruin is gebakken, kazen, zoals mozzarella, kun je verwij er je hem van de bakken in een papillot BBQ-rooster. Serveer met Ja, hot {ÂÂà 2 verse kruiden. NEEM EEN KIJKJE OP P. 53 La pe À 4 . l'E 9 À Pd rn j En Le | gi Le a -% = Er 4 am A ir‘ ei rs fe À LU sos EN BOCCONCI 1 5 BUFFELMOZZARELLA D A « MET RICOTT/ TON ous Kaas uit Garofalomaaktniet Art eg da Dexe EVEN op basis van buffelmelk, Ea Ren ETS dat is ricotta in een de manier wordt gel ook gem EERE TON tes Deze RESET ES Li melk uit de buurt. Het an? Le Larry, Ze maken al vele jaren mozz: jalleijes zijn zelís gemaakt wei het restproduct van de jasmaker ENE NAE DEU Deze ricotta is gemaakt val Imelk, * met de buffels, de boeren, het milieu meteenmilde, lichtzoete Smaak en geitenkazen, en deze geitenkaa: UT CU CIE En een fijne textuur A TT ENT IC sımaak dan de klassieke versie. Kenner Het menu Yan velefondies, MT 1 Aan de slag! Deliziöso alstapa of op een kaasplankje Aan de slag! a ET OT LC met druiven, peer EEE Eee TER UE AO Ee En EA og en zoete gerechten. Gebruik genster onmisbaar ingredient in je carbonara en DEE EE ECE NEE TT TE Ie cacjo e pepe. en.een vinaigrette met Mr TT TS CAC ga * 61

Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 61