Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
u
ik
pe
UE.
F
Sa} PRODUCT OE
ei
“2
Ne à ©
es
ed
ER
a
An
Rendez-yous
7
BBQ
7
3 Gps AE kaas op de BBQ
KIES VOOR STEVIGE KAAS
BESPRENKEL MET
GRILL KORT AAN BEIDE
Wil je kaas bakken of
illen
OLIJFOLIE
KANTEN
op de barbecue, dan kies je
Druppel een beetje olijfolie
Leg de kaas op de grill van
best voor stevige kaas die niet
over de kaas. Zo vermijd je dat
je hete barbecue. Draai hem
meteen wegsmelt, zoals feta
hij aanbrandt op de grill
al om na 1 min. Zodra de
of halloumi. Minder stevige
kaas goudbruin is gebakken,
kazen, zoals mozzarella, kun je
verwij
er je hem van de
bakken in een papillot
BBQ-rooster. Serveer met
Ja, hot {ÂÂà 2
verse kruiden.
NEEM EEN KIJKJE OP P. 53
La
pe
À
4
.
l'E
9
À
Pd
rn
j
En
Le |
gi
Le
a
-%
=
Er
4
am
A
ir‘
ei
rs
fe
À
LU sos EN
BOCCONCI
1
5
BUFFELMOZZARELLA D
A
« MET RICOTT/
TON
ous Kaas uit
Garofalomaaktniet
Art
eg da
Dexe
EVEN
op basis van buffelmelk,
Ea Ren
ETS dat is ricotta in een
de manier wordt gel
ook gem
EERE
TON tes Deze
RESET
ES
Li
melk uit de buurt. Het an?
Le Larry, Ze maken al vele jaren
mozz:
jalleijes zijn zelís gemaakt
wei het restproduct van de
jasmaker
ENE
NAE
DEU
Deze ricotta is gemaakt val
Imelk, *
met
de buffels, de boeren, het milieu
meteenmilde, lichtzoete Smaak en
geitenkazen, en deze geitenkaa:
UT CU CIE
En
een fijne textuur
A TT
ENT IC
sımaak dan de klassieke versie.
Kenner
Het menu Yan velefondies,
MT 1
Aan de slag!
Deliziöso alstapa of op een kaasplankje
Aan de slag!
a
ET
OT LC
met druiven, peer
EEE
Eee TER UE AO Ee En EA og
en zoete gerechten. Gebruik genster
onmisbaar ingredient in je carbonara en
DEE EE
ECE NEE
TT TE Ie
cacjo e pepe.
en.een vinaigrette met Mr
TT TS
CAC ga
*
61