Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.

Hier is pagina 61 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 61
u ik pe UE. F Sa} PRODUCT OE ei “2 Ne à © es ed ER a An Rendez-yous 7 BBQ 7 3 Gps AE kaas op de BBQ KIES VOOR STEVIGE KAAS BESPRENKEL MET GRILL KORT AAN BEIDE Wil je kaas bakken of illen OLIJFOLIE KANTEN op de barbecue, dan kies je Druppel een beetje olijfolie Leg de kaas op de grill van best voor stevige kaas die niet over de kaas. Zo vermijd je dat je hete barbecue. Draai hem meteen wegsmelt, zoals feta hij aanbrandt op de grill al om na 1 min. Zodra de of halloumi. Minder stevige kaas goudbruin is gebakken, kazen, zoals mozzarella, kun je verwij er je hem van de bakken in een papillot BBQ-rooster. Serveer met Ja, hot {ÂÂà 2 verse kruiden. NEEM EEN KIJKJE OP P. 53 La pe À 4 . l'E 9 À Pd rn j En Le | gi Le a -% = Er 4 am A ir‘ ei rs fe À LU sos EN BOCCONCI 1 5 BUFFELMOZZARELLA D A « MET RICOTT/ TON ous Kaas uit Garofalomaaktniet Art eg da Dexe EVEN op basis van buffelmelk, Ea Ren ETS dat is ricotta in een de manier wordt gel ook gem EERE TON tes Deze RESET ES Li melk uit de buurt. Het an? Le Larry, Ze maken al vele jaren mozz: jalleijes zijn zelís gemaakt wei het restproduct van de jasmaker ENE NAE DEU Deze ricotta is gemaakt val Imelk, * met de buffels, de boeren, het milieu meteenmilde, lichtzoete Smaak en geitenkazen, en deze geitenkaa: UT CU CIE En een fijne textuur A TT ENT IC sımaak dan de klassieke versie. Kenner Het menu Yan velefondies, MT 1 Aan de slag! Deliziöso alstapa of op een kaasplankje Aan de slag! a ET OT LC met druiven, peer EEE Eee TER UE AO Ee En EA og en zoete gerechten. Gebruik genster onmisbaar ingredient in je carbonara en DEE EE ECE NEE TT TE Ie cacjo e pepe. en.een vinaigrette met Mr TT TS CAC ga * 61
Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 61