Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 78




Hier is pagina 78 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FA ve res van Loïc

BURGERS

Begin met de ajvar: snijd de aubergines

Kneed het vlees met de fijngehakte uien,

overlangs in 2 en maak met een mes inkepingen

het verkruimelde bouillonblokje, peper en het

in het vruchtvlees. Bestrijk de aubergines en de

bakpoeder (zorgt voor elastische, gemakkelijker

hele paprika's langs alle kanten met olijfolie. Bak

te bewerken burgers) in een grote slakom. Vorm

ze + 20 min op de barbecue tot ze zwartgeblakerd

8 platte burgers, net iets groter dan de broodjes.

750 g biovarkensgehakt

2 grote vleestomaten

zijn; draai ze intussen af en toe. Doe de groenten

Smeer de burgers met olie in en gril ze op de

3 uien

in een pot, dek hermetisch af en laat afkoelen.

barbecue. Rooster ook de gehalveerde broodjes

Mix het vruchtvlees van de aubergines, de ontpitte

(enkel aan de binnenkant). Snijd de

4 meergranen bagnatbroodjes

1 gevogeltebouillonblokje

ontvelde paprika's, de azijn, peper, zout, het

plakjes en kruid ze lichtjes met

1 kl bakpoeder

geperste teentje knoflook en de gehakte ontpitte

burger met 2 vleesschijven, tomatenplal

2elolifole

de 2 sauzen.

rode peper in de beker van de hakmolen fijn.

Peper en zout

Maak de yoghurtsaus: meng de fijngeraspte

Voor de ajvar:

citroenzeste met het citroensap, het geperste

2 rode paprika's

1

2 poivrons rouges

teentje knoflook, de yoghurt, peper en zout.

3 zoete puntpaprika's,

\@- Je kunt de groenten ook 30 min in de oven op 220°C roosteren. Voeg aan de groenten 1 gehalveerde knoflookbol toe

E

1 teentje knoflook

en gebruik nadien de pulp van de geroosterde knoflook voor de 2 sauzen.

% rode peper

2 el wittewijnazijn

VOEDING SWAARDEN PER 100 6

ENERGIE 530 KJ / 127KCAL | VETTEN 816 | VERZADIGDE VETZUREN 36

6 el olijfolie

KOOLHYDRATEN 6,56 | SUIKERS 1,56 | VEZELS 1,26 | EIWITTEN 6,46 | ZOUT 0,786

Peper en zout

Voor de yoghurtsaus:

1 klein teentje knoflook

Ya biocitroen

300 g Griekse yoghurt

Peper en zout

pen

*

miss

ET me

lea

a

À

à

u

u

5

ln

>

Ar

a",

r

4 ï

+

pes

on.

17

a À

en

in

+

Fer

ré.

N

++

ds

1:

Ea

N

En

ei

je

EE

ee

D

=.

he”

=

> PAT =

gif?

N

+

5

es

de

>