Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 78
Hier is pagina 78 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
FA ve res van Loïc
BURGERS
Begin met de ajvar: snijd de aubergines
Kneed het vlees met de fijngehakte uien,
overlangs in 2 en maak met een mes inkepingen
het verkruimelde bouillonblokje, peper en het
in het vruchtvlees. Bestrijk de aubergines en de
bakpoeder (zorgt voor elastische, gemakkelijker
hele paprika's langs alle kanten met olijfolie. Bak
te bewerken burgers) in een grote slakom. Vorm
ze + 20 min op de barbecue tot ze zwartgeblakerd
8 platte burgers, net iets groter dan de broodjes.
750 g biovarkensgehakt
2 grote vleestomaten
zijn; draai ze intussen af en toe. Doe de groenten
Smeer de burgers met olie in en gril ze op de
3 uien
in een pot, dek hermetisch af en laat afkoelen.
barbecue. Rooster ook de gehalveerde broodjes
Mix het vruchtvlees van de aubergines, de ontpitte
(enkel aan de binnenkant). Snijd de
4 meergranen bagnatbroodjes
1 gevogeltebouillonblokje
ontvelde paprika's, de azijn, peper, zout, het
plakjes en kruid ze lichtjes met
1 kl bakpoeder
geperste teentje knoflook en de gehakte ontpitte
burger met 2 vleesschijven, tomatenplal
2elolifole
de 2 sauzen.
rode peper in de beker van de hakmolen fijn.
Peper en zout
Maak de yoghurtsaus: meng de fijngeraspte
Voor de ajvar:
citroenzeste met het citroensap, het geperste
2 rode paprika's
1
2 poivrons rouges
teentje knoflook, de yoghurt, peper en zout.
3 zoete puntpaprika's,
\@- Je kunt de groenten ook 30 min in de oven op 220°C roosteren. Voeg aan de groenten 1 gehalveerde knoflookbol toe
E
1 teentje knoflook
en gebruik nadien de pulp van de geroosterde knoflook voor de 2 sauzen.
% rode peper
2 el wittewijnazijn
VOEDING SWAARDEN PER 100 6
ENERGIE 530 KJ / 127KCAL | VETTEN 816 | VERZADIGDE VETZUREN 36
6 el olijfolie
KOOLHYDRATEN 6,56 | SUIKERS 1,56 | VEZELS 1,26 | EIWITTEN 6,46 | ZOUT 0,786
Peper en zout
Voor de yoghurtsaus:
1 klein teentje knoflook
Ya biocitroen
300 g Griekse yoghurt
Peper en zout
pen
*
miss
ET me
lea
a
À
à
u
u
5
ln
>
Ar
a",
r
4 ï
+
pes
on.
17
a À
en
in
+
Fer
ré.
N
++
ds
1:
Ea
N
En
ei
je
EE
ee
D
=.
he”
=
> PAT =
gif?
N
+
5
es
de
>