Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 78
Hier is pagina 78 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.

Hier is pagina 78 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 78
FA ve res van Loïc BURGERS Begin met de ajvar: snijd de aubergines Kneed het vlees met de fijngehakte uien, overlangs in 2 en maak met een mes inkepingen het verkruimelde bouillonblokje, peper en het in het vruchtvlees. Bestrijk de aubergines en de bakpoeder (zorgt voor elastische, gemakkelijker hele paprika's langs alle kanten met olijfolie. Bak te bewerken burgers) in een grote slakom. Vorm ze + 20 min op de barbecue tot ze zwartgeblakerd 8 platte burgers, net iets groter dan de broodjes. 750 g biovarkensgehakt 2 grote vleestomaten zijn; draai ze intussen af en toe. Doe de groenten Smeer de burgers met olie in en gril ze op de 3 uien in een pot, dek hermetisch af en laat afkoelen. barbecue. Rooster ook de gehalveerde broodjes Mix het vruchtvlees van de aubergines, de ontpitte (enkel aan de binnenkant). Snijd de 4 meergranen bagnatbroodjes 1 gevogeltebouillonblokje ontvelde paprika's, de azijn, peper, zout, het plakjes en kruid ze lichtjes met 1 kl bakpoeder geperste teentje knoflook en de gehakte ontpitte burger met 2 vleesschijven, tomatenplal 2elolifole de 2 sauzen. rode peper in de beker van de hakmolen fijn. Peper en zout Maak de yoghurtsaus: meng de fijngeraspte Voor de ajvar: citroenzeste met het citroensap, het geperste 2 rode paprika's 1 2 poivrons rouges teentje knoflook, de yoghurt, peper en zout. 3 zoete puntpaprika's, \@- Je kunt de groenten ook 30 min in de oven op 220°C roosteren. Voeg aan de groenten 1 gehalveerde knoflookbol toe E 1 teentje knoflook en gebruik nadien de pulp van de geroosterde knoflook voor de 2 sauzen. % rode peper 2 el wittewijnazijn VOEDING SWAARDEN PER 100 6 ENERGIE 530 KJ / 127KCAL | VETTEN 816 | VERZADIGDE VETZUREN 36 6 el olijfolie KOOLHYDRATEN 6,56 | SUIKERS 1,56 | VEZELS 1,26 | EIWITTEN 6,46 | ZOUT 0,786 Peper en zout Voor de yoghurtsaus: 1 klein teentje knoflook Ya biocitroen 300 g Griekse yoghurt Peper en zout pen * miss ET me lea a À à u u 5 ln > Ar a", r 4 ï + pes on. 17 a À en in + Fer ré. N ++ ds 1: Ea N En ei je EE ee D =. he” = > PAT = gif? N + 5 es de >
Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 78