Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 105


Hier is pagina 105 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Delhaize Folder 17.06.2021

Hier is pagina 105 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 105

poi YOURSELF HA BY-STEP #lesswaste BBQ-SAUS Pi 123 Restje BBQ-saus over? © GEMAKKELUK © € AA B PERS. Gebruik het als extra smaakmaker voor 6© instant diepgang in je soep, stoofpotje … A} FS ir” BACK TO BASICS en De klassieke BBQ-saus is een sticky saus uit The Deep South van de USA met een kruidige, BBQ-SAUS IN 1, 2, 3? hj pittige smaak en een zoetzure toets. De saus doet A TREK EEN SPURTJE het goed als marinade (voor het bakken), lak (újdens het bakken) of topping (na het bakken) NAAR DE SAUZEN- van gevogelte, varkensvlees en rundvlees. AFDELING VAN JE Hak 2 teentjes knoflook en Lui crazür, craziuit FAVORIETE DELHAIZE heel fijn. Fruit ze IO min op een zacht vuurtje, in een steelpan met De populairste toepassingen van BBQ-saus zijn SUPERMARKT OF 30 ggesmolten boter. onder meer het marineren van pulled pork en SURF NAAR het lakken van ribbetjes en kippenvleugeltjes. Maar de Amerikanen zijn so in love met hun DELHAIZE.BE BBQ-saus dat die te pas en te onpas opduikt. Hamburgers, pizza en pasta met BBQ-saus? gen Kl Yes, please! MATCH MADE IN HEAVEN De basisingredienten van BBQ-saus zijn kruidig, pittig, zoet … en zuur. Huh? Ja, hoor: die zure ingrediënten (die vaak gemaskeerd worden door een overdaad aan zoete ingrediënten) zorgen ervoor dat je vlees op een uitzonderlijke manier wordt gemarineerd, waardoor het ook na het bakken onweerstaanbaar sappig blijft. Voeg 2 el balsamicoazijn, 2 el vloeibare honing, 2 Lel mosterd op oude wijze, Kruidig Pittig Zoet Zuur 2 el worcestersaus en 350 g ketchup, 2 el sojasaus, AJUIN, KNOFLOOK, ZWARTE PEPER SUIKER OF MOLASSE AZIJN EN TOMAAT (GEROOKTE) PAPRIKA, OF RODE CHILI (OF EEN AFGELEIDE: 1kl chilipoeder toe. KOMIJN, CONCENTRAAT OF MOSTERDZAAD KETCHUP) Aan de slag 2 2 KOUD Ort WARM? JE we Haal het meeste uit je Georgia Barbecue Sauce Company in BBQ-saus door je favoriete stuk 1909 BBQ-vlees tijdens het bakken Atlanta was omstreeks 1909 het eerste bedrijf dat BBQ-saus of het grillen te lakken. De hitte op grote schaal maakte en verkocht in Meng op een zacht vuurtje tot van je vuur zal ervoor zorgen Amerika. De saus bevatte vanaf toen ook een homogene saus. Haal de dat de zoete ingrediënten 3 pan meteen van het vuur en vaak suiker, ketchup en worcestersaus. laat afkoelen. karamelliseren. En dat zorgt niet alleen voor een mooie Dat is het aantal sauzen dat VOEDING SWAARDEN PER 100 6 ENERGIE 696,1 KI / 166,3 KCAL | VETTEN 426 goudbruine kleur, maar ook je bij Delhaize kunt vinden, VERZADIGDE VETZUREN 2,66 | KOOLHYDRATEN 29,46 voor die typische sticky touch en om je BBQ-gerechten meer SUKERS 26,16 | VEZELS146 | EIMITTEN1,86 | ZOUT2,326 zachtzoete smaak. 22 pit te geven. 105

Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 105