Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 105
Hier is pagina 105 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
poi YOURSELF HA
BY-STEP
#lesswaste
BBQ-SAUS
Pi
123
Restje BBQ-saus over?
© GEMAKKELUK © €
AA B PERS.
Gebruik het als extra smaakmaker voor
6©
instant diepgang in je soep, stoofpotje …
A}
FS
ir”
BACK TO BASICS
en
De klassieke BBQ-saus is een sticky saus uit
The Deep South van de USA met een kruidige,
BBQ-SAUS IN 1, 2, 3?
hj
pittige smaak en een zoetzure toets. De saus doet
A
TREK EEN SPURTJE
het goed als marinade (voor het bakken), lak
(újdens het bakken) of topping (na het bakken)
NAAR DE SAUZEN-
van gevogelte, varkensvlees en rundvlees.
AFDELING VAN JE
Hak 2 teentjes knoflook en Lui
crazür, craziuit
FAVORIETE DELHAIZE
heel fijn. Fruit ze IO min op een
zacht vuurtje, in een steelpan met
De populairste toepassingen van BBQ-saus zijn
SUPERMARKT OF
30 ggesmolten boter.
onder meer het marineren van pulled pork en
SURF NAAR
het lakken van ribbetjes en kippenvleugeltjes.
Maar de Amerikanen zijn so in love met hun
DELHAIZE.BE
BBQ-saus dat die te pas en te onpas opduikt.
Hamburgers, pizza en pasta met BBQ-saus?
gen
Kl
Yes, please!
MATCH MADE IN HEAVEN
De basisingredienten van BBQ-saus zijn kruidig, pittig, zoet … en zuur. Huh?
Ja, hoor: die zure ingrediënten (die vaak gemaskeerd worden door een overdaad aan zoete
ingrediënten) zorgen ervoor dat je vlees op een uitzonderlijke manier wordt gemarineerd,
waardoor het ook na het bakken onweerstaanbaar sappig blijft.
Voeg 2 el balsamicoazijn,
2 el vloeibare honing,
2
Lel mosterd op oude wijze,
Kruidig
Pittig
Zoet
Zuur
2 el worcestersaus en
350 g ketchup, 2 el sojasaus,
AJUIN, KNOFLOOK,
ZWARTE PEPER
SUIKER OF MOLASSE
AZIJN EN TOMAAT
(GEROOKTE) PAPRIKA,
OF RODE CHILI
(OF EEN AFGELEIDE:
1kl chilipoeder toe.
KOMIJN,
CONCENTRAAT OF
MOSTERDZAAD
KETCHUP)
Aan de slag
2
2
KOUD Ort WARM?
JE
we
Haal het meeste uit je
Georgia Barbecue
Sauce Company in
BBQ-saus door je favoriete stuk
1909
BBQ-vlees tijdens het bakken
Atlanta was omstreeks
1909 het eerste bedrijf dat BBQ-saus
of het grillen te lakken. De hitte
op grote schaal maakte en verkocht in
Meng op een zacht vuurtje tot
van je vuur zal ervoor zorgen
Amerika. De saus bevatte vanaf toen ook
een homogene saus. Haal de
dat de zoete ingrediënten
3
pan meteen van het vuur en
vaak suiker, ketchup en worcestersaus.
laat afkoelen.
karamelliseren. En dat zorgt
niet alleen voor een mooie
Dat is het aantal sauzen dat
VOEDING SWAARDEN PER 100 6
ENERGIE 696,1 KI / 166,3 KCAL | VETTEN 426
goudbruine kleur, maar ook
je bij Delhaize kunt vinden,
VERZADIGDE VETZUREN 2,66 | KOOLHYDRATEN 29,46
voor die typische sticky touch en
om je BBQ-gerechten meer
SUKERS 26,16 | VEZELS146 | EIMITTEN1,86 | ZOUT2,326
zachtzoete smaak.
22
pit te geven.
105