Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 105




Hier is pagina 105 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

poi YOURSELF HA

BY-STEP

#lesswaste

BBQ-SAUS

Pi

123

Restje BBQ-saus over?

© GEMAKKELUK © €

AA B PERS.

Gebruik het als extra smaakmaker voor



instant diepgang in je soep, stoofpotje …

A}

FS

ir”

BACK TO BASICS

en

De klassieke BBQ-saus is een sticky saus uit

The Deep South van de USA met een kruidige,

BBQ-SAUS IN 1, 2, 3?

hj

pittige smaak en een zoetzure toets. De saus doet

A

TREK EEN SPURTJE

het goed als marinade (voor het bakken), lak

(újdens het bakken) of topping (na het bakken)

NAAR DE SAUZEN-

van gevogelte, varkensvlees en rundvlees.

AFDELING VAN JE

Hak 2 teentjes knoflook en Lui

crazür, craziuit

FAVORIETE DELHAIZE

heel fijn. Fruit ze IO min op een

zacht vuurtje, in een steelpan met

De populairste toepassingen van BBQ-saus zijn

SUPERMARKT OF

30 ggesmolten boter.

onder meer het marineren van pulled pork en

SURF NAAR

het lakken van ribbetjes en kippenvleugeltjes.

Maar de Amerikanen zijn so in love met hun

DELHAIZE.BE

BBQ-saus dat die te pas en te onpas opduikt.

Hamburgers, pizza en pasta met BBQ-saus?

gen

Kl

Yes, please!

MATCH MADE IN HEAVEN

De basisingredienten van BBQ-saus zijn kruidig, pittig, zoet … en zuur. Huh?

Ja, hoor: die zure ingrediënten (die vaak gemaskeerd worden door een overdaad aan zoete

ingrediënten) zorgen ervoor dat je vlees op een uitzonderlijke manier wordt gemarineerd,

waardoor het ook na het bakken onweerstaanbaar sappig blijft.

Voeg 2 el balsamicoazijn,

2 el vloeibare honing,

2

Lel mosterd op oude wijze,

Kruidig

Pittig

Zoet

Zuur

2 el worcestersaus en

350 g ketchup, 2 el sojasaus,

AJUIN, KNOFLOOK,

ZWARTE PEPER

SUIKER OF MOLASSE

AZIJN EN TOMAAT

(GEROOKTE) PAPRIKA,

OF RODE CHILI

(OF EEN AFGELEIDE:

1kl chilipoeder toe.

KOMIJN,

CONCENTRAAT OF

MOSTERDZAAD

KETCHUP)

Aan de slag

2

2

KOUD Ort WARM?

JE

we

Haal het meeste uit je

Georgia Barbecue

Sauce Company in

BBQ-saus door je favoriete stuk

1909

BBQ-vlees tijdens het bakken

Atlanta was omstreeks

1909 het eerste bedrijf dat BBQ-saus

of het grillen te lakken. De hitte

op grote schaal maakte en verkocht in

Meng op een zacht vuurtje tot

van je vuur zal ervoor zorgen

Amerika. De saus bevatte vanaf toen ook

een homogene saus. Haal de

dat de zoete ingrediënten

3

pan meteen van het vuur en

vaak suiker, ketchup en worcestersaus.

laat afkoelen.

karamelliseren. En dat zorgt

niet alleen voor een mooie

Dat is het aantal sauzen dat

VOEDING SWAARDEN PER 100 6

ENERGIE 696,1 KI / 166,3 KCAL | VETTEN 426

goudbruine kleur, maar ook

je bij Delhaize kunt vinden,

VERZADIGDE VETZUREN 2,66 | KOOLHYDRATEN 29,46

voor die typische sticky touch en

om je BBQ-gerechten meer

SUKERS 26,16 | VEZELS146 | EIMITTEN1,86 | ZOUT2,326

zachtzoete smaak.

22

pit te geven.

105