Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

NY

NET re

Ee

eh

“À

x

a

EG

PROEF HET SEIZOEN APR

Er

==

1. GALIAMELOEN

Se ne joed rijp it, EE je

Onder zijn gouden schil verbergt hij lichtgroen

ha jet rond vert

vruchtvlees dat heerlijk mals, sappig en

lichtjes zoet is. De galia biedt je een zalige

ne

of alt hek stelle loskomt, dan zikje ir

meloensmaak aan een zachte prijs. Je zou

hem voor minder elke dag op het menu

willen zetten. Deze frisse vrucht gaat perfect

samen met limoen en munt (in een sorbet of een

ze

smoothie) of met rode vruchten (in een fruitsla)

De galiameloenen van Delhaize worden geoogst

onder het toeziend oog van een specialist, zodat

td

je er zeker van bent dat ze perfect rijp zijn.

CL

2. PIEL DE SAPO

ALS BIO

Deze meloensoort uit Spanje luistert naar de

R

à

naam ‘paddenhuid’ omdat de schil er groen

df

u

en knobbelig uitziet. Maar het roomkleurige

|

vruchtvlees van deze meloen is knapperig,

sappig en heerlijk zoet. In Spanje eten ze hem

IN

puur natuur de hele dag door (lekker fris tegen

de hitte) of met een sneetje rauwe ham,

Het grote voordeel van de Piel de sapo is dat

je hem gemakkelijk een paar weken in de

Ne

koelkast kunt bewaren.

N

oe

3. HONINGMELOEN

KI

De honingmeloen is het kleine broertje van



de Piel de sapo. Onder zijn stralend gele schil

B

(het teken dat hij perfect rijp is) schuilt zacht

wit vruchtvlees dat knapperig is en naar

banaan en ananas smaakt, met een lichtzure

N

toets. Dat maakt dat je er heerlijk van kunt

genieten met verse kruiden zoals basilicum.

koriander en munt.

a

4. CHARENTAISMELOEN

Als je een meloenliefhebber bent, dan is de

charentais waarschijnlijk je absolute favoriet.

Zijn oranje vruchtvlees ruikt en smaakt

als geen ander. Het is lichtjes krokant en

Dik gelalt voor

heerlijk zoet. De ideale kandidaat voor zowel

alle meloenen:

het voorgerecht (met een heerlijke Italiaanse

je beumart ze

ham, in een groene salade, met feta …, als voor

E

op un frite

het dessert (geroosterd op de barbecue, om

je vingers bij af te likken!). Het geheim van

D "+

plek (russen & en

Delhaize achter de beste zomermeloenen:

12°C), maar ze

we slaan onze voorraad in bijeen

maker het best op

producent die enkel deze soort teelt. Hij is

kamerbimperabuur.

een ongeëvenaarde charentaisexpert!

23