Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 125
Hier is pagina 125 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Delhaize magazine #5
40
EXCLUSIEVE
Receptenindex
Vanaf 26 auqui
$
CAT 3!
in je Delhaize
wahl
kel
In het volgende a
APERITIEF
© Gegrilde calamares en
Delhaize magazine
©
Gegrilde mojito-oesters
45
inktvisarmen, kerstomaten
uit de oven
45
VOORGERECHTEN
Solomilloburgers
45
© Pizza bianca met courgettes
met groentepickles
en citroen
® Groentebrochettes, vegetarische
br
e
Gegrilde meloen met honing, tijm
worsten en pastasalade met pesto
59
en gedroogde eendenborst
25
Pljeskavicaburgers
78
© © Millefeuille van meloen met feta
25
Bouillabaisse op de barbecue
89
91
£.
© Meloencarpaccio met crottin
© © Tomahawk op de barbecue
Pi
de chavignol, gember-
© Gemarineerde zalm met
25
kruiden, tartaarsaus
basilicumdressing
Ni ds
© Suikerbroodtoast met roquefort
© Gelakte spareribs met
en gekonfijte meloen
25
homemade hoisinsaus
102
® > Mosselen met vermout,
Chicken wings met BBQ-saus
102
venkelzaadjes en zeekraal
45
NAGERECHTEN
® Camemberts, meloen en focaccia’s
Verrassende recepten
op de barbecue
59
Tiramisu met meloen en
witte chocolade
25
I
met courgette
® Vongole met kruiden op
de barbecue
89
©
Meloensorbet met violet
25
Op de barbecue gerookte forelfilets
Watermeloen gazpacho,
PF.
D
en bloemkoolcrème
9
rode vruchten in papillot
e
Gegrilde halloumi met
en amandelmelkijs
18
\
oriëntaalse kruiden
102
18
4
Kersenclafoutis met pistache-ijs
Pavlova's met vijgen en
ERECHTEN
hazelnoten revisited
18
Á
| f
BIG
Salade van op de barbecue
r
geblakerde groenten
9
DRANKEN
e
Gegrilde aubergines
Momi Seltzer
106
ee
met misomarinade
102
Summer mule
106
105
NONA on the beach
106
© BEQ-saus
Breakfast colada
107
LÉ
LUNCH
107
j
Sangria De Luxe
© Wraps met groenten, gegrilde
® Milkshake met
veggie filets en halloumi
51
geroosterde abrikozen
18
Lunchboxen voor
® Gegrilde aspergesalade met feta,
klein en groot
tomaten en bulgur
62
© Salade met burrata, courgettes en
gemarineerde abrikozen
63
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100 ml van je recept, klaargemaakt
® Zomerse fruitsla, ricotta met citroen
NUTR
ORE
volgens de bereidingswijze. Onze berekening van de Nutri-Score zal zo goed
en szechuanpeper
63
mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige
e
Fijnproeverssalade met tomaten
factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen
en gerookte ham
73
onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de
Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen
HOOFDGERECHTEN
waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te
houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bijv. verwijderen van aardappelschillen of de pit
® Geroosterde lamskoteletjes,
van perzik; volume-af of -toename (bijv koken van rijst) … Deze omrekeningsfactoren werden
salade van prinsessenboontjes
toegepast obv. ‘Maten en gewichten’ handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van,
met granaatappel
39
voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening
met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout
LEGENDE © VEGGIE © GLUTENVRIJ — LACTOSEVRIJ
dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
(COLOFON Verantwoordelijke uitgever Delhaize Le Lion / De Leeuw C
Im. VA, Ossegher
straal 53, 1080 Brussel, KBO 0402 206.045 Brand & Go-to-Market Director: Fano
Neten
Digital Content & Sponsoring Manager: Valenline Janssen Content & Owned Media Managers: Valerie Cl
Laura De \ykler Hoofdredacteun Vincent Lens Art Director: Hugues Legros
Redactie-assistente: Margaux De Caster Redactiecomite: Calherine Coppens, Sandra Weichselbaum Chefs: Lins
‘ouvreur, Jeroen De Pauw, Loic Van Impe, Hannah Van Ongevalle
Styliste: Sonja Mertens Fotografie: Annabel Sougné, Studio Wauters Vormgevers: Piere Saysouk,
Studio: Aline Geuquel, Bi Ta
Guy Van Has
h
Redactie recepten: Gemma Gomez Copy writers: Lisa Lefever Sandrine Massi
therine Quadens, Margo Verhz
el. Vertalers: Geolley Kanal
line De Vroey Tony Geudens
2020| Eindonrrectie: Carolina Coppens Haëmie Demel Evelyn Verhesen Productie Gicom Producer Babelte Crols Drukwerk:T'HOOFT Reedameregie: Gicom, nancyvan dervelden@gicom be
125