Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 125
Hier is pagina 125 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.

Hier is pagina 125 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 125
Delhaize magazine #5 40 EXCLUSIEVE Receptenindex Vanaf 26 auqui $ CAT 3! in je Delhaize wahl kel In het volgende a APERITIEF © Gegrilde calamares en Delhaize magazine © Gegrilde mojito-oesters 45 inktvisarmen, kerstomaten uit de oven 45 VOORGERECHTEN Solomilloburgers 45 © Pizza bianca met courgettes met groentepickles en citroen ® Groentebrochettes, vegetarische br e Gegrilde meloen met honing, tijm worsten en pastasalade met pesto 59 en gedroogde eendenborst 25 Pljeskavicaburgers 78 © © Millefeuille van meloen met feta 25 Bouillabaisse op de barbecue 89 91 £. © Meloencarpaccio met crottin © © Tomahawk op de barbecue Pi de chavignol, gember- © Gemarineerde zalm met 25 kruiden, tartaarsaus basilicumdressing Ni ds © Suikerbroodtoast met roquefort © Gelakte spareribs met en gekonfijte meloen 25 homemade hoisinsaus 102 ® > Mosselen met vermout, Chicken wings met BBQ-saus 102 venkelzaadjes en zeekraal 45 NAGERECHTEN ® Camemberts, meloen en focaccia’s Verrassende recepten op de barbecue 59 Tiramisu met meloen en witte chocolade 25 I met courgette ® Vongole met kruiden op de barbecue 89 © Meloensorbet met violet 25 Op de barbecue gerookte forelfilets Watermeloen gazpacho, PF. D en bloemkoolcrème 9 rode vruchten in papillot e Gegrilde halloumi met en amandelmelkijs 18 \ oriëntaalse kruiden 102 18 4 Kersenclafoutis met pistache-ijs Pavlova's met vijgen en ERECHTEN hazelnoten revisited 18 Á | f BIG Salade van op de barbecue r geblakerde groenten 9 DRANKEN e Gegrilde aubergines Momi Seltzer 106 ee met misomarinade 102 Summer mule 106 105 NONA on the beach 106 © BEQ-saus Breakfast colada 107 LÉ LUNCH 107 j Sangria De Luxe © Wraps met groenten, gegrilde ® Milkshake met veggie filets en halloumi 51 geroosterde abrikozen 18 Lunchboxen voor ® Gegrilde aspergesalade met feta, klein en groot tomaten en bulgur 62 © Salade met burrata, courgettes en gemarineerde abrikozen 63 De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100 ml van je recept, klaargemaakt ® Zomerse fruitsla, ricotta met citroen NUTR ORE volgens de bereidingswijze. Onze berekening van de Nutri-Score zal zo goed en szechuanpeper 63 mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige e Fijnproeverssalade met tomaten factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen en gerookte ham 73 onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen HOOFDGERECHTEN waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bijv. verwijderen van aardappelschillen of de pit ® Geroosterde lamskoteletjes, van perzik; volume-af of -toename (bijv koken van rijst) … Deze omrekeningsfactoren werden salade van prinsessenboontjes toegepast obv. ‘Maten en gewichten’ handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van, met granaatappel 39 voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout LEGENDE © VEGGIE © GLUTENVRIJ — LACTOSEVRIJ dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd. (COLOFON Verantwoordelijke uitgever Delhaize Le Lion / De Leeuw C Im. VA, Ossegher straal 53, 1080 Brussel, KBO 0402 206.045 Brand & Go-to-Market Director: Fano Neten Digital Content & Sponsoring Manager: Valenline Janssen Content & Owned Media Managers: Valerie Cl Laura De \ykler Hoofdredacteun Vincent Lens Art Director: Hugues Legros Redactie-assistente: Margaux De Caster Redactiecomite: Calherine Coppens, Sandra Weichselbaum Chefs: Lins ‘ouvreur, Jeroen De Pauw, Loic Van Impe, Hannah Van Ongevalle Styliste: Sonja Mertens Fotografie: Annabel Sougné, Studio Wauters Vormgevers: Piere Saysouk, Studio: Aline Geuquel, Bi Ta Guy Van Has h Redactie recepten: Gemma Gomez Copy writers: Lisa Lefever Sandrine Massi therine Quadens, Margo Verhz el. Vertalers: Geolley Kanal line De Vroey Tony Geudens 2020| Eindonrrectie: Carolina Coppens Haëmie Demel Evelyn Verhesen Productie Gicom Producer Babelte Crols Drukwerk:T'HOOFT Reedameregie: Gicom, nancyvan dervelden@gicom be 125
Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 125