Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 125




Hier is pagina 125 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize magazine #5

40

EXCLUSIEVE

Receptenindex

Vanaf 26 auqui

$

CAT 3!

in je Delhaize

wahl

kel

In het volgende a

APERITIEF

© Gegrilde calamares en

Delhaize magazine

©

Gegrilde mojito-oesters

45

inktvisarmen, kerstomaten

uit de oven

45

VOORGERECHTEN

Solomilloburgers

45

© Pizza bianca met courgettes

met groentepickles

en citroen

® Groentebrochettes, vegetarische

br

e

Gegrilde meloen met honing, tijm

worsten en pastasalade met pesto

59

en gedroogde eendenborst

25

Pljeskavicaburgers

78

© © Millefeuille van meloen met feta

25

Bouillabaisse op de barbecue

89

91

£.

© Meloencarpaccio met crottin

© © Tomahawk op de barbecue

Pi

de chavignol, gember-

© Gemarineerde zalm met

25

kruiden, tartaarsaus

basilicumdressing

Ni ds

© Suikerbroodtoast met roquefort

© Gelakte spareribs met

en gekonfijte meloen

25

homemade hoisinsaus

102

® > Mosselen met vermout,

Chicken wings met BBQ-saus

102

venkelzaadjes en zeekraal

45

NAGERECHTEN

® Camemberts, meloen en focaccia’s

Verrassende recepten

op de barbecue

59

Tiramisu met meloen en

witte chocolade

25

I

met courgette

® Vongole met kruiden op

de barbecue

89

©

Meloensorbet met violet

25

Op de barbecue gerookte forelfilets

Watermeloen gazpacho,

PF.

D

en bloemkoolcrème

9

rode vruchten in papillot

e

Gegrilde halloumi met

en amandelmelkijs

18

\

oriëntaalse kruiden

102

18

4

Kersenclafoutis met pistache-ijs

Pavlova's met vijgen en

ERECHTEN

hazelnoten revisited

18

Á

| f

BIG

Salade van op de barbecue

r

geblakerde groenten

9

DRANKEN

e

Gegrilde aubergines

Momi Seltzer

106

ee

met misomarinade

102

Summer mule

106

105

NONA on the beach

106

© BEQ-saus

Breakfast colada

107



LUNCH

107

j

Sangria De Luxe

© Wraps met groenten, gegrilde

® Milkshake met

veggie filets en halloumi

51

geroosterde abrikozen

18

Lunchboxen voor

® Gegrilde aspergesalade met feta,

klein en groot

tomaten en bulgur

62

© Salade met burrata, courgettes en

gemarineerde abrikozen

63

De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100 ml van je recept, klaargemaakt

® Zomerse fruitsla, ricotta met citroen

NUTR

ORE

volgens de bereidingswijze. Onze berekening van de Nutri-Score zal zo goed

en szechuanpeper

63

mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige

e

Fijnproeverssalade met tomaten

factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen

en gerookte ham

73

onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de

Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen

HOOFDGERECHTEN

waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te

houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bijv. verwijderen van aardappelschillen of de pit

® Geroosterde lamskoteletjes,

van perzik; volume-af of -toename (bijv koken van rijst) … Deze omrekeningsfactoren werden

salade van prinsessenboontjes

toegepast obv. ‘Maten en gewichten’ handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van,

met granaatappel

39

voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening

met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout

LEGENDE © VEGGIE © GLUTENVRIJ — LACTOSEVRIJ

dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

(COLOFON Verantwoordelijke uitgever Delhaize Le Lion / De Leeuw C

Im. VA, Ossegher

straal 53, 1080 Brussel, KBO 0402 206.045 Brand & Go-to-Market Director: Fano

Neten

Digital Content & Sponsoring Manager: Valenline Janssen Content & Owned Media Managers: Valerie Cl

Laura De \ykler Hoofdredacteun Vincent Lens Art Director: Hugues Legros

Redactie-assistente: Margaux De Caster Redactiecomite: Calherine Coppens, Sandra Weichselbaum Chefs: Lins

‘ouvreur, Jeroen De Pauw, Loic Van Impe, Hannah Van Ongevalle

Styliste: Sonja Mertens Fotografie: Annabel Sougné, Studio Wauters Vormgevers: Piere Saysouk,

Studio: Aline Geuquel, Bi Ta

Guy Van Has

h

Redactie recepten: Gemma Gomez Copy writers: Lisa Lefever Sandrine Massi

therine Quadens, Margo Verhz

el. Vertalers: Geolley Kanal

line De Vroey Tony Geudens

2020| Eindonrrectie: Carolina Coppens Haëmie Demel Evelyn Verhesen Productie Gicom Producer Babelte Crols Drukwerk:T'HOOFT Reedameregie: Gicom, nancyvan dervelden@gicom be

125