Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 77
Hier is pagina 77 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.

Hier is pagina 77 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 77
DE TIPS VAN Loïc FA 4 LOÏC VAN IMPE: “Mijn tante is getrouwd met een MEET & GREET Servische man uit Belgrado, die zijn culinaire tradities maar al te graag met de hele familie Je vraagt je misschien af wie Loic Van Impe is en wat hij deelde. Een onvergetelijke jeugdherinnering is doet? De food blogger en het jongens- en meisjesfeest van mijn neven en nichten. Het is een orthodox ritueel waarbij vlogger is “Zot van koken”, jongens en meisjes de overstap maken van kind net zoals zijn gelijknamige kookprogramma op VTM. naar volwassene. Op die dag roosteren het kind en de ouder in kwestie een volledig lam op een stok Hij schreef al verschillende boven hete kolen in een put in de grond. De meest kookboeken, waarin wereldse gerechten met lokale authentieke vorm van BBQ, toch? We noemen ingrediënten en een stevige het niets voor niets het Obelix-feest! (lacht) snuf rock-'n-roll centraal af staan. Hij trakteert je vanaf. nu ook via Delhaize magazine UREN GAREN, UREN PRATEN op praktische tips om Loïc: “Tijdens de gaartijd van het lam, die Ms meerdere uren duurt, praten kind en ouder vontuurlijker te koken, te eten ke en te leven. bij over hoe het is om een volwassene te zijn. De traditie draait om gezellig samenzijn en verbinding; twee zaken die we tijdens de afgelopen lockdowns toch ongelooflijk hebben gemist, hé?! Als het lam klaar is, wordt het pulled lamb gedeeld met de hele familie. Zin in lam, maar geen zin om een put in de grond te graven A (lacht)? Probeer deze recepten van delhaize.be eens uit: gekonfijt lam of mixed grill van lam en + fijne groentjes … Gegarandeerd succes!” The a GROENTEN IN DE HOOFDROL L0ÏC: “Er horen ook ongelooflijk veel side dishes bij Servische grill. Groenten spelen een belangrijke rol. Vaak zijn dat de meest eenvoudige lokaal geteelde groenten, die met klassieke BBQ-technieken naar een hoger niveau worden getild. Denk bijvoorbeeld aan à traag gegaarde knolselder, geroosterde paprika, gebakken ui … Een van mijn lievelingssauzen, CT li ajvar, is trouwens gemaakt op basis van % vegetarisch geroosterde paprika en aubergine. Hééérlijk bij de BBQ of als smaakmaker op je hamburger” TE Con _ verrijking, want £ PLJESKAVICA, PLEASE! Loïc: “Als je geen uuuren tijd hebt om een TRS Kel lam te roosteren (lachò, kun je ook andere CPC BGG Servische BBQ-toppers uit je mouw schudden zoals pljeskavica. Je kunt het vergelijken met de Servische versie van de Turkse köfte. Het dingen doen = wordt gemaakt met grof gemalen gehakt, vaak ” een mix van varken en rund, en afgewerkt met LUS op de grill! Vegeta (een bouillonblokje) en … bakpoeder. Gek? es” kds “4 m) Niet echt, het bakpoeder geeft je vleesballetjes of burger een licht elastische structuur en meer bite. Kortom, zeker het proberen waard!” Le jn + * A # à zel 2 ar Ko
Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 77