Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.

Hier is pagina 65 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 65
MOET JE PROEVEN! FA Berloumi \? HALLOUMI IS CYPRIOTISCHE KAAS OM TE ROOSTEREN. MAAR WIST JE DAT ER NU OOK EEN GELIJK(WJAARDIGE KAAS IN BELGIË GEMAAKT WORDT: DE BERLOUMI. WE KUNNEN NIET WACHTEN TOT DE VOLGENDE BARBECUE! BERLOUMI IN 6 STAPPEN EVEN VOORSTELLEN … Kaasmakerij De Zuivelarij Berloumi is een kaas van het Deze kaasmakerij zag in 2014 het licht in Berlare o (Oost-Vlaanderen). In het begin legde De Zuivelarij Stremmen ‘halloumi-type* halfhard, vol van smaak, lichtjes zout en hij smelt zich toe op de Kleinschalige productie van kazen De melk van lokale boeren wordt ’s morgens niet bij het bakken. Gooi een plak bereid met melk van boerderijen in de buurt. vroeg geleverd en verwarmd tot 35°C. Er wordt in de pan of op de barbecue en bak Het leek eerder een hobby. Maar dat was buiten stremsel aan toegevoegd zodat de melk de kaas tot hij heerlijk krokant is het succes van hun eerste product gerekend (de aandikt tot wrongel. vanbuiten en zalig zacht vanbinnen. Berloumi nota bene). 2 jaar later installeerden ze Een pure verwennerij. Het is ook een kleine, moderne productielijn om de vraag te e Vermalen een topalternatief voor vlees. kunnen bijhouden. Maar ze zijn trouw gebleven aan De Vlaamse kaasmaker die deze kaas hun oorspronkelijke principes: korte keten, directe De wrongel wordt vermalen tot fabriceert heeft er zijn eigen draai link met Belgische producenten, lokale en vaak ook kleine bolletjes. aan gegeven: de kaas is verkrijgbaar biologische ingrediënten. in verschillende verrukkelijke © marinades. Producenten met Persen en versnijden De wrongelbolletjes worden in geperforeerde dergelijke pientere ideeën, die zien, : HOE MAAK JE HEM KLAAR? we bij Delhaize graag komen. bakken gedaan, samengeperst en vervolgens Snijd de kaas in plakken van een goede am dik, in blokken versneden. dompel ze onder in de marinade en bak ze zachtjes aan weerskanten in de pan o of op de barbecue tot ze mooi Bakken goudbruin zijn. Om meteen De blokken kaas worden opgewarmd van te smullen! (en verschillende keren omgedraaid) en vervolgens weer afgekoeld, Serveer de © A U K Berloumi met Pekelen he De kaasblokken gaan dan een nacht in A gegrilde groenten een zoutbad in de koeling. offrait), in D L* U © vn valade, aan Marineren un spiet, Fasten En dan moeten ze enkel nog in hun marinade un hamburger, ondergedompeld worden voor ze luchtdicht verpakt worden. 1 üh ven pita.… ' nd ne 4 seizoenen, 4 marinades LIL De Berloumi volgt de seizoenen met telkens RECEPTEN [gr KAS B een andere marinade per seizoen. In de MET HALLOUMI & WIE ZOEKT, DIE VINDT zomer ruikt hij heerlijk naar de Provence LÀ EESGECE (basilicum, oregano, groene peper). + 65 \
Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 65