Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VANDAAG Koop IK ... HPA

GROENTEBROCHETTES, VEGETARISCHE WORSTEN EN PASTASALADE MET PESTO

1 H+30 MIN KOOKTIJD @ GEMIDDELD

ERS.

WORSTEN + PASTASALADE:

© snijd de maiskolven in stukken. Meng ze met de olijfolie,

88

de fijngesnipperde lente-uitjes, de fijngehakte ontpitte rode peper,

» 640 g ‘Braad Saucisse’

Voor de pastasalade:

de limoenzeste in fijne staafjes en enkele draaien van de kruidenmolen.

De Vegetarische Slager (4 x2 stuks)

+ 50 g rucola

+ 500 g yoghurt natuur

+ 20 g pijnboompitten

@ Meng de hele champignons met de geriste tijm, de azijn, de sojasaus

en de olijfolie.

+ 3 lolifolie

+ 20 g gepelde pistachenoten

+ Peper en zout

+ 250 g volkoren Griekse pasta

© Meng de gehalveerde gepelde uien met de gehakte rozemarijn,

+ 50 g parmigiano

de honing, de olijfolie en de curry.

+ 120 g verse pesto

© snijd de bloemkool in 3 dikke plakken en de broccoli in 4. Meng

+ Peper en zout

de olijfolie met de komijn en besmeer er de groenten mee.

© Snijd de courgette in 6 of 8 dikke schijven. Meng ze met de fijngehakte

GROENTEBROCHETTES:



muntblaadjes en de olijfolie.

@ snijd de aubergines overlangs in 2. Meng de gehakte rozemarijn,

Voor de maisbrochettes:

Voor de courgettebrochettes:

de tomatendip en de olijfolie. Smeer de aubergines met dit mengsel in,

+ 2 maiskolven

+ 1 grote courgette

aan de kant van het vruchtvlees.

« 2 lente-uitjes

« 3 takjes munt

@ Meng de datterinotomaten met de olijfolie, de suiker en zout.

« % rode peper

+ 3 el olifolie

© Meng de hele zoete puntpaprika's met de olijfolie, suiker en zout.

+ % biolimoen

+ 3 lolifolie

Voor de auberginebrochettes.

@ Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af en

laat ze een tijdje onder koud water afkoelen. Gril de pijnboompitten en de

‘Lime Pepper’ Santa Maria

+ 2 kleine aubergines

+ 2 takjes rozemarijn

gehakte pistachenoten lichtjes, zonder toevoeging van vetstof. Meng ze met

Voor de brochettes met

+ 2 el biotomatendip

de pasta, de pesto, de geraspte parmigiano en de grofgehakte rucola. Breng

champignons:

+ 3 lolifolie

verder op smaak.

« 250 g grate bruine champignons,

© Rijg alle groenten per soort op aparte satéprikkers. Gril de brochettes

+ 3 takjes tijm

Voor de brochettes met

datterinotomaten:

met paprika, aubergine en ui op de zijkanten van de barbecue. Voeg de

+ 2 el balsamicoazin

andere brochettes na 20 min toe. Voeg de lichtgeoliede vegetarische

+ Lel sojasaus

+ 200 g datterinotomaten

+ 3 lolifolie

« 1 kl rietsuiker

worsten na 5 min toe en rooster ze 5 min. Kruid de groenten op het einde

van de kooktijd met peper en zout.

+ 3 lolifolie

@ Meng 4 el van de overschot van de verschillende marinades met de

Voor de brochettes met ui:

« Zout

«4 uien

yoghurt, peper en zout. Serveer deze saus bij de grillades en de pastasalade.

Voor de brochettes met zoete

+ 2 takjes rozemarijn

+ 2 élhoning

puntpaprika's:

@- wu graag minder pikante maisbrochettes? Vervang dan de verse rode peper door

+ 3 lolifolie

+ 3 zoete puntpaprika's

de zachte chilivlokken van Market Fresh.

« 1 kl rietsuiker

« Lel ‘Curry Madras’ Market Fresh

VOEDINGSWAARDEN PER 100 G VOOR DE VEGETARISCHE WORSTEN EN DE PASTASALADE MET PESTO:

+ 3 lolifolie

ENERGIE 766,7 KJ / 183,1 KCAL | VETTEN 10,66 | VERZADIGDE VETZUREN 266

Voor de bloemkool-

+ Zout

KOOLHYDRATEN 11,56 | SUIKERS 2,46 | VEZELS1,86 | EIWITTEN 9,56 | ZOUT 0,986

broccolibrochettes:

VOEDINGSWAARDEN PER 100 G VOOR DE GROENTEBROCHETTES:

» Y bloemkool

« Y broccoli

ENERGIE 662 KJ / 158,1 KCAL | VETTEN 11,36 | VERZADIGDE VETZUREN 1,56

KOOLHYDRATEN 10,86 | SUIKERS 486 | VEZELS 2,86 | EIWITTEN 2,36 | ZOUT 0,326

+ 3 lolifolie

« # kl komijn

CAMEMBERTS, MELOEN EN FOCACCIA'S OP DE BARBECUE WG

P129

1)

+ 1 grote charentaismeloen

© Haal de camemberts uit hun dozen, verwijder het inpakpapier en vervang het door een klein vierkant

+ 2 takjes rozemarijn

stuk bakpapier. Leg de kazen terug in hun doos en snijd de bovenkant kruisgewijs in. Vul elke camembert

+ Atakjes tiim

« Ya bussel basilicum

met 1 kl honing en prik er tijm- en rozemarijntakjes in. Kruid met peper en plooi het bakpapier op de kazen.

Wikkel elke camembert individueel in aluminiumpapier (de deksels van de dozen worden niet gebruikt).

+ 2 focaccia's ‘rosmarino’

+ 4kleine biocamemberts met

Bak ze 15 min op de zijkanten van de barbecue.

rauwe melk Gillot (&x 150 g)

@ snijd de meloen in 2, ontpit hem en snijd elke helft in dikke plakjes. Smeer ze met olie in en rooster ze op

de barbecue. Kruid met peper. Gril ook de focaccia's.

« Aklhoning

+ 2elolifolie

© Dien de camemberts heel vloeibaar op. Geef er de focaccia’s in sneetjes bij en de meloen met

- Peper

basilicumblaadjes.

VOEDING SWAARDEN PER 100 G:

ENERGIE 869,1 KJ / 207,6 KCAL | VETTEN 816 | VERZADIGDE VETZUREN 276

KOOLHYDRATEN 28,36 | SUIKERS 1486 | VEZELS 0,76 | EIWITTEN 476 | ZOUT 0286

59