Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VANDAAG Koop IK ... HPA
GROENTEBROCHETTES, VEGETARISCHE WORSTEN EN PASTASALADE MET PESTO
1 H+30 MIN KOOKTIJD @ GEMIDDELD
ERS.
WORSTEN + PASTASALADE:
© snijd de maiskolven in stukken. Meng ze met de olijfolie,
88
de fijngesnipperde lente-uitjes, de fijngehakte ontpitte rode peper,
» 640 g ‘Braad Saucisse’
Voor de pastasalade:
de limoenzeste in fijne staafjes en enkele draaien van de kruidenmolen.
De Vegetarische Slager (4 x2 stuks)
+ 50 g rucola
+ 500 g yoghurt natuur
+ 20 g pijnboompitten
@ Meng de hele champignons met de geriste tijm, de azijn, de sojasaus
en de olijfolie.
+ 3 lolifolie
+ 20 g gepelde pistachenoten
+ Peper en zout
+ 250 g volkoren Griekse pasta
© Meng de gehalveerde gepelde uien met de gehakte rozemarijn,
+ 50 g parmigiano
de honing, de olijfolie en de curry.
+ 120 g verse pesto
© snijd de bloemkool in 3 dikke plakken en de broccoli in 4. Meng
+ Peper en zout
de olijfolie met de komijn en besmeer er de groenten mee.
© Snijd de courgette in 6 of 8 dikke schijven. Meng ze met de fijngehakte
GROENTEBROCHETTES:
9©
muntblaadjes en de olijfolie.
@ snijd de aubergines overlangs in 2. Meng de gehakte rozemarijn,
Voor de maisbrochettes:
Voor de courgettebrochettes:
de tomatendip en de olijfolie. Smeer de aubergines met dit mengsel in,
+ 2 maiskolven
+ 1 grote courgette
aan de kant van het vruchtvlees.
« 2 lente-uitjes
« 3 takjes munt
@ Meng de datterinotomaten met de olijfolie, de suiker en zout.
« % rode peper
+ 3 el olifolie
© Meng de hele zoete puntpaprika's met de olijfolie, suiker en zout.
+ % biolimoen
+ 3 lolifolie
Voor de auberginebrochettes.
@ Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af en
laat ze een tijdje onder koud water afkoelen. Gril de pijnboompitten en de
‘Lime Pepper’ Santa Maria
+ 2 kleine aubergines
+ 2 takjes rozemarijn
gehakte pistachenoten lichtjes, zonder toevoeging van vetstof. Meng ze met
Voor de brochettes met
+ 2 el biotomatendip
de pasta, de pesto, de geraspte parmigiano en de grofgehakte rucola. Breng
champignons:
+ 3 lolifolie
verder op smaak.
« 250 g grate bruine champignons,
© Rijg alle groenten per soort op aparte satéprikkers. Gril de brochettes
+ 3 takjes tijm
Voor de brochettes met
datterinotomaten:
met paprika, aubergine en ui op de zijkanten van de barbecue. Voeg de
+ 2 el balsamicoazin
andere brochettes na 20 min toe. Voeg de lichtgeoliede vegetarische
+ Lel sojasaus
+ 200 g datterinotomaten
+ 3 lolifolie
« 1 kl rietsuiker
worsten na 5 min toe en rooster ze 5 min. Kruid de groenten op het einde
van de kooktijd met peper en zout.
+ 3 lolifolie
@ Meng 4 el van de overschot van de verschillende marinades met de
Voor de brochettes met ui:
« Zout
«4 uien
yoghurt, peper en zout. Serveer deze saus bij de grillades en de pastasalade.
Voor de brochettes met zoete
+ 2 takjes rozemarijn
+ 2 élhoning
puntpaprika's:
@- wu graag minder pikante maisbrochettes? Vervang dan de verse rode peper door
+ 3 lolifolie
+ 3 zoete puntpaprika's
de zachte chilivlokken van Market Fresh.
« 1 kl rietsuiker
« Lel ‘Curry Madras’ Market Fresh
VOEDINGSWAARDEN PER 100 G VOOR DE VEGETARISCHE WORSTEN EN DE PASTASALADE MET PESTO:
+ 3 lolifolie
ENERGIE 766,7 KJ / 183,1 KCAL | VETTEN 10,66 | VERZADIGDE VETZUREN 266
Voor de bloemkool-
+ Zout
KOOLHYDRATEN 11,56 | SUIKERS 2,46 | VEZELS1,86 | EIWITTEN 9,56 | ZOUT 0,986
broccolibrochettes:
VOEDINGSWAARDEN PER 100 G VOOR DE GROENTEBROCHETTES:
» Y bloemkool
« Y broccoli
ENERGIE 662 KJ / 158,1 KCAL | VETTEN 11,36 | VERZADIGDE VETZUREN 1,56
KOOLHYDRATEN 10,86 | SUIKERS 486 | VEZELS 2,86 | EIWITTEN 2,36 | ZOUT 0,326
+ 3 lolifolie
« # kl komijn
CAMEMBERTS, MELOEN EN FOCACCIA'S OP DE BARBECUE WG
P129
1)
+ 1 grote charentaismeloen
© Haal de camemberts uit hun dozen, verwijder het inpakpapier en vervang het door een klein vierkant
+ 2 takjes rozemarijn
stuk bakpapier. Leg de kazen terug in hun doos en snijd de bovenkant kruisgewijs in. Vul elke camembert
+ Atakjes tiim
« Ya bussel basilicum
met 1 kl honing en prik er tijm- en rozemarijntakjes in. Kruid met peper en plooi het bakpapier op de kazen.
Wikkel elke camembert individueel in aluminiumpapier (de deksels van de dozen worden niet gebruikt).
+ 2 focaccia's ‘rosmarino’
+ 4kleine biocamemberts met
Bak ze 15 min op de zijkanten van de barbecue.
rauwe melk Gillot (&x 150 g)
@ snijd de meloen in 2, ontpit hem en snijd elke helft in dikke plakjes. Smeer ze met olie in en rooster ze op
de barbecue. Kruid met peper. Gril ook de focaccia's.
« Aklhoning
+ 2elolifolie
© Dien de camemberts heel vloeibaar op. Geef er de focaccia’s in sneetjes bij en de meloen met
- Peper
basilicumblaadjes.
VOEDING SWAARDEN PER 100 G:
ENERGIE 869,1 KJ / 207,6 KCAL | VETTEN 816 | VERZADIGDE VETZUREN 276
KOOLHYDRATEN 28,36 | SUIKERS 1486 | VEZELS 0,76 | EIWITTEN 476 | ZOUT 0286
59