Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VANDAAG Koop IK ... HPA
GEGRILDE CALAMARES EN INKTVISARMEN, WE
SOLOMILLOBURGERS MET GROENTEPICKLES YE
25 MIN (+ 2 U WEEKTUD)
© GEMAKKELIJK
A 4 PERS.
KERSTOMATEN UIT DE OVEN
P13
P13
9
+ 1 solomillo iberico (+ 350 g)
Voor de groentepickles:
60
Voor de kerstomaten uit de oven:
+ 10g rucola
+ 1 koolrabi
+ 4 grote inktvistubes
+ 4 biohamburgerbroodjes met
+ 1 grote rode ui
+ 600 g gekookte inktvisarmen
+ 800 g kerstrostomaten
sesamzaadjes
« 4 wortelen
« 1 mode peper
+ delolifolie
+ 1 bussel koriander
+ 100 g mayonaise
+ 2 laurierblaadjes
Peper en zout
« Kel harissa in tube
+ 2,5 dl witte azijn
« 2 citroenen
+ 1elolifolie
+ 150 g kristalsuiker
+ 6elolifolie
Peper en zout
« Lelraze peper
» 2 el viskruiden ‘Knoflook & tijm’ Delhaize
« 1 kl gedroogde groene peperbolletjes
« 1 klzout
© Begin met de kerstomaten: verwarm de oven voor op 110°C.
Leg de tomatentrossen in een ovenschaal, besprenkel ze met
© Maakde pickles: breng de azijn, 2,5 dl water en de suiker in
olijfolie, kruid ze met peper, zout en schuif ze 2 u in de oven
een steelpan aan de kook en haal de pan van het vuur. Snipper
(of 1u op 180°C).
de koolrabi, de wortelen en de rode ui heel fijn. Doe ze in een slakom
@ Snijd de calamares aan één kant door om ze te openen.
en besprenkel ze met de azijnbereiding, Roer er de 2 pepersoorten,
Maak met een mes oppervlakkige kruisjes aan de buitenkant.
de laurierblaadjes en het zout onder. Laat minstens 2 u in de
Doe de calamares in een grote schaal, samen met de gespoelde
koelkast rusten.
inktvisarmen, de gehakte korianderstengels, de gehakte ontpitte
© Verwijder een beetje vet van de filet pur, snijd hem in 2 en smeer
rode peper, het sap van 4 citroen, % van de olijfolie en de
hem in met olijfolie. Rooster het vlees 3 min per kant op de barbecue
kruiden. Meng, dek af en laat 1 u in de koelkast marineren.
of op een hete grill. Kruid met peper en zout.
© Rooster de calamares en de inktvisarmen 1 min per
© Meng de mayonaise en de harissa.
kant kort op de barbecue (of op een hete plancha of grill).
© snijd de hamburgerbroodies in 2 en rooster ze (op de barbecue
Besprenkel met de rest van de olijfolie en bestrooi met de
of de gril) Beleg ze met de saus, het vlees in sneetjes, de uitgelekte
gehakte korianderblaadjes. Serveer met de gegrilde resterende
groentepickles en rucola.
citroenstukken en de tomaten uit de oven.
®
@- ‘Solomio’ is het Spaanse woord voor ‘filet pur'. Klinkt perfect om recepten
Ben je bang dat de calamares en de inktvis rubberachtig worden? Bak ze gewoon
7
op basis van filet pur iberico nog meer te verspaansen!
heel kort op een heel hoog vuur, zo eenvoudig is het!
VOEDINGSWAARDEN PER 100 6
VOEDINGSWAARDEN PER 100 6
ENERGIE 496,7 KJ / 118,6 KCAL | VETTEN 6,96 | VERZADIGDE VETZUREN 116
ENERGIE 521,4 KI / 124,5 KCAL | VETTEN 6,26 | VERZADIGDE VETZUREN 106
KOOLHYDRATEN 15,96 | SUIKERS 976 | VEZELS 2,36 | EIWITTEN 6,36 | ZOUT 0516
KOOLHYDRATEN 4,56 | SUIKERS 1,96 | VEZELS 116 | EIWITTEN 12,26 | ZOUT 0,326
E)
MOSSELEN MET VERMOUT,
GEGRILDE MOJITO-OESTERS
VENKELZAADJES EN ZEEKRAAL
P129
P129
gan
+ 120esters
+ Yrode peper
aa
+ 1 kg mosselen
+ 2elolifolie
» 2 limoenen
+ 2takjes munt
+ 2em gember
+ 2elhoning
+ 3 stengels witte selder
« 2 el kruiden ‘Mosselen gastronomisch’
+ 100 g zeekraal
Delhaize
“lui
+ 1 kl venkelzaadjes
© Mixhet sap van de limoenen met 1 dl water, de honing,
de geraspte gember en de muntblaadjes in de beker van de mixer.
» Ys bussel bladpeterselie
+ 1 kl zachte chilivlokken
+ 2,5 dl witte vermout
Voeg dan de ontpitte en fijngehakte rode peper toe.
@ Open de oesters en leg ze op de barbecue. Besprenkel ze na 1 min
© Spoel de mosselen met koud water, maar laat ze niet weken.
met de marinade en dien ze meteen op, bij het aperitief.
© snipper de selder, de ui en de peterselie. Doe ze in een
VOEDINGSWAARDEN PER 100 G
sauteerpan of in een gietijzeren pan. Voeg de zeekraal, de
ENERGIE 114,2 KJ / 21,3 KCAL | VETTEN 0,36 | VERZADIGDE VETZUREN 016
mosselen, de vermout, de olijfolie en alle kruiden toe.
KOOLHYDRATEN 446 | SUIKERS 346 | VEZELSO26 | HWITTEN 1,56 | ZOUT 0406
© zet de sauteerpan op de hete barbecue (of op een hoog vuur)
en meng gedurende + 5 min, tot alle mosselen open zijn.
>
© Dien warm op, als voorgerecht.
£
VOEDING SWAARDEN PER 100 6
ENERGIE 157 KJ /37,5 KCAL | VETTEN 176 | VERZADIGDE VETZUREN 0,26
WIE ZOEKT,
IE VINDT
KOOLHYDRATEN 3,26 | SUIKERS 236 | VEZELSO,66 | EIWITTEN 2,06 | ZOUT 0,376
5
VISAFDELING
45