Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PROEF HET SEIZOEN APR

Mm

=

m

GEGRILDE MELOEN MET HONING, WE

MILLEFEUILLE VAN MELOEN

MELOENCARPACCIO MET

TUM EN GEDROOGDE

P123

MET FETA

P129

CROTTIN DE CHAVIGNOL EN

© 25 MIN @ GEMIDDELD © €

A4 PERS.

EENDENBORST

GEMBER-BASILICUMDRESSING

5 MIN © GEMAKKELUK ©

A 4 PERS.

EKE:

AA 4 PERS.

&mO00

oan

Meng het sap en een beetje geraspte

eo

Gril 4 el amandelschilfers op een

zeste van 2 biolimoenen met

Bak 4 crottins de Chavignol

matig vuurtje in een antiaanbakpan,

4 el olijfolie, peper en zout. Houd apart.

gedurende + 12 min goudbruin in

Schil Yı charentaismeloen, % Piel de

zonder toevoeging van vetstof. Snijd

een voorverwarmde oven op 180°C

1 ontpitte charentaismeloen

sapo-meloen, 4 galiameloen en

(houd ze in het oog). Mix het sap van

in 12 plakjes en schil ze. Meng de

Vi gele meloen aan één uiteinde. Snijd

1 citroen (5 cl) met 1 bussel basilicum,

meloenplakjes met 1 el olijfolie, 1 el

de geschilde delen met de mandoline

5 muntblaadjes en 5 cl gembersiroop

vloeibare honing, 4 geriste takjes

in ultrafijne schijfjes, verfrommel ze en

Monin fijn. Snijd 1 ciabatta in sneetjes,

schik ze op de borden. Snijd

tijm en peper. Rooster ze kort aan de

smeer ze lichtjes in met 3 el olijfolie

2 kanten, op de barbecue of op een hete

4 radijzen in fijne schijfjes en voeg ze

en bak ze op een hete grill goudbruin.

grill. Dresseer ze op een dienschotel (of

toe. Bestrooi met 200 g verkruimelde

Schil 1 grote charentaismeloen met

op individuele borden), besprenkel ze

feta, besprenkel met de dressing, werk af

een dunschiller, ontpit hem en snijd

met 2 el vloeibare honing, bestrooi ze

met 4 takjes oregano en serveer.

hem met de mandoline in ultrafijne

met amandelschilfers en tijm. Verdeel

plakjes. Verdeel de meloenplakjes

VOEDINGSWAARDEN PER 100 6

60 ggedroogde eendenborst over

ENERGIE 578,7 KJ / 138,5 KCAL | VETTEN 10,56

over de borden, besprenkel ze met een,

de meloen en serveer.

VERZADIGDE VETZUREN 3,86 | KOOLHYDRATEN 6,16

beetje dressing en leg er de warme

SUIKERS 5,06 | VEZELS 0,56 | EIWITTEN 4,56 | ZOUT 0726

crottins bovenop. Werk af met takjes

®- Heal de eendenborst 20 min op voorhand uitde

7

basilicum en dien meteen op. Geef er

koelkast, zo wordt het vlees malser en kun je de

het geroosterd brood bij.

sneetjes gemakkelijker losmaken.

TIRAMISU MET MELOEN

m

VOEDINGSWAARDEN PER 100 6

VOEDING SWAARDEN PER 100 6

ENERGIE 674,5 KJ / 161,1 KCAL | VETTEN 6,46

ENERGIE 771,7 KI / 185,8 KCAL | VETTEN 850

EN WITTE CHOCOLADE

Pa

VERZADIGDE VETZUREN 306 | KODLHYORATEN 20,06

VERZADIGDE VETZUREN 1,76 | KOOLHYDRATEN 22,56

© 35 MIN + 2 UKOELTUD @ GEMAKKELIJK

SUKERS 8,46 | VEZELS 106 | EWITTEN 526 | ZOUT 0,526

SUIKERS 21,56 | VEZELS1,76 | EMITTEN 496 | ZOUT 0066

PERS.

SUIKERBROODTOAST

Hak125 g witte chocolade grof en laat

MET ROQUEFORT EN

MELOENSORBET MET VIOLET

GEKONFIJTE MELOEN

hem met 100 g mascarpone zachtjes

smelten. Giet in een slakom en zet inde

koelkast. Snijd het vruchtvlees van

El

A B PERS,

1kleine charentaismeloen in heel

©

kleine blokjes (brunoise) en meng ze met

Esen

Schil 1 charentaismeloen, ontpit hem

5 cl crème de pêche de vigne. Mix

Schil en ontpit 1 Piel de sapo-meloen

en snijd hem in grote stukken. Breng de

kort met een staafmixer om het mengsel

en snijd het vruchtvlees in blokjes

meloen met Y biocitroen,

lichtjes te binden en zet in de koelkast.

(500 g). Mix ze fijn met het sap van

2 takjes rozemarijn, 2,5 dl water en

Splits het eiwit en de eidooier van 1 ei.

1 limoen, 5 cl violetsiroop Monin,

250 g kristalsuiker in een kleine

Klop het eiwit tot stevig schuim met

1,5 dl rietsuikersiroop en 2 druppels

steelpan aan de kook. Laat « 15 min,

Lel kristalsuiker. Bewerk

blauwe voedingskleurstof (optioneel).

pruttelen. Snijd Y suikerbrood in 4

400 g mascarpone en de eidooier met

Giet het mengsel in een grote schaal met

dikke sneetjes, smeer ze lichtjes in

een spatel tot een soepele textuur. Schep er

platte bodem en laat minstens 12 u in

met boter en bak ze aan de 2 kanten

voorzichtig en zonder te kloppen de witte

de diepvriezer opstijven. Zet de sorbet

goudbruin op een hete grill. Verdeel

chocoladebereiding bij en roer er dan het

eventueel 15 min voor het opdienen in

300 g grofverkruimelde roquefort

opgeklopte eiwit onder. Verdeel de helft

de koelkast om gemakkelijker bolletjes

over de toastjes, voeg de meloenstukken

van de meloen over glazen, overgiet met

te kunnen scheppen. Werk af met takjes

toe, besprenkel alles met een scheutje

chocoladecrème, bedek met de rest van

lavendel als je er hebt. Serveer de sorbet

siroop en werk af met rozemarijn.

de meloen en ten slotte met de rest van de

alleen of geef er rode vruchten bij.

Serveer als voorgerecht of als lunch,

crème. Duw er 1 lange vinger in

met een slaatje. Het is ook een heerlijke

(8 stuks in totaal) en laat minstens 2u inde

Besprenkel de sorbetbolletjes met een

koelkast rusten. Werk af met

scheutje wodka, netals gen coupe Colonel

en verrassende maaltijdafsluiter,

met citroen sorbet

als kaasdessert.

50 g studentenhaver en dien koel op.

VOEDING SWAARDEN PER 100 6

VOEDINGSWAARDEN PER 100 6

VOEDINGSWAARDEN PER100 6

ENERGIE 967,5 KJ / 231,1 KCAL | VETTEN 1156

ENERGIE 1216,6 KJ / 290,6 KCAL | VETTEN 22,26

ENERGIE 450,0 KI / 107,5 KCAL | VETTEN 0,06

VERZADIGDE VETZUREN 7,76 | KOOLHYDRATEN 25,06

VERZADIGDE VETZUREN 14,26 | KOOLHYDRATEN 17,56

VERZADIGDE VETZUREN 0,06 | KOOLHYDRATEN 26,36

SUIKERS 15,06 | VEZELS1,06 | EIWITTEN 756 | ZOUT 1166

SUIKERS 16,36 | VEZELS 0,66 | EIWITTEN 4,26 | ZOUT 0,126

SUIKERS 25,86 | VEZELS 046 | EIWITTEN 046 | ZOUT 0,086

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

25