Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 25


Hier is pagina 25 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Delhaize Folder 17.06.2021

Hier is pagina 25 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 25

PROEF HET SEIZOEN APR Mm = m GEGRILDE MELOEN MET HONING, WE MILLEFEUILLE VAN MELOEN MELOENCARPACCIO MET TUM EN GEDROOGDE P123 MET FETA P129 CROTTIN DE CHAVIGNOL EN © 25 MIN @ GEMIDDELD © € A4 PERS. EENDENBORST GEMBER-BASILICUMDRESSING 5 MIN © GEMAKKELUK © A 4 PERS. EKE: AA 4 PERS. &mO00 oan Meng het sap en een beetje geraspte eo Gril 4 el amandelschilfers op een zeste van 2 biolimoenen met Bak 4 crottins de Chavignol matig vuurtje in een antiaanbakpan, 4 el olijfolie, peper en zout. Houd apart. gedurende + 12 min goudbruin in Schil Yı charentaismeloen, % Piel de zonder toevoeging van vetstof. Snijd een voorverwarmde oven op 180°C 1 ontpitte charentaismeloen sapo-meloen, 4 galiameloen en (houd ze in het oog). Mix het sap van in 12 plakjes en schil ze. Meng de Vi gele meloen aan één uiteinde. Snijd 1 citroen (5 cl) met 1 bussel basilicum, meloenplakjes met 1 el olijfolie, 1 el de geschilde delen met de mandoline 5 muntblaadjes en 5 cl gembersiroop vloeibare honing, 4 geriste takjes in ultrafijne schijfjes, verfrommel ze en Monin fijn. Snijd 1 ciabatta in sneetjes, schik ze op de borden. Snijd tijm en peper. Rooster ze kort aan de smeer ze lichtjes in met 3 el olijfolie 2 kanten, op de barbecue of op een hete 4 radijzen in fijne schijfjes en voeg ze en bak ze op een hete grill goudbruin. grill. Dresseer ze op een dienschotel (of toe. Bestrooi met 200 g verkruimelde Schil 1 grote charentaismeloen met op individuele borden), besprenkel ze feta, besprenkel met de dressing, werk af een dunschiller, ontpit hem en snijd met 2 el vloeibare honing, bestrooi ze met 4 takjes oregano en serveer. hem met de mandoline in ultrafijne met amandelschilfers en tijm. Verdeel plakjes. Verdeel de meloenplakjes VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 60 ggedroogde eendenborst over ENERGIE 578,7 KJ / 138,5 KCAL | VETTEN 10,56 over de borden, besprenkel ze met een, de meloen en serveer. VERZADIGDE VETZUREN 3,86 | KOOLHYDRATEN 6,16 beetje dressing en leg er de warme SUIKERS 5,06 | VEZELS 0,56 | EIWITTEN 4,56 | ZOUT 0726 crottins bovenop. Werk af met takjes ®- Heal de eendenborst 20 min op voorhand uitde 7 basilicum en dien meteen op. Geef er koelkast, zo wordt het vlees malser en kun je de het geroosterd brood bij. sneetjes gemakkelijker losmaken. TIRAMISU MET MELOEN m VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 VOEDING SWAARDEN PER 100 6 ENERGIE 674,5 KJ / 161,1 KCAL | VETTEN 6,46 ENERGIE 771,7 KI / 185,8 KCAL | VETTEN 850 EN WITTE CHOCOLADE Pa VERZADIGDE VETZUREN 306 | KODLHYORATEN 20,06 VERZADIGDE VETZUREN 1,76 | KOOLHYDRATEN 22,56 © 35 MIN + 2 UKOELTUD @ GEMAKKELIJK SUKERS 8,46 | VEZELS 106 | EWITTEN 526 | ZOUT 0,526 SUIKERS 21,56 | VEZELS1,76 | EMITTEN 496 | ZOUT 0066 PERS. SUIKERBROODTOAST Hak125 g witte chocolade grof en laat MET ROQUEFORT EN MELOENSORBET MET VIOLET GEKONFIJTE MELOEN hem met 100 g mascarpone zachtjes smelten. Giet in een slakom en zet inde koelkast. Snijd het vruchtvlees van El A B PERS, 1kleine charentaismeloen in heel © kleine blokjes (brunoise) en meng ze met Esen Schil 1 charentaismeloen, ontpit hem 5 cl crème de pêche de vigne. Mix Schil en ontpit 1 Piel de sapo-meloen en snijd hem in grote stukken. Breng de kort met een staafmixer om het mengsel en snijd het vruchtvlees in blokjes meloen met Y biocitroen, lichtjes te binden en zet in de koelkast. (500 g). Mix ze fijn met het sap van 2 takjes rozemarijn, 2,5 dl water en Splits het eiwit en de eidooier van 1 ei. 1 limoen, 5 cl violetsiroop Monin, 250 g kristalsuiker in een kleine Klop het eiwit tot stevig schuim met 1,5 dl rietsuikersiroop en 2 druppels steelpan aan de kook. Laat « 15 min, Lel kristalsuiker. Bewerk blauwe voedingskleurstof (optioneel). pruttelen. Snijd Y suikerbrood in 4 400 g mascarpone en de eidooier met Giet het mengsel in een grote schaal met dikke sneetjes, smeer ze lichtjes in een spatel tot een soepele textuur. Schep er platte bodem en laat minstens 12 u in met boter en bak ze aan de 2 kanten voorzichtig en zonder te kloppen de witte de diepvriezer opstijven. Zet de sorbet goudbruin op een hete grill. Verdeel chocoladebereiding bij en roer er dan het eventueel 15 min voor het opdienen in 300 g grofverkruimelde roquefort opgeklopte eiwit onder. Verdeel de helft de koelkast om gemakkelijker bolletjes over de toastjes, voeg de meloenstukken van de meloen over glazen, overgiet met te kunnen scheppen. Werk af met takjes toe, besprenkel alles met een scheutje chocoladecrème, bedek met de rest van lavendel als je er hebt. Serveer de sorbet siroop en werk af met rozemarijn. de meloen en ten slotte met de rest van de alleen of geef er rode vruchten bij. Serveer als voorgerecht of als lunch, crème. Duw er 1 lange vinger in met een slaatje. Het is ook een heerlijke (8 stuks in totaal) en laat minstens 2u inde Besprenkel de sorbetbolletjes met een koelkast rusten. Werk af met scheutje wodka, netals gen coupe Colonel en verrassende maaltijdafsluiter, met citroen sorbet als kaasdessert. 50 g studentenhaver en dien koel op. VOEDING SWAARDEN PER 100 6 VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 VOEDINGSWAARDEN PER100 6 ENERGIE 967,5 KJ / 231,1 KCAL | VETTEN 1156 ENERGIE 1216,6 KJ / 290,6 KCAL | VETTEN 22,26 ENERGIE 450,0 KI / 107,5 KCAL | VETTEN 0,06 VERZADIGDE VETZUREN 7,76 | KOOLHYDRATEN 25,06 VERZADIGDE VETZUREN 14,26 | KOOLHYDRATEN 17,56 VERZADIGDE VETZUREN 0,06 | KOOLHYDRATEN 26,36 SUIKERS 15,06 | VEZELS1,06 | EIWITTEN 756 | ZOUT 1166 SUIKERS 16,36 | VEZELS 0,66 | EIWITTEN 4,26 | ZOUT 0,126 SUIKERS 25,86 | VEZELS 046 | EIWITTEN 046 | ZOUT 0,086 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 25

Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 25