Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PROEF HET SEIZOEN APR
Mm
=
m
GEGRILDE MELOEN MET HONING, WE
MILLEFEUILLE VAN MELOEN
MELOENCARPACCIO MET
TUM EN GEDROOGDE
P123
MET FETA
P129
CROTTIN DE CHAVIGNOL EN
© 25 MIN @ GEMIDDELD © €
A4 PERS.
EENDENBORST
GEMBER-BASILICUMDRESSING
5 MIN © GEMAKKELUK ©
A 4 PERS.
EKE:
AA 4 PERS.
&mO00
oan
Meng het sap en een beetje geraspte
eo
Gril 4 el amandelschilfers op een
zeste van 2 biolimoenen met
Bak 4 crottins de Chavignol
matig vuurtje in een antiaanbakpan,
4 el olijfolie, peper en zout. Houd apart.
gedurende + 12 min goudbruin in
Schil Yı charentaismeloen, % Piel de
zonder toevoeging van vetstof. Snijd
een voorverwarmde oven op 180°C
1 ontpitte charentaismeloen
sapo-meloen, 4 galiameloen en
(houd ze in het oog). Mix het sap van
in 12 plakjes en schil ze. Meng de
Vi gele meloen aan één uiteinde. Snijd
1 citroen (5 cl) met 1 bussel basilicum,
meloenplakjes met 1 el olijfolie, 1 el
de geschilde delen met de mandoline
5 muntblaadjes en 5 cl gembersiroop
vloeibare honing, 4 geriste takjes
in ultrafijne schijfjes, verfrommel ze en
Monin fijn. Snijd 1 ciabatta in sneetjes,
schik ze op de borden. Snijd
tijm en peper. Rooster ze kort aan de
smeer ze lichtjes in met 3 el olijfolie
2 kanten, op de barbecue of op een hete
4 radijzen in fijne schijfjes en voeg ze
en bak ze op een hete grill goudbruin.
grill. Dresseer ze op een dienschotel (of
toe. Bestrooi met 200 g verkruimelde
Schil 1 grote charentaismeloen met
op individuele borden), besprenkel ze
feta, besprenkel met de dressing, werk af
een dunschiller, ontpit hem en snijd
met 2 el vloeibare honing, bestrooi ze
met 4 takjes oregano en serveer.
hem met de mandoline in ultrafijne
met amandelschilfers en tijm. Verdeel
plakjes. Verdeel de meloenplakjes
VOEDINGSWAARDEN PER 100 6
60 ggedroogde eendenborst over
ENERGIE 578,7 KJ / 138,5 KCAL | VETTEN 10,56
over de borden, besprenkel ze met een,
de meloen en serveer.
VERZADIGDE VETZUREN 3,86 | KOOLHYDRATEN 6,16
beetje dressing en leg er de warme
SUIKERS 5,06 | VEZELS 0,56 | EIWITTEN 4,56 | ZOUT 0726
crottins bovenop. Werk af met takjes
®- Heal de eendenborst 20 min op voorhand uitde
7
basilicum en dien meteen op. Geef er
koelkast, zo wordt het vlees malser en kun je de
het geroosterd brood bij.
sneetjes gemakkelijker losmaken.
TIRAMISU MET MELOEN
m
VOEDINGSWAARDEN PER 100 6
VOEDING SWAARDEN PER 100 6
ENERGIE 674,5 KJ / 161,1 KCAL | VETTEN 6,46
ENERGIE 771,7 KI / 185,8 KCAL | VETTEN 850
EN WITTE CHOCOLADE
Pa
VERZADIGDE VETZUREN 306 | KODLHYORATEN 20,06
VERZADIGDE VETZUREN 1,76 | KOOLHYDRATEN 22,56
© 35 MIN + 2 UKOELTUD @ GEMAKKELIJK
SUKERS 8,46 | VEZELS 106 | EWITTEN 526 | ZOUT 0,526
SUIKERS 21,56 | VEZELS1,76 | EMITTEN 496 | ZOUT 0066
PERS.
SUIKERBROODTOAST
Hak125 g witte chocolade grof en laat
MET ROQUEFORT EN
MELOENSORBET MET VIOLET
GEKONFIJTE MELOEN
hem met 100 g mascarpone zachtjes
smelten. Giet in een slakom en zet inde
koelkast. Snijd het vruchtvlees van
El
A B PERS,
1kleine charentaismeloen in heel
©
kleine blokjes (brunoise) en meng ze met
Esen
Schil 1 charentaismeloen, ontpit hem
5 cl crème de pêche de vigne. Mix
Schil en ontpit 1 Piel de sapo-meloen
en snijd hem in grote stukken. Breng de
kort met een staafmixer om het mengsel
en snijd het vruchtvlees in blokjes
meloen met Y biocitroen,
lichtjes te binden en zet in de koelkast.
(500 g). Mix ze fijn met het sap van
2 takjes rozemarijn, 2,5 dl water en
Splits het eiwit en de eidooier van 1 ei.
1 limoen, 5 cl violetsiroop Monin,
250 g kristalsuiker in een kleine
Klop het eiwit tot stevig schuim met
1,5 dl rietsuikersiroop en 2 druppels
steelpan aan de kook. Laat « 15 min,
Lel kristalsuiker. Bewerk
blauwe voedingskleurstof (optioneel).
pruttelen. Snijd Y suikerbrood in 4
400 g mascarpone en de eidooier met
Giet het mengsel in een grote schaal met
dikke sneetjes, smeer ze lichtjes in
een spatel tot een soepele textuur. Schep er
platte bodem en laat minstens 12 u in
met boter en bak ze aan de 2 kanten
voorzichtig en zonder te kloppen de witte
de diepvriezer opstijven. Zet de sorbet
goudbruin op een hete grill. Verdeel
chocoladebereiding bij en roer er dan het
eventueel 15 min voor het opdienen in
300 g grofverkruimelde roquefort
opgeklopte eiwit onder. Verdeel de helft
de koelkast om gemakkelijker bolletjes
over de toastjes, voeg de meloenstukken
van de meloen over glazen, overgiet met
te kunnen scheppen. Werk af met takjes
toe, besprenkel alles met een scheutje
chocoladecrème, bedek met de rest van
lavendel als je er hebt. Serveer de sorbet
siroop en werk af met rozemarijn.
de meloen en ten slotte met de rest van de
alleen of geef er rode vruchten bij.
Serveer als voorgerecht of als lunch,
crème. Duw er 1 lange vinger in
met een slaatje. Het is ook een heerlijke
(8 stuks in totaal) en laat minstens 2u inde
Besprenkel de sorbetbolletjes met een
koelkast rusten. Werk af met
scheutje wodka, netals gen coupe Colonel
en verrassende maaltijdafsluiter,
met citroen sorbet
als kaasdessert.
50 g studentenhaver en dien koel op.
VOEDING SWAARDEN PER 100 6
VOEDINGSWAARDEN PER 100 6
VOEDINGSWAARDEN PER100 6
ENERGIE 967,5 KJ / 231,1 KCAL | VETTEN 1156
ENERGIE 1216,6 KJ / 290,6 KCAL | VETTEN 22,26
ENERGIE 450,0 KI / 107,5 KCAL | VETTEN 0,06
VERZADIGDE VETZUREN 7,76 | KOOLHYDRATEN 25,06
VERZADIGDE VETZUREN 14,26 | KOOLHYDRATEN 17,56
VERZADIGDE VETZUREN 0,06 | KOOLHYDRATEN 26,36
SUIKERS 15,06 | VEZELS1,06 | EIWITTEN 756 | ZOUT 1166
SUIKERS 16,36 | VEZELS 0,66 | EIWITTEN 4,26 | ZOUT 0,126
SUIKERS 25,86 | VEZELS 046 | EIWITTEN 046 | ZOUT 0,086
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
25