Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 102


Hier is pagina 102 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Delhaize Folder 17.06.2021

Hier is pagina 102 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 102

FA coon mi = B CHICKEN WINGS ui GELAKTE SPARERIBS 8 W GEGRILDE AUBERGINES, W Pa P.129 Pia MET BBQ-SAUS MET MISOMARINADE MET HOISINSAUS © 25 MIN + 30 MIN BAKTIJD (+ 1 U MARINEERTIJD) © _20 MIN + 20 MIN BAKTIJD (+ 1 U MARINEERTIJD) EEn CG A 4 PERS. © 8000 ac + 12 kg kippenvieugels + 1 el mosterd op oude + 4 aubergines Voor de marinade: + 1,4 kg kleine + U kruidnagel + Yabussel Iente-uitjes wize + bussel lente-uitjes + Sap van citroen varkensribben + 2 steranijzen « Del rietsuiker + Zel zwarte Voor de marinade: + Espelettepeper + 350 g ketchup « 1 rode peper Voor de bbq-saus: + 2elsojasaus + 2 limoenen + 80 g'miso shiropasta' sesamzaadjes + Hel sojasaus «lui + Zelworcestersaus » Ys bussel koriander Saitaku Voor het Chinese + 6 el pindakaas crunchy « 2 teentjes knoflook + 30 g boter + Aelolifolie + 2elmirin kruidenmengsel: + 4 élhoning + 2el balsamicoazjn + Iklchilipoeder + 1el komijnzaadjes + 6elrijstazijn + 2el honing © snijd de aubergines overlangs in 2, « Lelkorianderzaadjes + 3 el Chinese wokolie + L'elvenketraadjes + LH Espelettepeper maak met een mes ruitvormige © Maak de bbg-sau: ak de knoflook inkepingen in het vruchtvlees en bestrijk « Lelkancelpoeder en de ui, Fruit ze 10 min op een zacht ze langs alle kanten met olijfolie. Gril ze vuurtje, met de gesmolten boter. Voeg de kort op de barbecue, enkel aan de kant © Maak het kruidenmengsel: mix alle specerijen kort in de beker van de rest van de ingrediënten toe en meng op van het vruchtvlees. een zacht vuurtje tot een homogene saus. @ Maak de marinade: meng alle hakmolen om ze lichtjes te vermalen. Fruit ze zonder toevoeging van vetstof op Haal de pan van het vuur. ingrediënten met 3 el water tot een gladde @ Houd een beetje saus apart in een een matig vuurtje in een steelpan, tot hun en homogene saus. kom en giet de rest in een grote schaal. ® Bedek 1 vierkant stuk aluminium- aroma's vrijkomen. Doe ze in een kom. Snijd de kippenvleugels in 2 ter hoogte @ Maak de marinade: meng Lel van papier per persoon telkens met een van het gewricht, voeg ze toe in de even groot stuk bakpapier. Leg 2 halve het Chinese kruidenmengsel met alle ingrediënten in dezelfde steelpan tot een schaal en bestrijk ze langs alle kanten aubergines in het midden van elk met marinade. Dek af en laat minstens vierkantje, bestrijk ze langs alle kanten homogene saus. Haal de pan meteen van het vuur en houd een beetje saus apart Lu in de koelkast rusten (langer indien met marinade en sluit de papillotten. mogelijk). in een kom. Giet de rest van de saus in Bak ze 30 min op de zijkanten van de © Gril de kippenvleugels op de barbecue barbecue, zodat de warmte niet te intens een grote schaal. Voeg de varkensribben en bestrijk ze intussen met de rest van de toe, bestrijk ze langs alle kanten met wordt (of 20 min in de oven op 160°C). marinade uit de schaal tot ze tot in de kern OQ Snipper de lente-uitjes en de ontpitte marinade, dek af en laat minsten lu in de koelkast rusten (langer indien mogelijk). gebakken zijn (15 à 20 min). rode peper fijn. Bestrooi er de aubergines @ Bestrooi ze met gesnipperde mee, voeg koriandertakjes toe en werk af © Gril de spareribs op de barbecue en bestrijk ze intussen met de rest van de lente-uitjes en een beetje Espelettepeper, met limoenschijfjes. Geef er jonge sla bij naar eigen smaak. Serveer de chicken marinade uit de schaal tot ze tot in de met een limoenvinaigrette. wings met de bbq-saus. Geef er een VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 kern gebakken zijn (15 à 20 min). koolsla bij, op basis van geraspte © Bestrooi de spareribs met zwarte ENERGIE 347,5 KJ / 83,0 KCAL | VETTEN 4,06 wortelen, gesnipperde witte kool, VERZADIGDE VETZUREN 0,66 | KOOLHYDRATEN 8,56 sesamzaadjes en serveer ze met het SUIKERS 6,66 | VEZELS 246 | EIWITTEN 186 | ZOUT 0,856 kommetje saus. Geef er een slaatje van bladpeterselie en yoghurtsaus. VOEDING SWAARDEN PER 100 6 spinazieblaadjes bij, met een dressing van zuivere sesamolie en sojasaus. ENERGIE 828,7 KI / 197,9 KCAL | VETTEN 10,46 VERZADIGDE VETZUREN 4,06 | KOOLHYDRATEN 13,36 VOEDING SWAARDEN PER 100 6 SUIKERS 11,66 | VEZELS 076 | EIWITTEN 1,56 | ZOUT1216 ENERGIE 1283 KJ / 306,5 KCAL | VETTEN 1936 VERZADIGDE VETZUREN 5,06 | KOOLHYORATEN 13,76 SUIKERS 1186 | VEZELS 1,96 | EIWITTEN 17,96 | ZOUT 0396 GEGRILDE HALLOUMI MET ORIËNTAALSE KRUIDEN © 10MIN + 4 MIN BAKTIJD @ GEMAKKELIJK © € A 4 PERS. W P.129 + 450 g halloumi Voor de marinade: « Lel ‘ras-el-hanout” « 1 kl korianderzaadjes (2 blokken) + Lrode peper Market Fresh + 1 kl venkelzaadjes « Ys bussel koriander + Atakjes tiim + LH paprika + 4 takjes munt + 4elolijfolie + LH kominzaadjes © Maak de marinade: snijd de ontpitte rode peper in fijne reepjes en rits de tijm. Meng ze met de rest van de ingrediënten. 890 © Snijd de halloumiblokken in 2 dikke sneetjes en bestrijk ze langs alle kanten rijkelijk VOEDING SWAARDEN PER 100 6 met de marinade. Gril ze kort op de barbecue (+ 2 min per kant), © Werk af met munt en koriander. Serveer meteen. Geef er geroosterd Turks brood ENERGIE 1391,2 KJ / 332,3 KCAL | VETTEN 3456 VERZADIGDE VETZUREN 17,06 | KOOLHYDRATEN 3,86 en een komkommerslaatje met een yoghurt-muntsausje bij. SUIKERS 1,66 | VEZELS 1,26 | EIWITTEN 22,56 | ZOUT 2,756 102

Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 102