Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 102




Hier is pagina 102 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FA coon mi

=

B

CHICKEN WINGS

ui

GELAKTE SPARERIBS

8

W

GEGRILDE AUBERGINES,

W

Pa

P.129

Pia

MET BBQ-SAUS

MET MISOMARINADE

MET HOISINSAUS

© 25 MIN + 30 MIN BAKTIJD (+ 1 U MARINEERTIJD)

© _20 MIN + 20 MIN BAKTIJD (+ 1 U MARINEERTIJD)

EEn

CG

A 4 PERS.

©

8000

ac

+ 12 kg kippenvieugels

+ 1 el mosterd op oude

+ 4 aubergines

Voor de marinade:

+ 1,4 kg kleine

+ U kruidnagel

+ Yabussel Iente-uitjes

wize

+ bussel lente-uitjes

+ Sap van citroen

varkensribben

+ 2 steranijzen

« Del rietsuiker

+ Zel zwarte

Voor de marinade:

+ Espelettepeper

+ 350 g ketchup

« 1 rode peper

Voor de bbq-saus:

+ 2elsojasaus

+ 2 limoenen

+ 80 g'miso shiropasta'

sesamzaadjes

+ Hel sojasaus

«lui

+ Zelworcestersaus

» Ys bussel koriander

Saitaku

Voor het Chinese

+ 6 el pindakaas crunchy

« 2 teentjes knoflook

+ 30 g boter

+ Aelolifolie

+ 2elmirin

kruidenmengsel:

+ 4 élhoning

+ 2el balsamicoazjn

+ Iklchilipoeder

+ 1el komijnzaadjes

+ 6elrijstazijn

+ 2el honing

© snijd de aubergines overlangs in 2,

« Lelkorianderzaadjes

+ 3 el Chinese wokolie

+ L'elvenketraadjes

+ LH Espelettepeper

maak met een mes ruitvormige

© Maak de bbg-sau:

ak de knoflook

inkepingen in het vruchtvlees en bestrijk

« Lelkancelpoeder

en de ui, Fruit ze 10 min op een zacht

ze langs alle kanten met olijfolie. Gril ze

vuurtje, met de gesmolten boter. Voeg de

kort op de barbecue, enkel aan de kant

© Maak het kruidenmengsel: mix

alle specerijen kort in de beker van de

rest van de ingrediënten toe en meng op

van het vruchtvlees.

een zacht vuurtje tot een homogene saus.

@ Maak de marinade: meng alle

hakmolen om ze lichtjes te vermalen.

Fruit ze zonder toevoeging van vetstof op

Haal de pan van het vuur.

ingrediënten met 3 el water tot een gladde

@ Houd een beetje saus apart in een

een matig vuurtje in een steelpan, tot hun

en homogene saus.

kom en giet de rest in een grote schaal.

® Bedek 1 vierkant stuk aluminium-

aroma's vrijkomen. Doe ze in een kom.

Snijd de kippenvleugels in 2 ter hoogte

@ Maak de marinade: meng Lel van

papier per persoon telkens met een

van het gewricht, voeg ze toe in de

even groot stuk bakpapier. Leg 2 halve

het Chinese kruidenmengsel met alle

ingrediënten in dezelfde steelpan tot een

schaal en bestrijk ze langs alle kanten

aubergines in het midden van elk

met marinade. Dek af en laat minstens

vierkantje, bestrijk ze langs alle kanten

homogene saus. Haal de pan meteen van

het vuur en houd een beetje saus apart

Lu in de koelkast rusten (langer indien

met marinade en sluit de papillotten.

mogelijk).

in een kom. Giet de rest van de saus in

Bak ze 30 min op de zijkanten van de

© Gril de kippenvleugels op de barbecue

barbecue, zodat de warmte niet te intens

een grote schaal. Voeg de varkensribben

en bestrijk ze intussen met de rest van de

toe, bestrijk ze langs alle kanten met

wordt (of 20 min in de oven op 160°C).

marinade uit de schaal tot ze tot in de kern

OQ Snipper de lente-uitjes en de ontpitte

marinade, dek af en laat minsten lu in de

koelkast rusten (langer indien mogelijk).

gebakken zijn (15 à 20 min).

rode peper fijn. Bestrooi er de aubergines

@ Bestrooi ze met gesnipperde

mee, voeg koriandertakjes toe en werk af

© Gril de spareribs op de barbecue en

bestrijk ze intussen met de rest van de

lente-uitjes en een beetje Espelettepeper,

met limoenschijfjes. Geef er jonge sla bij

naar eigen smaak. Serveer de chicken

marinade uit de schaal tot ze tot in de

met een limoenvinaigrette.

wings met de bbq-saus. Geef er een

VOEDINGSWAARDEN PER 100 6

kern gebakken zijn (15 à 20 min).

koolsla bij, op basis van geraspte

© Bestrooi de spareribs met zwarte

ENERGIE 347,5 KJ / 83,0 KCAL | VETTEN 4,06

wortelen, gesnipperde witte kool,

VERZADIGDE VETZUREN 0,66 | KOOLHYDRATEN 8,56

sesamzaadjes en serveer ze met het

SUIKERS 6,66 | VEZELS 246 | EIWITTEN 186 | ZOUT 0,856

kommetje saus. Geef er een slaatje van

bladpeterselie en yoghurtsaus.

VOEDING SWAARDEN PER 100 6

spinazieblaadjes bij, met een dressing van

zuivere sesamolie en sojasaus.

ENERGIE 828,7 KI / 197,9 KCAL | VETTEN 10,46

VERZADIGDE VETZUREN 4,06 | KOOLHYDRATEN 13,36

VOEDING SWAARDEN PER 100 6

SUIKERS 11,66 | VEZELS 076 | EIWITTEN 1,56 | ZOUT1216

ENERGIE 1283 KJ / 306,5 KCAL | VETTEN 1936

VERZADIGDE VETZUREN 5,06 | KOOLHYORATEN 13,76

SUIKERS 1186 | VEZELS 1,96 | EIWITTEN 17,96 | ZOUT 0396

GEGRILDE HALLOUMI MET ORIËNTAALSE KRUIDEN

© 10MIN + 4 MIN BAKTIJD @ GEMAKKELIJK © €

A 4 PERS.

W

P.129

+ 450 g halloumi

Voor de marinade:

« Lel ‘ras-el-hanout”

« 1 kl korianderzaadjes

(2 blokken)

+ Lrode peper

Market Fresh

+ 1 kl venkelzaadjes

« Ys bussel koriander

+ Atakjes tiim

+ LH paprika

+ 4 takjes munt

+ 4elolijfolie

+ LH kominzaadjes

© Maak de marinade: snijd de ontpitte rode peper in fijne reepjes en rits de tijm.

Meng ze met de rest van de ingrediënten.

890

© Snijd de halloumiblokken in 2 dikke sneetjes en bestrijk ze langs alle kanten rijkelijk

VOEDING SWAARDEN PER 100 6

met de marinade. Gril ze kort op de barbecue (+ 2 min per kant),

© Werk af met munt en koriander. Serveer meteen. Geef er geroosterd Turks brood

ENERGIE 1391,2 KJ / 332,3 KCAL | VETTEN 3456

VERZADIGDE VETZUREN 17,06 | KOOLHYDRATEN 3,86

en een komkommerslaatje met een yoghurt-muntsausje bij.

SUIKERS 1,66 | VEZELS 1,26 | EIWITTEN 22,56 | ZOUT 2,756

102