Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 102
Hier is pagina 102 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
FA coon mi
=
B
CHICKEN WINGS
ui
GELAKTE SPARERIBS
8
W
GEGRILDE AUBERGINES,
W
Pa
P.129
Pia
MET BBQ-SAUS
MET MISOMARINADE
MET HOISINSAUS
© 25 MIN + 30 MIN BAKTIJD (+ 1 U MARINEERTIJD)
© _20 MIN + 20 MIN BAKTIJD (+ 1 U MARINEERTIJD)
EEn
CG
A 4 PERS.
©
8000
ac
+ 12 kg kippenvieugels
+ 1 el mosterd op oude
+ 4 aubergines
Voor de marinade:
+ 1,4 kg kleine
+ U kruidnagel
+ Yabussel Iente-uitjes
wize
+ bussel lente-uitjes
+ Sap van citroen
varkensribben
+ 2 steranijzen
« Del rietsuiker
+ Zel zwarte
Voor de marinade:
+ Espelettepeper
+ 350 g ketchup
« 1 rode peper
Voor de bbq-saus:
+ 2elsojasaus
+ 2 limoenen
+ 80 g'miso shiropasta'
sesamzaadjes
+ Hel sojasaus
«lui
+ Zelworcestersaus
» Ys bussel koriander
Saitaku
Voor het Chinese
+ 6 el pindakaas crunchy
« 2 teentjes knoflook
+ 30 g boter
+ Aelolifolie
+ 2elmirin
kruidenmengsel:
+ 4 élhoning
+ 2el balsamicoazjn
+ Iklchilipoeder
+ 1el komijnzaadjes
+ 6elrijstazijn
+ 2el honing
© snijd de aubergines overlangs in 2,
« Lelkorianderzaadjes
+ 3 el Chinese wokolie
+ L'elvenketraadjes
+ LH Espelettepeper
maak met een mes ruitvormige
© Maak de bbg-sau:
ak de knoflook
inkepingen in het vruchtvlees en bestrijk
« Lelkancelpoeder
en de ui, Fruit ze 10 min op een zacht
ze langs alle kanten met olijfolie. Gril ze
vuurtje, met de gesmolten boter. Voeg de
kort op de barbecue, enkel aan de kant
© Maak het kruidenmengsel: mix
alle specerijen kort in de beker van de
rest van de ingrediënten toe en meng op
van het vruchtvlees.
een zacht vuurtje tot een homogene saus.
@ Maak de marinade: meng alle
hakmolen om ze lichtjes te vermalen.
Fruit ze zonder toevoeging van vetstof op
Haal de pan van het vuur.
ingrediënten met 3 el water tot een gladde
@ Houd een beetje saus apart in een
een matig vuurtje in een steelpan, tot hun
en homogene saus.
kom en giet de rest in een grote schaal.
® Bedek 1 vierkant stuk aluminium-
aroma's vrijkomen. Doe ze in een kom.
Snijd de kippenvleugels in 2 ter hoogte
@ Maak de marinade: meng Lel van
papier per persoon telkens met een
van het gewricht, voeg ze toe in de
even groot stuk bakpapier. Leg 2 halve
het Chinese kruidenmengsel met alle
ingrediënten in dezelfde steelpan tot een
schaal en bestrijk ze langs alle kanten
aubergines in het midden van elk
met marinade. Dek af en laat minstens
vierkantje, bestrijk ze langs alle kanten
homogene saus. Haal de pan meteen van
het vuur en houd een beetje saus apart
Lu in de koelkast rusten (langer indien
met marinade en sluit de papillotten.
mogelijk).
in een kom. Giet de rest van de saus in
Bak ze 30 min op de zijkanten van de
© Gril de kippenvleugels op de barbecue
barbecue, zodat de warmte niet te intens
een grote schaal. Voeg de varkensribben
en bestrijk ze intussen met de rest van de
toe, bestrijk ze langs alle kanten met
wordt (of 20 min in de oven op 160°C).
marinade uit de schaal tot ze tot in de kern
OQ Snipper de lente-uitjes en de ontpitte
marinade, dek af en laat minsten lu in de
koelkast rusten (langer indien mogelijk).
gebakken zijn (15 à 20 min).
rode peper fijn. Bestrooi er de aubergines
@ Bestrooi ze met gesnipperde
mee, voeg koriandertakjes toe en werk af
© Gril de spareribs op de barbecue en
bestrijk ze intussen met de rest van de
lente-uitjes en een beetje Espelettepeper,
met limoenschijfjes. Geef er jonge sla bij
naar eigen smaak. Serveer de chicken
marinade uit de schaal tot ze tot in de
met een limoenvinaigrette.
wings met de bbq-saus. Geef er een
VOEDINGSWAARDEN PER 100 6
kern gebakken zijn (15 à 20 min).
koolsla bij, op basis van geraspte
© Bestrooi de spareribs met zwarte
ENERGIE 347,5 KJ / 83,0 KCAL | VETTEN 4,06
wortelen, gesnipperde witte kool,
VERZADIGDE VETZUREN 0,66 | KOOLHYDRATEN 8,56
sesamzaadjes en serveer ze met het
SUIKERS 6,66 | VEZELS 246 | EIWITTEN 186 | ZOUT 0,856
kommetje saus. Geef er een slaatje van
bladpeterselie en yoghurtsaus.
VOEDING SWAARDEN PER 100 6
spinazieblaadjes bij, met een dressing van
zuivere sesamolie en sojasaus.
ENERGIE 828,7 KI / 197,9 KCAL | VETTEN 10,46
VERZADIGDE VETZUREN 4,06 | KOOLHYDRATEN 13,36
VOEDING SWAARDEN PER 100 6
SUIKERS 11,66 | VEZELS 076 | EIWITTEN 1,56 | ZOUT1216
ENERGIE 1283 KJ / 306,5 KCAL | VETTEN 1936
VERZADIGDE VETZUREN 5,06 | KOOLHYORATEN 13,76
SUIKERS 1186 | VEZELS 1,96 | EIWITTEN 17,96 | ZOUT 0396
GEGRILDE HALLOUMI MET ORIËNTAALSE KRUIDEN
© 10MIN + 4 MIN BAKTIJD @ GEMAKKELIJK © €
A 4 PERS.
W
P.129
+ 450 g halloumi
Voor de marinade:
« Lel ‘ras-el-hanout”
« 1 kl korianderzaadjes
(2 blokken)
+ Lrode peper
Market Fresh
+ 1 kl venkelzaadjes
« Ys bussel koriander
+ Atakjes tiim
+ LH paprika
+ 4 takjes munt
+ 4elolijfolie
+ LH kominzaadjes
© Maak de marinade: snijd de ontpitte rode peper in fijne reepjes en rits de tijm.
Meng ze met de rest van de ingrediënten.
890
© Snijd de halloumiblokken in 2 dikke sneetjes en bestrijk ze langs alle kanten rijkelijk
VOEDING SWAARDEN PER 100 6
met de marinade. Gril ze kort op de barbecue (+ 2 min per kant),
© Werk af met munt en koriander. Serveer meteen. Geef er geroosterd Turks brood
ENERGIE 1391,2 KJ / 332,3 KCAL | VETTEN 3456
VERZADIGDE VETZUREN 17,06 | KOOLHYDRATEN 3,86
en een komkommerslaatje met een yoghurt-muntsausje bij.
SUIKERS 1,66 | VEZELS 1,26 | EIWITTEN 22,56 | ZOUT 2,756
102