Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 89
Hier is pagina 89 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KEUKENCHALLENGE 5
BOUILLABAISSE
STEP-BY-STEP
VONGOLE MET KRUIDEN
W
OP DE BARBECUE
Pia
OP DE BARBECUE
P129
40MIN ©_GEMIDDELD
ELEN
CEP KOOKTUD (+ 1.30 U WEEKTIUD)
oa
+ 400 g hele gamalen +
+ Atakjes tim
+ 400 g zeebaarstilets.
+ 2takjes rozemarijn
« 1 kg tapijtschelpen
+ 2,5 di droge witte wijn
met vel
(vangole veraci)
« 25 g boter
+ 2,5 dl droge witte win
« 250 g gekookte
+ 1 dl witte vermout
4
+ 1 sjalot
Peper
krabklauwen
+ Lel visfond in poeder
+ 1 teentje knoflook
» Grof zeezout
« 1 bussel koriander
Extra:
+ 200 g calamaresringen
Maggi
« 3 wortelen
« Lel ‘Fish Mix’ Market
» Ys bussel bladpeterselie
+ Aluminium bakjes
+ 3 stengels witte selder
Fresh
Fruit de groenten, de knoflook, de rode peper,
« 2 sjalotten
Peper en zout
de kruiden en de spece
n 5 min op de barbecue
© Laat de tapijtschelpen 30 min in een
+ 400 g fine tomatenpulp
Vaor de garnituur:
in een gie
eren stoofpan. Giet er de vermout en
grote hoeveelheid rijkelijk gezouten koud
Mutti (1 blik)
+ % meergranen
de witte wij
jn bi
en Laat voor de helft inkoken. Voeg
houthakkersbrood
water weken (+ 30 g zout/1 l water). Giet ze
+ rode peper
het water, de visfond en de tomatenpulp toe.
afen herhaal nog 2 keer (1.30 u weektijd
« Leentje knoflook
+ 50 emmental
in totaal).
+ Atakjes bladpeterselie
+ 100 g rouille
© Hak de sjalot, de knoflook, de
koriander en de peterselie fijn. Verdeel
© snijd de zeebaarsfilets en de
ze, met de uitgelekte tapijtschelpen, over
krabklauwen in 2. Sla met een mes op de
aluminiumschaaltjes. Voeg de witte wijn,
klauwstukken om ze te breken. Snijd de
de boter en peper toe. Dek hermetisch
ontdooide garnaalstaarten in 2 en verwijder
afmet aluminiumpapier en zet op de
het darmkanaal (laat de koppen heel).
barbecue. Reken + 5 min kooktijd tot alle
© Snipper de sjalotten en de selder, s
#
he
schelpen open zijn.
de wortelen in schijfjes. Ontpit de rode
we
peper en snipper hem fijn. Pers het teentje
ne’
ee
© Serveer als voorgerecht of als aperitief
(voor 8 personen) en geef er brood bij.
knoflook. Fruit alles in een gietijzeren
stoofpan op de barbecue (of op een matig
Meng, breng aan de kook en laat 5 m
ruttelen.
VOEDINGSWAARDEN PER 100 6
Duw de stoofpan naar de zikant van de barbecue
ENERGIE 116,8 KJ / 27,9 KCAL | VETTEN 1,86.
vuurtje), met de tijm, de rozemarijn en
s de warmte te intens is.
VERZADIGDE VETZUREN 116 | KOOLHYDRATEN 1,36
de kruidenmix. Voeg de vermout en de
SUKERS 0,46 | VEZELS 0,36 | EIWITTEN 166 | ZOUT 0,316
witte wijn na 5 min toe. Laat voor de helft
inkoken. Voeg dan 5 dl water, de visfond en
de tomatenpulp toe. Breng aan de kook en,
laat 5 min op de zijkant van de barbecue
æ 7
pruttelen,
zj
ze
® Doe de vis, de schaaldieren en de
calamares in de soep. Breng opnieuw aan
fj
pe
de kook, duw de stoofpan naar de zijkant
Tr
(4
van de barbecue, zet het deksel op de pan
en laat 5 min pruttelen. Gril intussen het
brood in stukken op de barbecue.
© Breng verder op smaak, bestrooi met
Sni
IJ
jd de zeebaarsfilet in 2 en voeg ze
gehakte peterselie en serveer met het brood.
samen met de hele ganalen toe.
Zet de rouille en geraspte emmental op tafel
DOH
voorop het brood.
oer
ı
Voeg eventueel enkele woogekookte vstkokende
7
aardappelen samen met devis in de bouillabaisse toe.
Pd
VOEDINGSWAARDEN PER 100 6
CHARDONNAY SUR LIE
ENERGIE 460,5 KJ / 110,0 KCAL | VETTEN 496
DANIE DEWET
VERZADIGDE VETZUREN 0,86 | KOOLHYDRATEN 6,86
Zuid-Afrika
SUIKERS 2,96 | VEZELS 146 | EIWITTEN 9,16 | ZOUT 0,566
Unieke Zuid-Afrikaanse wijn, die
bewijst dat finesse en karakter
perfect samengaan met een
subtiel aroma van pompelmoes.
Breek de krabklauwen in 2 en voeg ze samen
met de calamaresringen toe. Laat nog 5 min
pruttelen en serveer.
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
89