Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 89
Hier is pagina 89 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.

Hier is pagina 89 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 89
KEUKENCHALLENGE 5 BOUILLABAISSE STEP-BY-STEP VONGOLE MET KRUIDEN W OP DE BARBECUE Pia OP DE BARBECUE P129 40MIN ©_GEMIDDELD ELEN CEP KOOKTUD (+ 1.30 U WEEKTIUD) oa + 400 g hele gamalen + + Atakjes tim + 400 g zeebaarstilets. + 2takjes rozemarijn « 1 kg tapijtschelpen + 2,5 di droge witte wijn met vel (vangole veraci) « 25 g boter + 2,5 dl droge witte win « 250 g gekookte + 1 dl witte vermout 4 + 1 sjalot Peper krabklauwen + Lel visfond in poeder + 1 teentje knoflook » Grof zeezout « 1 bussel koriander Extra: + 200 g calamaresringen Maggi « 3 wortelen « Lel ‘Fish Mix’ Market » Ys bussel bladpeterselie + Aluminium bakjes + 3 stengels witte selder Fresh Fruit de groenten, de knoflook, de rode peper, « 2 sjalotten Peper en zout de kruiden en de spece n 5 min op de barbecue © Laat de tapijtschelpen 30 min in een + 400 g fine tomatenpulp Vaor de garnituur: in een gie eren stoofpan. Giet er de vermout en grote hoeveelheid rijkelijk gezouten koud Mutti (1 blik) + % meergranen de witte wij jn bi en Laat voor de helft inkoken. Voeg houthakkersbrood water weken (+ 30 g zout/1 l water). Giet ze + rode peper het water, de visfond en de tomatenpulp toe. afen herhaal nog 2 keer (1.30 u weektijd « Leentje knoflook + 50 emmental in totaal). + Atakjes bladpeterselie + 100 g rouille © Hak de sjalot, de knoflook, de koriander en de peterselie fijn. Verdeel © snijd de zeebaarsfilets en de ze, met de uitgelekte tapijtschelpen, over krabklauwen in 2. Sla met een mes op de aluminiumschaaltjes. Voeg de witte wijn, klauwstukken om ze te breken. Snijd de de boter en peper toe. Dek hermetisch ontdooide garnaalstaarten in 2 en verwijder afmet aluminiumpapier en zet op de het darmkanaal (laat de koppen heel). barbecue. Reken + 5 min kooktijd tot alle © Snipper de sjalotten en de selder, s # he schelpen open zijn. de wortelen in schijfjes. Ontpit de rode we peper en snipper hem fijn. Pers het teentje ne’ ee © Serveer als voorgerecht of als aperitief (voor 8 personen) en geef er brood bij. knoflook. Fruit alles in een gietijzeren stoofpan op de barbecue (of op een matig Meng, breng aan de kook en laat 5 m ruttelen. VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 Duw de stoofpan naar de zikant van de barbecue ENERGIE 116,8 KJ / 27,9 KCAL | VETTEN 1,86. vuurtje), met de tijm, de rozemarijn en s de warmte te intens is. VERZADIGDE VETZUREN 116 | KOOLHYDRATEN 1,36 de kruidenmix. Voeg de vermout en de SUKERS 0,46 | VEZELS 0,36 | EIWITTEN 166 | ZOUT 0,316 witte wijn na 5 min toe. Laat voor de helft inkoken. Voeg dan 5 dl water, de visfond en de tomatenpulp toe. Breng aan de kook en, laat 5 min op de zijkant van de barbecue æ 7 pruttelen, zj ze ® Doe de vis, de schaaldieren en de calamares in de soep. Breng opnieuw aan fj pe de kook, duw de stoofpan naar de zijkant Tr (4 van de barbecue, zet het deksel op de pan en laat 5 min pruttelen. Gril intussen het brood in stukken op de barbecue. © Breng verder op smaak, bestrooi met Sni IJ jd de zeebaarsfilet in 2 en voeg ze gehakte peterselie en serveer met het brood. samen met de hele ganalen toe. Zet de rouille en geraspte emmental op tafel DOH voorop het brood. oer ı Voeg eventueel enkele woogekookte vstkokende 7 aardappelen samen met devis in de bouillabaisse toe. Pd VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 CHARDONNAY SUR LIE ENERGIE 460,5 KJ / 110,0 KCAL | VETTEN 496 DANIE DEWET VERZADIGDE VETZUREN 0,86 | KOOLHYDRATEN 6,86 Zuid-Afrika SUIKERS 2,96 | VEZELS 146 | EIWITTEN 9,16 | ZOUT 0,566 Unieke Zuid-Afrikaanse wijn, die bewijst dat finesse en karakter perfect samengaan met een subtiel aroma van pompelmoes. Breek de krabklauwen in 2 en voeg ze samen met de calamaresringen toe. Laat nog 5 min pruttelen en serveer. ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 89
Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 89