Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 128




Hier is pagina 128 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SANPELLEGRINO

FRISSE MOCKTAIL

BLOOD AND SAND

MET KOFFIE

5MIN > GEMAKKELUK -

1 PERS.

5 MIN + GEMAKKELUK « €€ + 1 PERS.

7 cl Aranciata Rossa + 4 cl Scotch Whisky + 2 cl Red Vermouth + 2 cl Kirsch IJsblokjes

1 NESCAFÉ® Dolce Gusto® Cold Brew capsule 1 klcitroensap e

1. Schenk de alcoholische ingrediënten In een mixerglas met js en

1 stengel vers citroengras « 125 ml gemberbier « IJsblokjes

mix deze.

1. Snijd het citroengras in de lengte doormidden en kneus het onderste gedeelte

2. Vervolgens schenk je het geheel in een longdrinkglas met behulp

van een lepel.

van de blaadjes.

2. Vul een groot glas met ijsblokken en giet het gekoelde flesje gemberbier

3. Vul met ijsblokjes en Aranclata Rossa.

langzaam inhet glas.

3. Voeg hier een hele of halve kl dtroensap aan toe.

4. Zet het NESCAFÉ” Dolce Gusto” toestel in stand 2 of 3 (hoeveelheid) voor een

geconcentreerde, krachtige koffiesmaak en gebruik de koudwaterstand om zo

je Cold Brew koffie te maken.

5. Giet de Cold Brew heel langzaam over de ijsblokjes die boven het gemberbier

uitsteken. Als je dit langzaam doet zal je een mooie cocktail in 2 lagen krijgen.

6. Werkaf door het citroengras in het glas te steken. Je kan nog een schijfje

gedroogde citroen of een beetje citroenzeste eraan toevoegen voor een,

extra touch.

7. Roer met het citroengras nog eens even door de cocktail, vooraleer je

ervan drinkt.

Sanpellegrino Aranciata Rossa is gemaakt

van sinaasappels en bloedsinaasappels.

part EC)

Het is licht bruisend voor die verfrissende vol

RBR

®- Wist je dat onze NESCAFÉ® Dolce Gusto® Co

a.

sensatie in de mond, het begint op een zoete

Brew geïnspireerd is op die uit New Orleans?

Deze kenmerkt zich door het koude brouwproces

ei

noot en eindigt met de versterkende smaak

van sappig geperste sinaasappel.

en de toevoeging van cichorei, wat er voor zorgt

dat de koffie een zachtere smaak en mildere

bitterheid kr

it. Dat is natuurlijk ook perfect

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

voor de bereiding van mock- en cocktails!

SALADE MET OP DE BBQ GEGRILDE

PLANTAARDIGE MEDITERRAANSE

FILETSTUKJES EN ASPERGES

MARTINI FIERINI

18 MIN « GEMIDDELD « €£ - 4 PERS.

10 MIN (+ 1 U KOELTIJD) « GEMAKKELIJK « €€€ + 8 PERS.

2 pakjes Garden Gourmet Sensational Filet Pieces Mediterranean Seasoning «

700 ml Martini Fiero « 500 ml biologisch appelsap « 250 ml citroenimonade +

500 g groene asperges « 250 g kerstomaatjes « 1 zakje rucola « Enkele zwarte

40 ml crème de cassis « Basilicum « 2 citroenen 2 appels

olijven « 1 el kappertjes « 150 g fetakaas (optioneel) « Olijfolie « Azijn « Basilicum

Peper en zout

1. Voeg alle ingrediënten samen in een grote karaf en roer ze goed

door elkaar.

1. Snijd + 2 cm van de onderkant van de asperges en halveer

2. Snijd de appels en citroenen in kleine partjes en voeg deze toe

de tomaten.

aan de cocktail.

2. Bak de marinated filet pieces in een pan op de barbecue.

3. Laat de cocktail Lu rusten in de frigo.

Gril de asperges direct op de barbecue.

4. Schenk de glazen vol ijsblokjes, verdeel de cocktail gelijk over

3. Verdeel de rucola over een bord en verdeel de gegrilde asperges.

de glazen.

tomaten, olijven en kappertjes erover, besprenkel met olijfolie,

5. Werk af met een paar blaadjes basilicum.

balsamicoazijn en bestrooi met peper en zout.

&. Schep de Sensational Filet Pieces erop, garneer met basilicum en

verkruimel de feta erover.

5

- Dé perfecte cocktail voor een Italiaanse apero met

®

je vrienden. Probeer ook Martini Fiero in de mix met tonic,

spuitwater of prosecco. Een natuurlijk, bitterzoet

en makkelijk te maken zomerdrink!

®

2021

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.