Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 128


Hier is pagina 128 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Delhaize Folder 17.06.2021

Hier is pagina 128 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 128

SANPELLEGRINO FRISSE MOCKTAIL BLOOD AND SAND MET KOFFIE 5MIN > GEMAKKELUK - 1 PERS. 5 MIN + GEMAKKELUK « €€ + 1 PERS. 7 cl Aranciata Rossa + 4 cl Scotch Whisky + 2 cl Red Vermouth + 2 cl Kirsch IJsblokjes 1 NESCAFÉ® Dolce Gusto® Cold Brew capsule 1 klcitroensap e 1. Schenk de alcoholische ingrediënten In een mixerglas met js en 1 stengel vers citroengras « 125 ml gemberbier « IJsblokjes mix deze. 1. Snijd het citroengras in de lengte doormidden en kneus het onderste gedeelte 2. Vervolgens schenk je het geheel in een longdrinkglas met behulp van een lepel. van de blaadjes. 2. Vul een groot glas met ijsblokken en giet het gekoelde flesje gemberbier 3. Vul met ijsblokjes en Aranclata Rossa. langzaam inhet glas. 3. Voeg hier een hele of halve kl dtroensap aan toe. 4. Zet het NESCAFÉ” Dolce Gusto” toestel in stand 2 of 3 (hoeveelheid) voor een geconcentreerde, krachtige koffiesmaak en gebruik de koudwaterstand om zo je Cold Brew koffie te maken. 5. Giet de Cold Brew heel langzaam over de ijsblokjes die boven het gemberbier uitsteken. Als je dit langzaam doet zal je een mooie cocktail in 2 lagen krijgen. 6. Werkaf door het citroengras in het glas te steken. Je kan nog een schijfje gedroogde citroen of een beetje citroenzeste eraan toevoegen voor een, extra touch. 7. Roer met het citroengras nog eens even door de cocktail, vooraleer je ervan drinkt. Sanpellegrino Aranciata Rossa is gemaakt van sinaasappels en bloedsinaasappels. part EC) Het is licht bruisend voor die verfrissende vol RBR ®- Wist je dat onze NESCAFÉ® Dolce Gusto® Co a. sensatie in de mond, het begint op een zoete Brew geïnspireerd is op die uit New Orleans? Deze kenmerkt zich door het koude brouwproces ei noot en eindigt met de versterkende smaak van sappig geperste sinaasappel. en de toevoeging van cichorei, wat er voor zorgt dat de koffie een zachtere smaak en mildere bitterheid kr it. Dat is natuurlijk ook perfect ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. voor de bereiding van mock- en cocktails! SALADE MET OP DE BBQ GEGRILDE PLANTAARDIGE MEDITERRAANSE FILETSTUKJES EN ASPERGES MARTINI FIERINI 18 MIN « GEMIDDELD « €£ - 4 PERS. 10 MIN (+ 1 U KOELTIJD) « GEMAKKELIJK « €€€ + 8 PERS. 2 pakjes Garden Gourmet Sensational Filet Pieces Mediterranean Seasoning « 700 ml Martini Fiero « 500 ml biologisch appelsap « 250 ml citroenimonade + 500 g groene asperges « 250 g kerstomaatjes « 1 zakje rucola « Enkele zwarte 40 ml crème de cassis « Basilicum « 2 citroenen 2 appels olijven « 1 el kappertjes « 150 g fetakaas (optioneel) « Olijfolie « Azijn « Basilicum Peper en zout 1. Voeg alle ingrediënten samen in een grote karaf en roer ze goed door elkaar. 1. Snijd + 2 cm van de onderkant van de asperges en halveer 2. Snijd de appels en citroenen in kleine partjes en voeg deze toe de tomaten. aan de cocktail. 2. Bak de marinated filet pieces in een pan op de barbecue. 3. Laat de cocktail Lu rusten in de frigo. Gril de asperges direct op de barbecue. 4. Schenk de glazen vol ijsblokjes, verdeel de cocktail gelijk over 3. Verdeel de rucola over een bord en verdeel de gegrilde asperges. de glazen. tomaten, olijven en kappertjes erover, besprenkel met olijfolie, 5. Werk af met een paar blaadjes basilicum. balsamicoazijn en bestrooi met peper en zout. &. Schep de Sensational Filet Pieces erop, garneer met basilicum en verkruimel de feta erover. 5 - Dé perfecte cocktail voor een Italiaanse apero met ® je vrienden. Probeer ook Martini Fiero in de mix met tonic, spuitwater of prosecco. Een natuurlijk, bitterzoet en makkelijk te maken zomerdrink! ® 2021 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 128