Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 118


Hier is pagina 118 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Delhaize Folder 17.06.2021

Hier is pagina 118 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 118

"Pi DE ZOETE BLADZUDEN WATERMELOENGAZPACHO, RODE VRUCHTEN KERSENCLAFOUTIS MET PISTACHE-US Sy © 15 MIN+35 MIN KOOKTUD © GEMAKKELUK © € NEN P13 IN PAPILLOT EN AMANDELMELKIJS Ee + Seieren + 600 g vatermeloenvruchtvlees + 1 citroen + 600 g kersen + Sdi room (nettogewicht) + 4 takjes munt + 5dljs (I gelato italiano pistacchio' Delhaize + Avigen + 4 di amandelmelkijs Delhaize a + 300 g gemengde kleine rode + 4 élhoning 75 g bloem vruchten naar keuze . 150 g rietsuiker = Lel bloemsuiker . 15 g boter @ Mix het vruchtvlees van de watermeloen in stukken met = 1snufje zout het citroensap en de honing tot een mooi gladde gazpacho. @ Bedek 1 groot vierkant stuk aluminiumpapier met © Meng de bloem, de rietsuiker en het zout. Roer er beetje bij beetje bakpapier. Snijd de vijgen in partjes. Schik ze, met de rest de room en de losgeklopte eieren onder, tot een glad mengsel (giet van de vruchten, in het midden van de papillot en sluit ze. het indien nodig door een puntzeef). Bak 5 min op de barbecue (of 10 min in de oven, op 210°C). © Giet de bereiding in een beboterde vuurvaste schaal en voeg © Verdeel de gazpacho over diepe borden. Voeg bolletjes de ontpitte kersen toe. i , de warme vijgen en de kleine rode vruchten toe. Werk af © Heb je een barbecue met deksel? Bak de clafoutis dan 35 min met munt en dien meteen op. op 180°C (idem in de oven). Anders kun je de schaal in een groot stuk aluminiumpapier wikkelen voor je ze op de rooster van de ®- vervang de watermeloen eventueel door meloen en/of voeg wat uid toe barbecue zet. in de papillot kaneel, steranijs, tijm, rozemarijn … @ Dien de dlafoutis lauw op. Bestuif hem met bloemsuiker en geef VOEDING SWAARDEN PER 100 6 er een bolletje pistache. ij bi ENERGIE 382,2 KI / 91,3 KCAL | VETTEN 196 | VERZADIGDE VETZUREN 126 KOOLHYDRATEN 15,86 | SUIKERS 5,36 | VEZELS1,76 | EWITTEN 1,76 | ZOUT 0,026 Vervang de bloem eventueel door amandelpoeder voor een superlekker resultaat r Zonder gluten! VOEDING SWAARDEN PER 100 6 ENERGIE 973,9 KJ / 232,6 KCAL | VETTEN 14,06 | VERZADIGDE VETZUREN 8,56 PAVLOVA'S MET VIJGEN EN KOOLHYDRATEN 2256 | SUIKERS 18,56 | VEZELS 076 | EIWITTEN 3,76 | ZOUT 0,26 HAZELNOTENIJS REVISITED + B vijgen + 20 g hazelnoten MILKSHAKE MET GEROOSTERDE ABRIKOZEN « 4 takjes tijm 15 MIN (+ 10 MIN AFKOELTID) CEE A 4 PERS. + 2,5 di room + 4 di ijs ‘Il gelato italiano nocciola' Delhaize Pis « Lel kristalsuiker 90 + 4 élhoning + 500 g abrikozen « 10 ‘minimeringues met frambozen! Tarte à Moi + 200 g gemengde rode vruchten naar keuze + Atakjes munt + 1elolifolie + 5dl vanille-ijs Averbode © snijd de vijgen in 2, smeer het vruchtvlees heel lichtjes + 8di melk + 4el ahornsiroop in met olijfolie, bestrooi met tijm en rooster de vijgen +2 min op de barbecue (of op een gril). Besprenkel @ Snijd de abrikozen in 2 om ze te ontpitten. Rooster ze enkele de vijgen met honing en laat ze een beetje afkoelen. ® Kop de room stijf met de kristalsuiker. Hak de seconden op de barbecue of op een grill, met de snijkant naar onder. Laat volledig afkoelen. hazelnoten grof. © Dresseer de verschillende ingrediënten in grote © Mix de abrikozen, het vanille-ijs, de melk en de ahornsiroop tot een smeuïge milkshake. glazen: vijgen, slagroom, (hele of fiingestampte) meringues, bolletjes ijs en hazelnoten. Serveer meteen. © schenk de milkshake in glazen, werkaf met stukjes rode vruchten en munt. Dien meteen op. ®- es riet alte pe vigen voor dit recept en houd ze goed in het oog ijdens 5 v het baken: de baktijd hangt onderandere af van hun grootte. Gebruik heel koude melk: niemand wilt lauwe milkshake drinken. Bah! VOEDINGSWAARDEN PER 100 G VOEDING SWAARDEN PER 100 6 ENERGIE 999,8 K1/ 238,8 KCAL | VETTEN 14,36 | VERZADIGDE VETZUREN 7,26 ENERGIE 331,5K) /79,2 KCAL | VETTEN2,56 | VERZADIGDE VETZUREN 1,86 KOOLHYDRATEN 2446 | SUKERS 2416 | VEZELS1,86 | EIWITTEN 2,26 | ZOUT 0,056 KOOLHYDRATEN 1116 | SUIKERS 1,76 | VEZELS 126 | EIWITTEN 2,46 | ZOUT 0,096 118

Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 118