Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 118
Hier is pagina 118 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
"Pi DE ZOETE BLADZUDEN
WATERMELOENGAZPACHO, RODE VRUCHTEN
KERSENCLAFOUTIS MET PISTACHE-US Sy
© 15 MIN+35 MIN KOOKTUD © GEMAKKELUK © €
NEN
P13
IN PAPILLOT EN AMANDELMELKIJS
Ee
+ Seieren
+ 600 g vatermeloenvruchtvlees
+ 1 citroen
+ 600 g kersen
+ Sdi room
(nettogewicht)
+ 4 takjes munt
+ 5dljs (I gelato italiano pistacchio' Delhaize
+ Avigen
+ 4 di amandelmelkijs Delhaize
a
+ 300 g gemengde kleine rode
+ 4 élhoning
75 g bloem
vruchten naar keuze
.
150 g rietsuiker
=
Lel bloemsuiker
.
15 g boter
@ Mix het vruchtvlees van de watermeloen in stukken met
=
1snufje zout
het citroensap en de honing tot een mooi gladde gazpacho.
@ Bedek 1 groot vierkant stuk aluminiumpapier met
© Meng de bloem, de rietsuiker en het zout. Roer er beetje bij beetje
bakpapier. Snijd de vijgen in partjes. Schik ze, met de rest
de room en de losgeklopte eieren onder, tot een glad mengsel (giet
van de vruchten, in het midden van de papillot en sluit ze.
het indien nodig door een puntzeef).
Bak 5 min op de barbecue (of 10 min in de oven, op 210°C).
© Giet de bereiding in een beboterde vuurvaste schaal en voeg
© Verdeel de gazpacho over diepe borden. Voeg bolletjes
de ontpitte kersen toe.
i
, de warme vijgen en de kleine rode vruchten toe. Werk af
© Heb je een barbecue met deksel? Bak de clafoutis dan 35 min
met munt en dien meteen op.
op 180°C (idem in de oven). Anders kun je de schaal in een groot
stuk aluminiumpapier wikkelen voor je ze op de rooster van de
®- vervang de watermeloen eventueel door meloen en/of voeg wat uid toe
barbecue zet.
in de papillot kaneel, steranijs, tijm, rozemarijn …
@ Dien de dlafoutis lauw op. Bestuif hem met bloemsuiker en geef
VOEDING SWAARDEN PER 100 6
er een bolletje pistache.
ij
bi
ENERGIE 382,2 KI / 91,3 KCAL | VETTEN 196 | VERZADIGDE VETZUREN 126
KOOLHYDRATEN 15,86 | SUIKERS 5,36 | VEZELS1,76 | EWITTEN 1,76 | ZOUT 0,026
Vervang de bloem eventueel door amandelpoeder voor een superlekker resultaat
r
Zonder gluten!
VOEDING SWAARDEN PER 100 6
ENERGIE 973,9 KJ / 232,6 KCAL | VETTEN 14,06 | VERZADIGDE VETZUREN 8,56
PAVLOVA'S MET VIJGEN EN
KOOLHYDRATEN 2256 | SUIKERS 18,56 | VEZELS 076 | EIWITTEN 3,76 | ZOUT 0,26
HAZELNOTENIJS REVISITED
+ B vijgen
+ 20 g hazelnoten
MILKSHAKE MET GEROOSTERDE ABRIKOZEN
« 4 takjes tijm
15 MIN (+ 10 MIN AFKOELTID)
CEE
A 4 PERS.
+ 2,5 di room
+ 4 di ijs ‘Il gelato italiano nocciola' Delhaize
Pis
« Lel kristalsuiker
90
+ 4 élhoning
+ 500 g abrikozen
« 10 ‘minimeringues met frambozen! Tarte à Moi
+ 200 g gemengde rode vruchten naar keuze
+ Atakjes munt
+ 1elolifolie
+ 5dl vanille-ijs Averbode
© snijd de vijgen in 2, smeer het vruchtvlees heel lichtjes
+ 8di melk
+ 4el ahornsiroop
in met olijfolie, bestrooi met tijm en rooster de vijgen
+2 min op de barbecue (of op een gril). Besprenkel
@ Snijd de abrikozen in 2 om ze te ontpitten. Rooster ze enkele
de vijgen met honing en laat ze een beetje afkoelen.
® Kop de room stijf met de kristalsuiker. Hak de
seconden op de barbecue of op een grill, met de snijkant naar onder.
Laat volledig afkoelen.
hazelnoten grof.
© Dresseer de verschillende ingrediënten in grote
© Mix de abrikozen, het vanille-ijs, de melk en de ahornsiroop tot een
smeuïge milkshake.
glazen: vijgen, slagroom, (hele of fiingestampte)
meringues, bolletjes ijs en hazelnoten. Serveer meteen.
© schenk de milkshake in glazen, werkaf met stukjes rode vruchten en
munt. Dien meteen op.
®- es riet alte pe vigen voor dit recept en houd ze goed in het oog ijdens
5
v
het baken: de baktijd hangt onderandere af van hun grootte.
Gebruik heel koude melk: niemand wilt lauwe milkshake drinken. Bah!
VOEDINGSWAARDEN PER 100 G
VOEDING SWAARDEN PER 100 6
ENERGIE 999,8 K1/ 238,8 KCAL | VETTEN 14,36 | VERZADIGDE VETZUREN 7,26
ENERGIE 331,5K) /79,2 KCAL | VETTEN2,56 | VERZADIGDE VETZUREN 1,86
KOOLHYDRATEN 2446 | SUKERS 2416 | VEZELS1,86 | EIWITTEN 2,26 | ZOUT 0,056
KOOLHYDRATEN 1116 | SUIKERS 1,76 | VEZELS 126 | EIWITTEN 2,46 | ZOUT 0,096
118