Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 84
Hier is pagina 84 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Fi KEUKENCHALLENGE js
|
À
if
f
A bi
heg
ui
ie
u
ijd
À
rokéni
en ko!
À. >
eh ..warm
er
Het enige
hebt is een
met een deksel
rookgat, rookchips … en
een houten rookplank als
je van een extra intense
rooksmaak houdt, Laat
..
de plank een nacht
rusten in gezouten water
x
(zodat hij de vis straks
niet uitdroogt). Spoel af,
dep droog en stook je
mrs
barbecue niet
té heet: 90°C volstaat
om succesvol te roken.
Voeg de rookchips toe,
leg de vis op de plank
N
of een schaaltje en laat
15 min (filet) à 45 min
zr ne
(hele vis) roken met
DE
het deksel op je BBQ.
Je Eunt elle stevige vir roken.
4
Wat dacht je bijv.
van home zalm?
me
—
—
Lev
ji
à
5
3
à |
il
ik
84
ons VAKMANSCHAP N di ME VERSTAND,
4