Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 84




Hier is pagina 84 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Fi KEUKENCHALLENGE js

|

À

if

f

A bi

heg

ui

ie

u

ijd

À

rokéni

en ko!

À. >

eh ..warm

er

Het enige

hebt is een

met een deksel

rookgat, rookchips … en

een houten rookplank als

je van een extra intense

rooksmaak houdt, Laat

..

de plank een nacht

rusten in gezouten water

x

(zodat hij de vis straks

niet uitdroogt). Spoel af,

dep droog en stook je

mrs

barbecue niet

té heet: 90°C volstaat

om succesvol te roken.

Voeg de rookchips toe,

leg de vis op de plank

N

of een schaaltje en laat

15 min (filet) à 45 min

zr ne

(hele vis) roken met

DE

het deksel op je BBQ.

Je Eunt elle stevige vir roken.

4

Wat dacht je bijv.

van home zalm?

me





Lev

ji

à

5

3

à |

il

ik

84

ons VAKMANSCHAP N di ME VERSTAND,

4