Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 83
Hier is pagina 83 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.

Hier is pagina 83 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 83
ee À ul D KE HALLENGE "A m. { ll ex” x | ar brood 7 Ti hand om in il ( à > |: dat hurligke & je zilbe vacht van, = he doppen. Mmm! á | \ 2 N Ge Ee 3 \ à SR À Nee RE NS JS z x x dE NY DH za" an! L? a STOMEN + Ld A Jaja, stomen is een goed idee: ook op je BBQ! Het resultaat is altijd lekker licht en boordevol smaak, We gaan deze keer aan de slag met venusschelpen of a vongole. Maak ze schoon en breng op smaak met wat 4 Gin €. boter, witte wijn, knoflook, peper, verse kruiden (zoals je ook bij mosselen doet). Doe de schelpen in een aluminium bakje en dek af met aluminiumfolie. Zet op je hete barbecuerooster en check na enkele minuten of de schelpen open zijn. Jaaa? Val aan! ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 83
Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 83