Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 91


Hier is pagina 91 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Delhaize Folder 17.06.2021

Hier is pagina 91 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 91

KEUKENCHALLENGE 5 OP DE BARBECUE E) TOMAHAWKSTEAK B, SALADE VAN OP WE P129 OP DE BARBECUE Pa DE BARBECUE P. 1 123 GEROOKTE FORELFILETS EN BLOEMKOOLCREME GEBLAKERDE GROENTEN © 15MIN + 45MIN KOOKTIJD (+ 20 MIN AFKOELTUD) aD m® » 1 lerse tomahawk Voor de garnituur: oo « 4 Ardense forelfilets Peper en zout (e 12e) » 4 maiskolven met vel IJsblokjes + 2 zoete puntpaprika's, « 8 takjes kruiden « 2 takjes rozemarijn + 800 g vastkokende « 1 bloemkool Voor de rucolaolie: + Aelolifolie aardappelen + 1 grote paprika naar keuze: oregano, « Zelcitroensap «20 g rucola Peper « 1 knoflookbol « 4 trostomaten tijm, basilicum … + 4 takjes tijm + teentje knoflook « 1 preiwit + Aelolifolie + Fleur de sel + Atakjes tiim + 4 takjes peterselie + 1 di slaolie + el olijfolie « aubergine Peper en zout + 50 g boter Peper en zout - Peper en zout + Loourgette Extra: + 2elolifolie Extra: + 2 grote sjalotten + Plancha + 2 ontvette gevogelte + Rookplanken © Schuif detomahawksteak gedurende + 2 grote aardappelen bouillonblokjes Lu in een voorverwarmde oven op 60°C. Laat de hele lookbol meebakken. © Zet een plancha op de barbecue. © Verdeel de bloemkool in roosjes. Snijd Pel enkel de sjalotten en schik ze met zein2ens © Kook de ongeschilde aardappelen in de overige hele groenten op de plancha. jd de grote kanten met de kokend water of stoom ze (+ 25 min). Snijd mandoline in fijne plakjes. Laat de mooiste Bak ze + 45 min tot ze zwartgeblakerd zijn. plakjes (+ % van de bloemkool) in een kleine ze in partjes. Meng de aardappelpartjes met Draai ze tussentijds af en toe om. % van de olijfolie, de tijm, de gehalveerde slakom met water en de ijsblokjes weken. @ Doe de groenten in een grote schaal, Laat in de koelkast rusten. knoflookbol, peper en zout in een kleine dek ze hermetisch af en laat ze afkoelen. gietijzeren schaal. @ Doe de rest van de bloemkool in een Schi en ontpit de groenten indien nodig. kookpot, overgiet met koud water, voeg de ® Smeer de maiskolven in met de rest Schik de ze op de dienschotel, besprenkel van de olie. Leg ze op de zijkanten van de verkruimelde bouillonblokjes toe en breng alles met olijfolie, kruid met peper, zout aan de kook. Laat 15 min sudderen. barbecue (draai ze af en toe). Bestrijk het en bestrooi met plukjes kruiden. Serveer vlees met olijfolie, kruid het met peper, zout © Leg de forelfilets op rookplanken. Kruid en bestrooi het met rozemarijn. Gril het eventueel bij de viees- of visgrillades. ze met peper, zout en bestrooi ze met tijm. Dankzij deze techniek hebben de groenten vlees 5 min per kant op de barbecue, op een Zet de planken op de barbecue (niet te schoeirooster. Heb je geen schroeirooster? een heerlijke gerookte smaak. warm), sluit het deksel en laat 15 min roken. Draai het vlees dan na 2 of 3 min een De aangeduide groenten zijn slechts een © Maak de rucolaolie: mix de gehakte kwartslag om het in ruitvorm te grillen. 7 gepelde knoflook met de olie en de voorbeeld, je kunt perfect een salade voorzien Zet tegelijk de schaal met de aardappelen met 1 enkele groentesoort. grofgehakte rucola. Kruid met peper en zout. op het rooster om ze te bakken. © Laat de rauwe bloemkoolplakjes VOEDING SWAARDEN PER 100 6 uitlekken en meng ze met de olijfolie, het © Leg de tomahawk op een plank, bedek ENERGIE 226,8 KJ /54,2 KCAL | VETTEN 266 hem met aluminiumpapier en laat hem VERZADIGDE VETZUREN 0,46 | KOOLHYDRATEN 546 citroensap, peper en zout. Laat de gekookte 5 min rusten. Houd het bot met 1 hand vast SUIKERS 3,46 | VEZELS 186 | EIWITTEN 1,36 | ZOUT 0446 bloemkool uitlekken en mix hem met de en snijd het vlees overlangs los van het boter tot een smeuïge crème fijn. Breng verder op smaak. bot. Snijd het vlees in dikke sneetjes en kruid ze met peper en zout. Serveer met de m © Dresseer debloemkoolcreme en de forelfilets op de borden. Besprenkel ze met aardappelen, de mais en een grote salade. een scheutje rucolaolie, voeg de rauwe De tomahawk is speciaal voor de barbecue OGEU bloemkool toe en werk af met peterselie. 5 gesneden: het bot is handig om de steak te AROMATISCH WATER Dien lauw op. draaien en te manipuleren zonder erin te prikken Natuurlijk mineraalwater 1 zodat hij lekker sappig blijft. met een vleugje Heb je geen rookplank? Geen probleem: VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 zus watermeloen, zoals leg de filets op een plancha of een grill ENERGIE 660,5 K1/ 157,8 KCAL | VETTEN 136 dat van Ogeu? Heerlik en voeg rookhoutsnippers toe op de VERZADIGDE VETZUREN 246 | KOOLKYORATEN 10,86 verfrissend bij pittige gloeiende houtskool. SUIKERS 2,56 | VEZELS1,06 | EIWITTEN 11,76 | ZOUT 0,256 u BBQ-gerechten. VOEDING SWAARDEN PER 100 6 ENERGIE 688,8 KI / 164,5 KCAL | VETTEN 13,46 VERZADIGDE VETZUREN 3,76 | KOOLHYDRATEN 1,76 SUIKERS 146 | VEZELS 166 | EIWITTEN 846 | ZOUT 1266 WEBER® SEAR GRATE* WEBER® BAKPLAAT* Maakt mooie Ideaal om fine grilpatronen in je ingrediënten zoals favoriete ingrediënten, groenten en gamba's) terwijl het vochten de ook klaar te maken op smaak bewaard blijven. je Weber® barbecie. “Geschikt voor Gourmet BBQ System grilroosters. Meer info opwebercom/be 9

Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 91