Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PROE|
SEIZOEN FA
©
Is je fruit wat aan de rijpe kant? Nééé, kieper
ze niet in de vuilbak (of bij de compost)!
7
Rijp fruit is op het toppunt van zijn smaak.
Je kunt het nog gebruiken voor heel wat
verrukkelijke gerechten. Hocus Borin
OVERRIJP FRUIT?
MMM, NIET TE
VERSMADEN ast
:
In confituur
In een smoothie
In een crumble
Rode vruchten, abrikozen,
Snijd je fruit in stukken en mix
Snijd je overrijpe vruchten in
perziken … Laat ze op een zacht
ze met een scheutje melk, wat
stukken, verdeel ze over de
bodem van een ovenschotel en
vuurtje koken met suiker
Yoghurt of een plantaardig
(750 g per 1 kg fruit) en een beetje
alternatief. Doe er gerust wat
bedek met crrumbledeeg (je vindt
citroensap tot de mengeling bindt
specerijen (zoals kaneel) en/of
hiervoor verschillende recepten
(laat een druppel op een koud
verse kruiden (zoals munt) bij
op delhaize.be/recepten).
bord vallen: als hij hard wordt,
Bak goudbruin in de oven.
is je confituur klaar).
Als ijslolly
Gebakken in de oven
Mix je fruit tot een puree, vul er
In compote
lollyvormpjes mee en laat ze een
Strooi bruine suiker of honing
Traag gekookte meloenen en
nacht in de diepvries opstijven.
over je perziken of appelen.
appelen zijn een delicatesse met
Voor nog meer smulplezier kun
Laat ze bakken in de oven en dien
een mespuntje kaneel.
je verschillende laagjes creëren:
lauw op met een bol vanille-ij
meloen, aardbei, bosbes
Oh la la, wat een dessert!
In cake
Meng je fruit in je cakedeeg:
rauw of gekookt, in stukken of
gemixt. Ook heerlijk gemixt in je
ONTDEK HOE DELHAIZE
pannenkoekendeeg (je deeg moet
natuurlijk wel vloeibaar blijven).
ZICH INZET VOOR
MINDER VERSPILLING
delhaize.be/thelionsfootprint
AZ
29