Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.

Hier is pagina 29 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 29
PROE| SEIZOEN FA © Is je fruit wat aan de rijpe kant? Nééé, kieper ze niet in de vuilbak (of bij de compost)! 7 Rijp fruit is op het toppunt van zijn smaak. Je kunt het nog gebruiken voor heel wat verrukkelijke gerechten. Hocus Borin OVERRIJP FRUIT? MMM, NIET TE VERSMADEN ast : In confituur In een smoothie In een crumble Rode vruchten, abrikozen, Snijd je fruit in stukken en mix Snijd je overrijpe vruchten in perziken … Laat ze op een zacht ze met een scheutje melk, wat stukken, verdeel ze over de bodem van een ovenschotel en vuurtje koken met suiker Yoghurt of een plantaardig (750 g per 1 kg fruit) en een beetje alternatief. Doe er gerust wat bedek met crrumbledeeg (je vindt citroensap tot de mengeling bindt specerijen (zoals kaneel) en/of hiervoor verschillende recepten (laat een druppel op een koud verse kruiden (zoals munt) bij op delhaize.be/recepten). bord vallen: als hij hard wordt, Bak goudbruin in de oven. is je confituur klaar). Als ijslolly Gebakken in de oven Mix je fruit tot een puree, vul er In compote lollyvormpjes mee en laat ze een Strooi bruine suiker of honing Traag gekookte meloenen en nacht in de diepvries opstijven. over je perziken of appelen. appelen zijn een delicatesse met Voor nog meer smulplezier kun Laat ze bakken in de oven en dien een mespuntje kaneel. je verschillende laagjes creëren: lauw op met een bol vanille-ij meloen, aardbei, bosbes Oh la la, wat een dessert! In cake Meng je fruit in je cakedeeg: rauw of gekookt, in stukken of gemixt. Ook heerlijk gemixt in je ONTDEK HOE DELHAIZE pannenkoekendeeg (je deeg moet natuurlijk wel vloeibaar blijven). ZICH INZET VOOR MINDER VERSPILLING delhaize.be/thelionsfootprint AZ 29
Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 29