Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 134 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PROE|

SEIZOEN FA

©

Is je fruit wat aan de rijpe kant? Nééé, kieper

ze niet in de vuilbak (of bij de compost)!

7

Rijp fruit is op het toppunt van zijn smaak.

Je kunt het nog gebruiken voor heel wat

verrukkelijke gerechten. Hocus Borin

OVERRIJP FRUIT?

MMM, NIET TE

VERSMADEN ast

:

In confituur

In een smoothie

In een crumble

Rode vruchten, abrikozen,

Snijd je fruit in stukken en mix

Snijd je overrijpe vruchten in

perziken … Laat ze op een zacht

ze met een scheutje melk, wat

stukken, verdeel ze over de

bodem van een ovenschotel en

vuurtje koken met suiker

Yoghurt of een plantaardig

(750 g per 1 kg fruit) en een beetje

alternatief. Doe er gerust wat

bedek met crrumbledeeg (je vindt

citroensap tot de mengeling bindt

specerijen (zoals kaneel) en/of

hiervoor verschillende recepten

(laat een druppel op een koud

verse kruiden (zoals munt) bij

op delhaize.be/recepten).

bord vallen: als hij hard wordt,

Bak goudbruin in de oven.

is je confituur klaar).

Als ijslolly

Gebakken in de oven

Mix je fruit tot een puree, vul er

In compote

lollyvormpjes mee en laat ze een

Strooi bruine suiker of honing

Traag gekookte meloenen en

nacht in de diepvries opstijven.

over je perziken of appelen.

appelen zijn een delicatesse met

Voor nog meer smulplezier kun

Laat ze bakken in de oven en dien

een mespuntje kaneel.

je verschillende laagjes creëren:

lauw op met een bol vanille-ij

meloen, aardbei, bosbes

Oh la la, wat een dessert!

In cake

Meng je fruit in je cakedeeg:

rauw of gekookt, in stukken of

gemixt. Ook heerlijk gemixt in je

ONTDEK HOE DELHAIZE

pannenkoekendeeg (je deeg moet

natuurlijk wel vloeibaar blijven).

ZICH INZET VOOR

MINDER VERSPILLING

delhaize.be/thelionsfootprint

AZ

29