Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
u
MZ
dl 4)
Bi
EN
To
ne à
Genie
tvan een
h
art
ven
varmende an
j
Men tn
»
ñ
ant À
f
kra en
"4
Ch
“M
4
hs
NR
ñ
x ‘
de
+
|
Fe
&
=
>
a
ha
}
fa
(2
er
Vul je quiche
ke
et
ook eens met:
|
Quiche met broccolini en spekjes
Inspiratie genoeg op
4a 6 personen « 30 min + oven: 15 +40 min
www.mijnspar.be!
6
Verwarm de oven voor op 180°C
Pel de ui en snipper fijn
Valk
Bekleed een taartvorm met het
7.
Bak de spekjes in een warme pan
Be
vit
1 verpakking kruimeldeeg
kruimeldeeg. Bedek het kruimeldeeg
zonder vetstof. Haal uit de pan en laat
1ui
met bakpapier en bestrooi met
uitlekken op keukenpapier.
Ta
200 g broccolini
bakparels of droge bonen
Bak de ui glazig in het spekvet.
Lu
250 g Spar vastkokende aardappelen
Bak het kruimeldeeg 15 min voor in
Smeer mosterd op de quichebodem.
200 g Spar gezouten spekblokjes
de voorverwarmde oven. Haal uit de
Bedek met de aardappelschijfjes. Beleg
2 el Boni Selection zachte mosterd
oven en verwijder het bakpapier met
met ui en spekjes. Snij de broccolini in
3 Spar eieren
steunvulling
2 en schik deze op de ui en spekjes.
2 dl Boni Selection room
10
Schil de aardappelen en snij in dunne
Klop de eieren en room los. Kruid met
100 g Spar gemalen gratinkaas
schijfjes.
zwarte peper en zout.
extra
Stoom of kook de aardappelschijfjes
m
Giet het mengsel in de taartvorm
taartvorm (® 26 cm)
gaar in 5 à 7 min, afhankelijk van de
12
Bestrooi met de gemalen kaas.
bakparels of droge bonen
dikte. Stoom of kook ook de broccolini
13
Bak 40 min in de voorverwarmde oven
4 min tot deze beetgaar is.
lef
©