Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 61




Hier is pagina 61 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

u

MZ

dl 4)

Bi

EN

To

ne à

Genie

tvan een

h

art

ven

varmende an

j

Men tn

»

ñ

ant À

f

kra en

"4

Ch

“M

4

hs

NR

ñ

x ‘

de

+

|

Fe

&

=

>

a

ha

}

fa

(2

er

Vul je quiche

ke

et

ook eens met:

|

Quiche met broccolini en spekjes

Inspiratie genoeg op

4a 6 personen « 30 min + oven: 15 +40 min

www.mijnspar.be!

6

Verwarm de oven voor op 180°C

Pel de ui en snipper fijn

Valk

Bekleed een taartvorm met het

7.

Bak de spekjes in een warme pan

Be

vit

1 verpakking kruimeldeeg

kruimeldeeg. Bedek het kruimeldeeg

zonder vetstof. Haal uit de pan en laat

1ui

met bakpapier en bestrooi met

uitlekken op keukenpapier.

Ta

200 g broccolini

bakparels of droge bonen

Bak de ui glazig in het spekvet.

Lu

250 g Spar vastkokende aardappelen

Bak het kruimeldeeg 15 min voor in

Smeer mosterd op de quichebodem.

200 g Spar gezouten spekblokjes

de voorverwarmde oven. Haal uit de

Bedek met de aardappelschijfjes. Beleg

2 el Boni Selection zachte mosterd

oven en verwijder het bakpapier met

met ui en spekjes. Snij de broccolini in

3 Spar eieren

steunvulling

2 en schik deze op de ui en spekjes.

2 dl Boni Selection room

10

Schil de aardappelen en snij in dunne

Klop de eieren en room los. Kruid met

100 g Spar gemalen gratinkaas

schijfjes.

zwarte peper en zout.

extra

Stoom of kook de aardappelschijfjes

m

Giet het mengsel in de taartvorm

taartvorm (® 26 cm)

gaar in 5 à 7 min, afhankelijk van de

12

Bestrooi met de gemalen kaas.

bakparels of droge bonen

dikte. Stoom of kook ook de broccolini

13

Bak 40 min in de voorverwarmde oven

4 min tot deze beetgaar is.

lef

©