Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4
4
b
d
a
À
À.
D
Koolrabi me
b
Laar
ë +
van vis
6 personen + 15 min + marineren:
30 min
100 g filet van vis
(kabeljauw, zeebaars, …)
4 dl water
a
20 g zout
Lel suiker
1 sjalot
tuinkruiden (bieslook, dragon, dille, …)
”
sushi-azijn
Spar sesamzaad
limoenrasp
1 kl Boni Selection vloeibare honing
1 koolrabi
olie
—
—
2
wasabi
Boni Selection mayonaise
kroepoek of sesamkoekje
1
Meng het water met het zout en de
suiker. Leg de filet hier 30 min in en
rs
N
RE
zet in de koelkast.
Spoel de vis goed af en snij in
dobbelsteentjes.
Pel de sjalot en snipper fijn. Snipper
ed
wat tuinkruiden zeer fijn en meng
"|
met de versneden vis en wat sushi-
\W
azijn.
Brand wat sesamzaadjes in een pan
j
zonder vetstof. Koel af en voeg toe
«
aan de vismengeling.
a‘
We
et
Breng het geheel op smaak met
\
limoenrasp en een klein beetje
honing.
a" he,
Schil de koolrabi en snij in zeer fijne
plakjes met een snijmachine of
mandoline.
Meng kort met zout en olie tot de
N
>
koolrabi plooibaar wordt.
1 N
see
oo
Dep droog en rol de visvulling hierin
op.
Meng wat wasabi met mayonaise
volgens eigen smaak.
10,
Serveer het koolrabirolletje op
wat wasabimayonaise op een
sesamkoekje of kroepoek.