Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

4

b

d

a

À

À.

D

Koolrabi me

b

Laar

ë +

van vis

6 personen + 15 min + marineren:

30 min

100 g filet van vis

(kabeljauw, zeebaars, …)

4 dl water

a

20 g zout

Lel suiker

1 sjalot

tuinkruiden (bieslook, dragon, dille, …)



sushi-azijn

Spar sesamzaad

limoenrasp

1 kl Boni Selection vloeibare honing

1 koolrabi

olie





2

wasabi

Boni Selection mayonaise

kroepoek of sesamkoekje

1

Meng het water met het zout en de

suiker. Leg de filet hier 30 min in en

rs

N

RE

zet in de koelkast.

Spoel de vis goed af en snij in

dobbelsteentjes.

Pel de sjalot en snipper fijn. Snipper

ed

wat tuinkruiden zeer fijn en meng

"|

met de versneden vis en wat sushi-

\W

azijn.

Brand wat sesamzaadjes in een pan

j

zonder vetstof. Koel af en voeg toe

«

aan de vismengeling.

a‘

We

et

Breng het geheel op smaak met

\

limoenrasp en een klein beetje

honing.

a" he,

Schil de koolrabi en snij in zeer fijne

plakjes met een snijmachine of

mandoline.

Meng kort met zout en olie tot de

N

>

koolrabi plooibaar wordt.

1 N

see

oo

Dep droog en rol de visvulling hierin

op.

Meng wat wasabi met mayonaise

volgens eigen smaak.

10,

Serveer het koolrabirolletje op

wat wasabimayonaise op een

sesamkoekje of kroepoek.