Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4,

zomer

+

Te =



re

7

x

e

min

1

S

et

Mousse van abrikoos

en witte chocolade

6 personen e 30 min

mousse:

%

100 g witte chocolade

250 g abrikozencompote

+ a

2 eiwitten

ied!

Pali

10 g suiker

al

200 g Boni Selection room (40% VG)

Fe

3 g gelatine

y

abrikozentuiles:

110 g suiker

60 g abrikozencompote

30 g Boni Selection bloem

60 g Spar boter

gebakken witte chocolade:

100 g witte chocolade

afwerken:

= —

3 abrikozen

ee

NT

extra:

=

bakmatje



ee

d

Mousse: week de gelatine in koud

Bak in de oven op 180°C tot het koekje

water.

goudbruin wordt.

Kook de compote van abrikoos op en

10.

Haal uit de oven en geef het koekje een

Spaanse

smelt daarin de gelatine.

andere vorm terwijl het nog lauw is.

zonneklopper

Voeg de witte chocolade toe en roer

11

Gebakken chocolade: hak de witte

glad. Laat afkoelen.

chocolade in stukken.

De abrikozen van Spar komen uit

de Spaanse regio Murcia. Daar

Klop de room zacht open meng

12

Verdeel op de bakplaat.

eronder.

13

Bak gedurende 15 min op 140°C.

heerst een microklimaat met

14

Laat afkoelen en verkruimel.

heel veel zon en weinig regen.

Klop het eiwit op en spatel het

voorzichtig onder de massa.

15

Bedek het midden van de borden met

De abrikozen groeien op plateaus

van verschillende hoogtes. Hoe

Zet in de koelkast en laat opstijven.

de gebakken chocoladekruimels. Schik

hoger, hoe kouder en hoe later

Abrikozentuiles: maak de boter mals

daarop de abrikozenmousse. Steek er een

en voeg de rest van de ingrediënten

tuiles in.

de vrucht rijp is. Zo zijn er bijna

heel het seizoen door lekkere

toe,

16

Afwerken: snij de abrikozen in partjes

Smeer uit op een bakmatje of

en verdeel over de borden. Serveer

abrikozen!

boterpapier.

onmiddellijk.