Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.

Hier is pagina 57 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 57
4, zomer + Te = € re 7 x e min 1 S et Mousse van abrikoos en witte chocolade 6 personen e 30 min mousse: % 100 g witte chocolade 250 g abrikozencompote + a 2 eiwitten ied! Pali 10 g suiker al 200 g Boni Selection room (40% VG) Fe 3 g gelatine y abrikozentuiles: 110 g suiker 60 g abrikozencompote 30 g Boni Selection bloem 60 g Spar boter gebakken witte chocolade: 100 g witte chocolade afwerken: = — 3 abrikozen ee NT extra: = bakmatje € ee d Mousse: week de gelatine in koud Bak in de oven op 180°C tot het koekje water. goudbruin wordt. Kook de compote van abrikoos op en 10. Haal uit de oven en geef het koekje een Spaanse smelt daarin de gelatine. andere vorm terwijl het nog lauw is. zonneklopper Voeg de witte chocolade toe en roer 11 Gebakken chocolade: hak de witte glad. Laat afkoelen. chocolade in stukken. De abrikozen van Spar komen uit de Spaanse regio Murcia. Daar Klop de room zacht open meng 12 Verdeel op de bakplaat. eronder. 13 Bak gedurende 15 min op 140°C. heerst een microklimaat met 14 Laat afkoelen en verkruimel. heel veel zon en weinig regen. Klop het eiwit op en spatel het voorzichtig onder de massa. 15 Bedek het midden van de borden met De abrikozen groeien op plateaus van verschillende hoogtes. Hoe Zet in de koelkast en laat opstijven. de gebakken chocoladekruimels. Schik hoger, hoe kouder en hoe later Abrikozentuiles: maak de boter mals daarop de abrikozenmousse. Steek er een en voeg de rest van de ingrediënten tuiles in. de vrucht rijp is. Zo zijn er bijna heel het seizoen door lekkere toe, 16 Afwerken: snij de abrikozen in partjes Smeer uit op een bakmatje of en verdeel over de borden. Serveer abrikozen! boterpapier. onmiddellijk.
Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 57