Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4,
zomer
+
Te =
€
re
7
x
e
min
1
S
et
Mousse van abrikoos
en witte chocolade
6 personen e 30 min
mousse:
%
100 g witte chocolade
250 g abrikozencompote
+ a
2 eiwitten
ied!
Pali
10 g suiker
al
200 g Boni Selection room (40% VG)
Fe
3 g gelatine
y
abrikozentuiles:
110 g suiker
60 g abrikozencompote
30 g Boni Selection bloem
60 g Spar boter
gebakken witte chocolade:
100 g witte chocolade
afwerken:
= —
3 abrikozen
ee
NT
extra:
=
bakmatje
€
ee
d
Mousse: week de gelatine in koud
Bak in de oven op 180°C tot het koekje
water.
goudbruin wordt.
Kook de compote van abrikoos op en
10.
Haal uit de oven en geef het koekje een
Spaanse
smelt daarin de gelatine.
andere vorm terwijl het nog lauw is.
zonneklopper
Voeg de witte chocolade toe en roer
11
Gebakken chocolade: hak de witte
glad. Laat afkoelen.
chocolade in stukken.
De abrikozen van Spar komen uit
de Spaanse regio Murcia. Daar
Klop de room zacht open meng
12
Verdeel op de bakplaat.
eronder.
13
Bak gedurende 15 min op 140°C.
heerst een microklimaat met
14
Laat afkoelen en verkruimel.
heel veel zon en weinig regen.
Klop het eiwit op en spatel het
voorzichtig onder de massa.
15
Bedek het midden van de borden met
De abrikozen groeien op plateaus
van verschillende hoogtes. Hoe
Zet in de koelkast en laat opstijven.
de gebakken chocoladekruimels. Schik
hoger, hoe kouder en hoe later
Abrikozentuiles: maak de boter mals
daarop de abrikozenmousse. Steek er een
en voeg de rest van de ingrediënten
tuiles in.
de vrucht rijp is. Zo zijn er bijna
heel het seizoen door lekkere
toe,
16
Afwerken: snij de abrikozen in partjes
Smeer uit op een bakmatje of
en verdeel over de borden. Serveer
abrikozen!
boterpapier.
onmiddellijk.