Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 15


Hier is pagina 15 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Spar Folder 01.08.2020

Hier is pagina 15 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 15

FEAE | tel li 11 [| seizoentjes ® li [1 u fl N | fl 4 "| | ji | | | } ! | | 1 | | had Pruimentaart met all | | I | | ill limoncello en amandel y 6 personen e 1u F 1 verpakking kruimeldeeg 80 g Spar amandelpoeder 4 Spar eieren zeste en sap van 1 bio citroen 4 el Boni Selection verse room = HT 80 g Spar boter 6 el limoncello 8 pruimen dl 160 g blonde kandijsuiker bloemsuiker extra: a. Pi; bakparels, gedroogde erwten of bonen PRE } bakpapier id te taartvorm (® 28 cm) Fr L Verwarm de oven voor op 180°C. H 2 Rol het deeg uit met aanhangend bak- ej Hd papier en bekleed de taartvorm ermee. 5 Prik met een vork gaatjes in de deeg- bodem. Leg hierop een vel bakpapier en p et i een steunvulling (bakparels, gedroogde 1) erwten of bonen). Zet in de oven en bak 20 min blind. Het ; “4 bakpapier mag over de randen hangen. 4 Zo vermijd je dat de rand van het deeg te bruin kleurt. Haal de taartvorm uit de oven en ver- wijder de steunvulling. 12 eh Smelt de boter. Giet de gesmolten boter H À = in een kom samen met de eieren, de room, de suiker, het amandelpoeder, de ar zeste en het sap van de citroenen. Klop £ tot een homogeen geheel. Roer de limoncello erdoor. Snij de pruimen doormidden en er verwijder de pit. Snij grote exemplaren Bi a in partjes. 2 Schik de pruimen op het deeg en over- Le. = giet met de vulling. Zet in de oven en bak goudbruin en gaar in 30 à 40 min. 10. Haal uit de oven en laat afkoelen op een rooster. Bestrooi met bloemsuiker. Grisette Fruits des Bois (3,5%) | licht rosébier FD MEE N aroma vanrode vruchten, U nel | nel | ! | Le fl isetl een licht zurige body en l l een subtiele bitterheid il il | suikervrij en biologisch | fé | 1 | f ji] il | HEEN | | Kl Ni MN Kl Fl | il ni | | | sur! Hi Eh

Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 15