Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FEAE |

tel

li

11

[|

seizoentjes ®

li

[1

u

fl

N

|

fl

4

"|

|

ji

|

|

|

}

!

|

|

1

|

|

had

Pruimentaart met

all

|

|

I

|

|

ill

limoncello en amandel

y

6 personen e 1u

F

1 verpakking kruimeldeeg

80 g Spar amandelpoeder

4 Spar eieren

zeste en sap van 1 bio citroen

4 el Boni Selection verse room

=

HT

80 g Spar boter

6 el limoncello

8 pruimen

dl

160 g blonde kandijsuiker

bloemsuiker

extra:

a.

Pi;

bakparels, gedroogde erwten of bonen

PRE

}

bakpapier

id

te

taartvorm (® 28 cm)

Fr

L

Verwarm de oven voor op 180°C.

H

2

Rol het deeg uit met aanhangend bak-

ej

Hd

papier en bekleed de taartvorm ermee.

5

Prik met een vork gaatjes in de deeg-

bodem. Leg hierop een vel bakpapier en

p

et

i

een steunvulling (bakparels, gedroogde

1)

erwten of bonen).

Zet in de oven en bak 20 min blind. Het

;

“4

bakpapier mag over de randen hangen.

4

Zo vermijd je dat de rand van het deeg

te bruin kleurt.

Haal de taartvorm uit de oven en ver-

wijder de steunvulling.

12

eh

Smelt de boter. Giet de gesmolten boter

H

À

=

in een kom samen met de eieren, de

room, de suiker, het amandelpoeder, de

ar

zeste en het sap van de citroenen. Klop

£

tot een homogeen geheel.

Roer de limoncello erdoor.

Snij de pruimen doormidden en

er

verwijder de pit. Snij grote exemplaren

Bi a

in partjes.

2

Schik de pruimen op het deeg en over-

Le. =

giet met de vulling.

Zet in de oven en bak goudbruin en gaar

in 30 à 40 min.

10.

Haal uit de oven en laat afkoelen op een

rooster. Bestrooi met bloemsuiker.

Grisette Fruits des Bois (3,5%)

|

licht rosébier

FD

MEE

N

aroma vanrode vruchten,

U

nel

|

nel

|

!

|

Le

fl

isetl

een licht zurige body en

l

l

een subtiele bitterheid

il

il

|

suikervrij en biologisch

|



|

1

|

f

ji]

il

|

HEEN

|

|

Kl

Ni

MN

Kl

Fl

|

il

ni

|

|

|

sur!

Hi

Eh