Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
FEAE |
tel
li
11
[|
seizoentjes ®
li
[1
u
fl
N
|
fl
4
"|
|
ji
|
|
|
}
!
|
|
1
|
|
had
Pruimentaart met
all
|
|
I
|
|
ill
limoncello en amandel
y
6 personen e 1u
F
1 verpakking kruimeldeeg
80 g Spar amandelpoeder
4 Spar eieren
zeste en sap van 1 bio citroen
4 el Boni Selection verse room
=
HT
80 g Spar boter
6 el limoncello
8 pruimen
dl
160 g blonde kandijsuiker
bloemsuiker
extra:
a.
Pi;
bakparels, gedroogde erwten of bonen
PRE
}
bakpapier
id
te
taartvorm (® 28 cm)
Fr
L
Verwarm de oven voor op 180°C.
H
2
Rol het deeg uit met aanhangend bak-
ej
Hd
papier en bekleed de taartvorm ermee.
5
Prik met een vork gaatjes in de deeg-
bodem. Leg hierop een vel bakpapier en
p
et
i
een steunvulling (bakparels, gedroogde
1)
erwten of bonen).
Zet in de oven en bak 20 min blind. Het
;
“4
bakpapier mag over de randen hangen.
4
Zo vermijd je dat de rand van het deeg
te bruin kleurt.
Haal de taartvorm uit de oven en ver-
wijder de steunvulling.
12
eh
Smelt de boter. Giet de gesmolten boter
H
À
=
in een kom samen met de eieren, de
room, de suiker, het amandelpoeder, de
ar
zeste en het sap van de citroenen. Klop
£
tot een homogeen geheel.
Roer de limoncello erdoor.
Snij de pruimen doormidden en
er
verwijder de pit. Snij grote exemplaren
Bi a
in partjes.
2
Schik de pruimen op het deeg en over-
Le. =
giet met de vulling.
Zet in de oven en bak goudbruin en gaar
in 30 à 40 min.
10.
Haal uit de oven en laat afkoelen op een
rooster. Bestrooi met bloemsuiker.
Grisette Fruits des Bois (3,5%)
|
licht rosébier
FD
MEE
N
aroma vanrode vruchten,
U
nel
|
nel
|
!
|
Le
fl
isetl
een licht zurige body en
l
l
een subtiele bitterheid
il
il
|
suikervrij en biologisch
|
fé
|
1
|
f
ji]
il
|
HEEN
|
|
Kl
Ni
MN
Kl
Fl
|
il
ni
|
|
|
sur!
Hi
Eh