Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

-

seizoen

el

mit

<<

u

+

r



4

eo

Dn

gun”

«8

D:

“a

"a

ME

Ts

fi

LEE

\

_

are

fr

Ve

\\

ze

kk

ei Ÿ

N \

unbe “

+ adt

ul re

= |

A

“À,

++

\\

A,

>

Ke

ir

=

F1

\

JU

4 À

[1

Ÿ

Er

4

de

f

HM

ri

À

|

hf

De 22

|; OMER. TRADITIONAL BLOND (8%)

bier van hoge gisting met

À

W

ik

LA

nagisting op fles

HE

fijn en fruitig aroma

volle smaak, met een subtiele

Id

|

bitterheid

Gero

a

é

nf

[1

citroengras en pil

2 personen e bereiden: 10 min + marineren: 2 u + oven: 40 min

400 ml kokosmelk

2

Haal met behulp van een dunschiller

Verwarm de oven voor op 220°C.

1 kl pilipili

2 repen schil van de limoen.

Zet de ovenschaal in de oven en rooster de

1 stengel citroengras

Meng de pilipili door de kokosmelk. Kruid

maiskolven in 40 min gaar. Draai halver-

1 limoen

met peper en zout.

wege de kolven om.

3 kolven suikermaïs

Schik de maïskolven met de stukken

Haal de maïs uit de kokosmelk en hou

citroengras en de limoenschil in een pas-

warm.

1. Plet het citroengras met de zijkant van een

sende ovenschaal.

Kook het vocht tot % in.

chefmes om de vezels te breken. Snij stuk-

5,

Overgiet met de kokosmelk en laat 2 u rus-

10.

Besprenkel de maïs met saus en serveer

ken van 3 cm.

ten. Draai halverwege de kolven eens om.

onmiddellijk.