Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
-
seizoen
el
mit
<<
u
+
r
“
4
eo
Dn
gun”
«8
D:
“a
"a
ME
Ts
fi
LEE
\
_
are
fr
Ve
\\
ze
kk
ei Ÿ
N \
unbe “
+ adt
ul re
= |
A
“À,
++
\\
A,
>
Ke
ir
=
F1
\
JU
4 À
[1
Ÿ
Er
4
de
f
HM
ri
À
|
hf
De 22
|; OMER. TRADITIONAL BLOND (8%)
bier van hoge gisting met
À
W
ik
LA
nagisting op fles
HE
fijn en fruitig aroma
volle smaak, met een subtiele
Id
|
bitterheid
Gero
a
é
nf
[1
citroengras en pil
2 personen e bereiden: 10 min + marineren: 2 u + oven: 40 min
400 ml kokosmelk
2
Haal met behulp van een dunschiller
Verwarm de oven voor op 220°C.
1 kl pilipili
2 repen schil van de limoen.
Zet de ovenschaal in de oven en rooster de
1 stengel citroengras
Meng de pilipili door de kokosmelk. Kruid
maiskolven in 40 min gaar. Draai halver-
1 limoen
met peper en zout.
wege de kolven om.
3 kolven suikermaïs
Schik de maïskolven met de stukken
Haal de maïs uit de kokosmelk en hou
citroengras en de limoenschil in een pas-
warm.
1. Plet het citroengras met de zijkant van een
sende ovenschaal.
Kook het vocht tot % in.
chefmes om de vezels te breken. Snij stuk-
5,
Overgiet met de kokosmelk en laat 2 u rus-
10.
Besprenkel de maïs met saus en serveer
ken van 3 cm.
ten. Draai halverwege de kolven eens om.
onmiddellijk.