Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.

Hier is pagina 13 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 13
a - seizoen el mit << u + r “ 4 eo Dn gun” «8 D: “a "a ME Ts fi LEE \ _ are fr Ve \\ ze kk ei Ÿ N \ unbe “ + adt ul re = | A “À, ++ \\ A, > Ke ir = F1 \ JU 4 À [1 Ÿ Er 4 de f HM ri À | hf De 22 |; OMER. TRADITIONAL BLOND (8%) bier van hoge gisting met À W ik LA nagisting op fles HE fijn en fruitig aroma volle smaak, met een subtiele Id | bitterheid Gero a é nf [1 citroengras en pil 2 personen e bereiden: 10 min + marineren: 2 u + oven: 40 min 400 ml kokosmelk 2 Haal met behulp van een dunschiller Verwarm de oven voor op 220°C. 1 kl pilipili 2 repen schil van de limoen. Zet de ovenschaal in de oven en rooster de 1 stengel citroengras Meng de pilipili door de kokosmelk. Kruid maiskolven in 40 min gaar. Draai halver- 1 limoen met peper en zout. wege de kolven om. 3 kolven suikermaïs Schik de maïskolven met de stukken Haal de maïs uit de kokosmelk en hou citroengras en de limoenschil in een pas- warm. 1. Plet het citroengras met de zijkant van een sende ovenschaal. Kook het vocht tot % in. chefmes om de vezels te breken. Snij stuk- 5, Overgiet met de kokosmelk en laat 2 u rus- 10. Besprenkel de maïs met saus en serveer ken van 3 cm. ten. Draai halverwege de kolven eens om. onmiddellijk.
Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 13