Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Crostini’s
6 personen « 40 min
100 g diepvrieserwtjes
1kl gedroogde oregano
afwerking:
50 gkikkererwten
1 kl grof zout
2 verse vijgen
Lel tahin
2 el Boni Selection Griekse olijfolie
pecorinokaas
2 el Boni Selection olijfolie
aioli van rucola:
Gandaham
sap van % citroen
100 g Spar rucola
Boni Selection ketchup
komijnpoeder
2 di Boni Selection olijfolie
Spar Noordzeegarnaaltjes
broodjes:
1 eidooier
minikomkommer
munt
1 Spar ciabatta
1teentje look
2 teentjes look
1el mosterd
1 grote tak rozemarijn
Lel ciderazijn
EE
Snij de ciabatta in plakjes en rooster het
brood.
Pel de teentjes look. Doe de look, de
takjes rozemarijn, de oregano, het
grof zout en de olijfolie in een vijzel en
a
stamp fijn.
Smeer een fijn laagje op het brood.
m
Werk de crostini’s af: snij de vijgen,
pecorino en Gandaham in de gewen-
ann À
ste vorm. Schik op de crostini’s en
werk af met dotjes ketchup.
Hou enkele erwtjes apart. Mix de
rest van de erwtjes met de munt en
kikkererwten.
Jd
Voeg de tahin en olijfolie toe en mix
u.
glad. Breng op smaak met citroensap,
komijnpoeder, zout en peper.
Werk af met verse Noordzeegarnaaltjes,
een plakje minikomkommer en takjes
Lu
munt.
Aioli van rucola: pel het teentje look
en snipper fijn. Warm lichtjes op in de
1
mn
olijfolie.
he!
Voeg de rucola toe en mix glad met de
olijfolie.
(1
Bw
=
10.
Klop 1 el mosterd, 1 eidooier en 1 el
=.
4
a
ciderazijn op met de groene olie tot
aioli. Kruid met peper en zout.
er
+
2
11. Serveer met stukjes ciabatta.
Lol
Se
Ei
h
FL
ie r
“_
i
:
in
a"
t Toscane
Toastjes ui
ih
ns
a Pe