Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 52




Hier is pagina 52 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Je

Ge

zeef

u

vet”

Nain,

Í

zr

>

u

»- Ÿ

Ps

FE

"a

% :

hé,

wen;

a}

Dr Ze

Ir)

=

Ce.

À

var

F

we

1%

K

me

)

6



A

Cu il

»

+

4

Moi

Te

x

se

Fe

W

den

Le

#

/

#

a

EL

a

1

&

4

ASS

bd



E

g

Li

ii

u

vu

me

ni

+

U

=)

We

a

ri

el

„il,



EL

er

MW

ds

LA

Kk

[A]

4]

pr

H

Hl

|

TH

j

|

i

iz

Ed

sr

rh

pa

5

|

rl

BR. +;

22

Wi,

ara!

5

>

sE

a

4 personen e 30 min + rijzen: 1 u + 20 min + oven: 45 min

H

D

=

g: roer de gist door het lauw water.

450 g witte broodbloem

gele paprika

Meng de broodbloem met olijfolie en gedroogde oregano.

30 g verse gist

rode puntpaprika

Kneed het gistwater eronder of gebruik een keukenrobot.

8 g zout

rode ui

Bw

Voeg na 2 min kneden het zout toe en kneed door tot een egaal deeg.

50 ml Boni Selection

bestomaten

v

Smeer de deegbol in met olijfolie en laat 1 u afgedekt met een propere

olijfolie (+ wat extra)

gekleurde kerstomaten

handdoek rusten op kamertemperatuur.

250 ml lauw water

kappertjes

Kneed het deeg opnieuw enkele minuten en rol het uit tot een rechthoek

verse kruiden

Lel gedroogde oregano

(30 x 22 cm), of een andere gewenste vorm, op een bebloemd werkoppervlak.

pompoenpitten

Leg het deeg in een bakvorm met bakpapier en laat afgedekt 20 min rijzen.

zonnebloempitten

Warm de oven voor op 160°C.

fleur de sel

vom

Bestrijk het deeg met olijfolie en duw met de vingers kuiltjes in het deeg over

de volledige oppervlakte.

©

Versier naar wens. Zorg ervoor dat de versiering lichtjes in het deeg geduwd

wordt. Kruid met fleur de sel.

Bak 45 min in de voorverwarmde oven en serveer.