Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Fe
uct ©
pass oneel
—
Bloemkoolmousse
met sint-jakobsnoot,
garnaal, pancetta
|
en tuinkers
4 personen 50 min
% bloemkool
12 Spar sint-jakobsnoten
120 g Spar ongezouten boter
al
4 el geklaarde boter
À
40 ml Boni Selection melk
A
u
100 g Spar grijze Noordzeegarnalen
50 gSpar pancetta
% bakje tuinkers
N
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
Ni
2
Bak de pancetta 30 min krokant
op een ovenplaat met bakpapier.
Laat uitlekken op keukenpapier.
Verhit 100 g boter tot deze bruin
EE
kleurt en je een hazelnootgeur
krijgt. Zeef door een fijne zeef en
hou warm op een zeer laag vuur
is
Ee
(= beurre noisette).
u
Snij roosjes van de bloemkool.
Kook of stoom de stelen met %
+
Te 4
>,
et
van de roosjes goed gaar.
as
k
ji
Giet af, voeg de melk en 20 g
boter toe en mix tot een gladde
2
puree. Kruid met zwarte peper
en zout.
u
Bak de overige bloemkoolroosjes
gaar in 2 el geklaarde boter. Kruid
met zwarte peper en zout.
Bak de sint-jakobsnoten kort,
maar krachtig, aan elke zijde
ie,
in 2 el geklaarde boter in een
antikleefpan. Kruid met zwarte
peper en zout.
10.
Verdeel de bloemkoolpuree over
4 borden.
=
:
11
Leg er telkens 3 sint-jakobsnoten
==»
=
_
u
en enkele bloemkoolroosjes op.
Pampano Rueda
Besprenkel met beurre noisette.
Rueda, Spanje
12,
Werk af met de krokante
« frisse en exotische neus en smaak
pancetta, garnaaltjes en tuinkers.
« eindigt lang en aromatisch
a
“
a
|