Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Fe

uct ©

pass oneel



Bloemkoolmousse

met sint-jakobsnoot,

garnaal, pancetta

|

en tuinkers

4 personen 50 min

% bloemkool

12 Spar sint-jakobsnoten

120 g Spar ongezouten boter

al

4 el geklaarde boter

À

40 ml Boni Selection melk

A

u

100 g Spar grijze Noordzeegarnalen

50 gSpar pancetta

% bakje tuinkers

N

1

Verwarm de oven voor op 180°C.

Ni

2

Bak de pancetta 30 min krokant

op een ovenplaat met bakpapier.

Laat uitlekken op keukenpapier.

Verhit 100 g boter tot deze bruin

EE

kleurt en je een hazelnootgeur

krijgt. Zeef door een fijne zeef en

hou warm op een zeer laag vuur

is

Ee

(= beurre noisette).

u

Snij roosjes van de bloemkool.

Kook of stoom de stelen met %

+

Te 4

>,

et

van de roosjes goed gaar.

as

k

ji

Giet af, voeg de melk en 20 g

boter toe en mix tot een gladde

2

puree. Kruid met zwarte peper

en zout.

u

Bak de overige bloemkoolroosjes

gaar in 2 el geklaarde boter. Kruid

met zwarte peper en zout.

Bak de sint-jakobsnoten kort,

maar krachtig, aan elke zijde

ie,

in 2 el geklaarde boter in een

antikleefpan. Kruid met zwarte

peper en zout.

10.

Verdeel de bloemkoolpuree over

4 borden.

=

:

11

Leg er telkens 3 sint-jakobsnoten

==»

=

_

u

en enkele bloemkoolroosjes op.

Pampano Rueda

Besprenkel met beurre noisette.

Rueda, Spanje

12,

Werk af met de krokante

« frisse en exotische neus en smaak

pancetta, garnaaltjes en tuinkers.

« eindigt lang en aromatisch

a



a

|