Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ern:

aen

am

me

pa

Li

DC

ce

à

[

(34
7,

IS ad DP

N

Tataki

>

if!

1

{

if

N

van entrecöte

IIED

a

oi

|

/

6 personen ® 15 min



1 Huts Famous Cuts entrecôte

=

marinade:

Fl

:

2 dl sojasaus



*

1 dl Boni Selection olijfolie

NL"

z

F

1 di ciderazijn



1el Boni Selection

{

è

=

vloeibare honing

Er

ir

2 sjalotten

Pen.

% plantje bieslook

afwerking:

ff,

k

% bussel radijs

nt

2

% zakje sojascheuten

A

à

Fr

Mi

}

Î

a

% bakje kleine champignons

CEE

nd ——

a

1 pakje waterkers

> Fr EIE

+

1. Marinade: pel de sjalot en

snipper fijn. Snij de bieslook

fijn.

Meng de sojasaus, honing,

Rundtartaar met ansjovis en olijven

sjalot, bieslook, olijfolie en

4 personen e 15 min

ciderazijn.

Kruid het rundvlees met

1 verpakking americain préparé met pesto,

1 tak rozemarijn

peper en zout. Bak zeer kort

olijven en pijnboompitten

1 sjalot

op de barbecue.

tapenade van olijven:

2 el Boni Selection olijfolie

Leg het vlees 25 min in de

1el Spar zwarte olijven

1 citroen

marinade. Draai regelmatig

eens om.

1el Spar groene olijven

afwerking:

1 kl Boni Selection kappertjes

ansjovis

Snij het vlees in reepjes en

6 ansjovisfilets

puntpaprika

schik op een plank. Overgiet

rijkelijk met de marinade.

d

Meng de préparé met de pesto, olijven en

6. Werk af met stukjes puntpaprika,

Marineer de champignons in

pijnboompitten tot een tartaar.

ansjovis en een takje rozemarijn.

dezelfde marinade.

Tapenade van olijven: snij de olijven, kap-

Snij de radijzen zeer fijn en

pertjes, sjalot en ansjovisfilets fijn.

leg in ijswater. Zo blijven de

Werk alles op met olijfolie en zeste van

Dinorose Cinsault

5

plakjes krokant.

citroen.

Languedoc, Frankrijk

Schik de groenten en

waterkers tussen het vlees.

Doe de tartaar in een ring, zet in het mid-

« een echte spring-in-t-veld

den van het bord en duw aan.

* geurend naar bonbons, maar toch

Serveer lauw tot koud.

niet zoet van smaak

is

Versier met de tapenade van olijven.