Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 44


Hier is pagina 44 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Spar Folder 01.08.2020

Hier is pagina 44 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 44

ern: aen am me pa Li DC ce à [ (34 if! 1 { if N van entrecöte IIED a oi | / 6 personen ® 15 min € 1 Huts Famous Cuts entrecôte = marinade: Fl : 2 dl sojasaus — * 1 dl Boni Selection olijfolie NL" z F 1 di ciderazijn ” 1el Boni Selection { è = vloeibare honing Er ir 2 sjalotten Pen. % plantje bieslook afwerking: ff, k % bussel radijs nt 2 % zakje sojascheuten A à Fr Mi } Î a % bakje kleine champignons CEE nd —— a 1 pakje waterkers > Fr EIE + 1. Marinade: pel de sjalot en snipper fijn. Snij de bieslook fijn. Meng de sojasaus, honing, Rundtartaar met ansjovis en olijven sjalot, bieslook, olijfolie en 4 personen e 15 min ciderazijn. Kruid het rundvlees met 1 verpakking americain préparé met pesto, 1 tak rozemarijn peper en zout. Bak zeer kort olijven en pijnboompitten 1 sjalot op de barbecue. tapenade van olijven: 2 el Boni Selection olijfolie Leg het vlees 25 min in de 1el Spar zwarte olijven 1 citroen marinade. Draai regelmatig eens om. 1el Spar groene olijven afwerking: 1 kl Boni Selection kappertjes ansjovis Snij het vlees in reepjes en 6 ansjovisfilets puntpaprika schik op een plank. Overgiet rijkelijk met de marinade. d Meng de préparé met de pesto, olijven en 6. Werk af met stukjes puntpaprika, Marineer de champignons in pijnboompitten tot een tartaar. ansjovis en een takje rozemarijn. dezelfde marinade. Tapenade van olijven: snij de olijven, kap- Snij de radijzen zeer fijn en pertjes, sjalot en ansjovisfilets fijn. leg in ijswater. Zo blijven de Werk alles op met olijfolie en zeste van Dinorose Cinsault 5 plakjes krokant. citroen. Languedoc, Frankrijk Schik de groenten en waterkers tussen het vlees. Doe de tartaar in een ring, zet in het mid- « een echte spring-in-t-veld den van het bord en duw aan. * geurend naar bonbons, maar toch Serveer lauw tot koud. niet zoet van smaak is Versier met de tapenade van olijven.

Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 44