Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ern:
aen
am
me
pa
Li
DC
ce
à
[
(34
7,
IS ad DP
N
Tataki
>
if!
1
{
if
N
van entrecöte
IIED
a
oi
|
/
6 personen ® 15 min
€
1 Huts Famous Cuts entrecôte
=
marinade:
Fl
:
2 dl sojasaus
—
*
1 dl Boni Selection olijfolie
NL"
z
F
1 di ciderazijn
”
1el Boni Selection
{
è
=
vloeibare honing
Er
ir
2 sjalotten
Pen.
% plantje bieslook
afwerking:
ff,
k
% bussel radijs
nt
2
% zakje sojascheuten
A
à
Fr
Mi
}
Î
a
% bakje kleine champignons
CEE
nd ——
a
1 pakje waterkers
> Fr EIE
+
1. Marinade: pel de sjalot en
snipper fijn. Snij de bieslook
fijn.
Meng de sojasaus, honing,
Rundtartaar met ansjovis en olijven
sjalot, bieslook, olijfolie en
4 personen e 15 min
ciderazijn.
Kruid het rundvlees met
1 verpakking americain préparé met pesto,
1 tak rozemarijn
peper en zout. Bak zeer kort
olijven en pijnboompitten
1 sjalot
op de barbecue.
tapenade van olijven:
2 el Boni Selection olijfolie
Leg het vlees 25 min in de
1el Spar zwarte olijven
1 citroen
marinade. Draai regelmatig
eens om.
1el Spar groene olijven
afwerking:
1 kl Boni Selection kappertjes
ansjovis
Snij het vlees in reepjes en
6 ansjovisfilets
puntpaprika
schik op een plank. Overgiet
rijkelijk met de marinade.
d
Meng de préparé met de pesto, olijven en
6. Werk af met stukjes puntpaprika,
Marineer de champignons in
pijnboompitten tot een tartaar.
ansjovis en een takje rozemarijn.
dezelfde marinade.
Tapenade van olijven: snij de olijven, kap-
Snij de radijzen zeer fijn en
pertjes, sjalot en ansjovisfilets fijn.
leg in ijswater. Zo blijven de
Werk alles op met olijfolie en zeste van
Dinorose Cinsault
5
plakjes krokant.
citroen.
Languedoc, Frankrijk
Schik de groenten en
waterkers tussen het vlees.
Doe de tartaar in een ring, zet in het mid-
« een echte spring-in-t-veld
den van het bord en duw aan.
* geurend naar bonbons, maar toch
Serveer lauw tot koud.
niet zoet van smaak
is
Versier met de tapenade van olijven.