Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.

Hier is pagina 41 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 41
PL ce PE onto) 1® ke, a Æ 4 zen Pd he a, en ei Een Franse hoogvli eg Rn ge LL. .. . op je bord „ur r af © C2 „> Sn Galette met zomerfruit a Pd dr 6 personen e 1 u + afkoelen: 20 min er Ee +7 PE En ee = Er pt deeg: es e Er dt 165 g Boni Selection patisseriebloem | mespunt zeezout £ Taies am 6 g fijne suiker > La PL PE ae ” 5 =" B 115 g ijskoude Spar melkerijboter ee, 60 g Boni Selection zure room pe 3 à 4 el koud water mf ra al ZA vulling: 200 g blauwe bessen | it + 125 g frambozen Hart 4” 125 g aardbeien Er 100 grode bessen £ M. he mespunt zout sap van % citroen ene — 50 g kokosbloesemsuiker % el maïszetmeel afwerken: 1 Spar ei st CA grove rietsuiker ; N * 1 Deeg: meng de bloem, de suiker en het l zout in een grote kom. Snij de koude boter in kleine blokjes en verdeel over de bloem in de kom. Werk de boter met je vingertoppen RN door de bloem tot een korrelig deeg. Besprenkel met het water en toefjes zure room en kneed tot een samen- 10. hangend deeg. Lepel de vulling en vrijgekomen sappen Druk het deeg plat op een vel bak- in het midden van het deeg en laat een papier. Verpak in plasticfolie en leg rand van + 7 cm vrij. Werk eventueel minstens 1 u in de koelkast. 11 Vouw de rand over de vulling en laat nog af met, wat Vulling: schep de bessen met de suiker, het midden open. het zout, het citroensap en het maïs- 12 Klop het ei los met 1 kl water en opgeklopte room, een zetmeel door elkaar. bestrijk de deegrand ermee. Verwarm de oven op 225°C. 13 Bestrooi met rietsuiker. toefje mascarpone of Rol het deeg uit op een licht met bloem 14. Zet in de voorverwarmde oven en bak een bolletje vers bestoven werkblad tot een cirkel van goudbruin en gaar in 30 min. of kant-en-klaar + 35 cm doorsnede. 15 Haal uit de oven en laat 20 min Bekleed een bakplaat met bakpapier en afkoelen op een rooster. Serveer vanille-ijs. schik het deeg erop. lauwwarm of op kamertemperatuur.
Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 41