Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PL

ce

PE

onto)



ke,

a

Æ

4

zen

Pd

he

a,

en

ei

Een Franse hoogvli

eg

Rn

ge

LL.

..

.

op je bord

„ur

r

af

©

C2

„>

Sn

Galette met zomerfruit

a

Pd

dr

6 personen e 1 u + afkoelen: 20 min

er

Ee

+7

PE

En

ee

=

Er

pt

deeg:

es

e

Er

dt

165 g Boni Selection patisseriebloem

|

mespunt zeezout

£

Taies

am

6 g fijne suiker

> La PL

PE ae

” 5

="

B

115 g ijskoude Spar melkerijboter

ee,

60 g Boni Selection zure room

pe

3 à 4 el koud water

mf

ra

al

ZA

vulling:

200 g blauwe bessen

|

it

+

125 g frambozen

Hart 4”

125 g aardbeien

Er

100 grode bessen

£

M. he

mespunt zout

sap van % citroen

ene —

50 g kokosbloesemsuiker

% el maïszetmeel

afwerken:

1 Spar ei

st

CA

grove rietsuiker

;

N

*

1

Deeg: meng de bloem, de suiker en het

l

zout in een grote kom.

Snij de koude boter in kleine blokjes en

verdeel over de bloem in de kom.

Werk de boter met je vingertoppen

RN

door de bloem tot een korrelig deeg.

Besprenkel met het water en toefjes

zure room en kneed tot een samen-

10.

hangend deeg.

Lepel de vulling en vrijgekomen sappen

Druk het deeg plat op een vel bak-

in het midden van het deeg en laat een

papier. Verpak in plasticfolie en leg

rand van + 7 cm vrij.

Werk eventueel

minstens 1 u in de koelkast.

11

Vouw de rand over de vulling en laat

nog af met, wat

Vulling: schep de bessen met de suiker,

het midden open.

het zout, het citroensap en het maïs-

12

Klop het ei los met 1 kl water en

opgeklopte room, een

zetmeel door elkaar.

bestrijk de deegrand ermee.

Verwarm de oven op 225°C.

13

Bestrooi met rietsuiker.

toefje mascarpone of

Rol het deeg uit op een licht met bloem

14.

Zet in de voorverwarmde oven en bak

een bolletje vers

bestoven werkblad tot een cirkel van

goudbruin en gaar in 30 min.

of kant-en-klaar

+ 35 cm doorsnede.

15

Haal uit de oven en laat 20 min

Bekleed een bakplaat met bakpapier en

afkoelen op een rooster. Serveer

vanille-ijs.

schik het deeg erop.

lauwwarm of op kamertemperatuur.