Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PL
ce
PE
onto)
1®
ke,
a
Æ
4
zen
Pd
he
a,
en
ei
Een Franse hoogvli
eg
Rn
ge
LL.
..
.
op je bord
„ur
r
af
©
C2
„>
Sn
Galette met zomerfruit
a
Pd
dr
6 personen e 1 u + afkoelen: 20 min
er
Ee
+7
PE
En
ee
=
Er
pt
deeg:
es
e
Er
dt
165 g Boni Selection patisseriebloem
|
mespunt zeezout
£
Taies
am
6 g fijne suiker
> La PL
PE ae
” 5
="
B
115 g ijskoude Spar melkerijboter
ee,
60 g Boni Selection zure room
pe
3 à 4 el koud water
mf
ra
al
ZA
vulling:
200 g blauwe bessen
|
it
+
125 g frambozen
Hart 4”
125 g aardbeien
Er
100 grode bessen
£
M. he
mespunt zout
sap van % citroen
ene —
50 g kokosbloesemsuiker
% el maïszetmeel
afwerken:
1 Spar ei
st
CA
grove rietsuiker
;
N
*
1
Deeg: meng de bloem, de suiker en het
l
zout in een grote kom.
Snij de koude boter in kleine blokjes en
verdeel over de bloem in de kom.
Werk de boter met je vingertoppen
RN
door de bloem tot een korrelig deeg.
Besprenkel met het water en toefjes
zure room en kneed tot een samen-
10.
hangend deeg.
Lepel de vulling en vrijgekomen sappen
Druk het deeg plat op een vel bak-
in het midden van het deeg en laat een
papier. Verpak in plasticfolie en leg
rand van + 7 cm vrij.
Werk eventueel
minstens 1 u in de koelkast.
11
Vouw de rand over de vulling en laat
nog af met, wat
Vulling: schep de bessen met de suiker,
het midden open.
het zout, het citroensap en het maïs-
12
Klop het ei los met 1 kl water en
opgeklopte room, een
zetmeel door elkaar.
bestrijk de deegrand ermee.
Verwarm de oven op 225°C.
13
Bestrooi met rietsuiker.
toefje mascarpone of
Rol het deeg uit op een licht met bloem
14.
Zet in de voorverwarmde oven en bak
een bolletje vers
bestoven werkblad tot een cirkel van
goudbruin en gaar in 30 min.
of kant-en-klaar
+ 35 cm doorsnede.
15
Haal uit de oven en laat 20 min
Bekleed een bakplaat met bakpapier en
afkoelen op een rooster. Serveer
vanille-ijs.
schik het deeg erop.
lauwwarm of op kamertemperatuur.