Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

Se

er

en

>

k f

er

Ei

LES

kan

(3

TAS

Pas EB

ne

a



Van mei

EN en

L

en

tot oktober

Seh

ge

led

koop je bij

TUE

ed

>



Spar paprika’s van

Belgische bodem. Die

ee

bestelt onze aankoper elke

dag vers op de veiling.

\

|. %

\

\

A

Groen: ietwat bitter

Pen Fi

>

Geel: zacht

Oranje: licht zoet

. 4

Rood: zoet

f

x

«|

a | :

L

Er

4 personen » 35 min

2 gele paprika’s

50 g Boni Selection mayonaise

% bakje tuinkers

200 g Boni Selection tonijn (in eigen nat)

50 g Boni Selection zure room

300 g Boni Selection farfalle

% mango

% limoen

50 g gekleurde kerstomaten

1 Spar ei

% plantje bieslook

extra vierge olijfolie

1 sjalot

% plantje platte peterselie

Giet af en besprenkel met extra vierge

Meng de tonijn met de mayonaise,

Verwarm de grill van de oven.

Snij de paprika's in de lengte in 2.

olijfolie. Laat afkoelen.

de zure room, het ei, de sjalot, de

Verwijder de zaadjes.

Snij de kerstomaten in 2. Roer onder de

bieslook, de platte peterselie en de

Leg de paprika's met de bolle kant naar

pasta. Kruid met zwarte peper en zout.

mangoblokjes. Breng op smaak met

boven op een ovenplaat. Zet in de oven

Laat de tonijn uitlekken.

limoensap, zwarte peper en zout.

en gril tot het vel donkerbruine vlekken

Breng water aan de kook en kook het ei

Vul de paprikahelften ermee op. Werk

krijgt.

hard in 8 min. Pel en plet fijn.

af met tuinkers.

Haal de paprika's uit de oven, laat even

Pel de sjalot en snipper fijn. Snipper de

Serveer met de koude pasta.

afkoelen en pel ze.

bieslook en platte peterselie fijn.

Kook de pasta volgens de

Schil de mango en snij het vruchtvlees

bereidingswijze op de verpakking.

in blokjes.