Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 53




Hier is pagina 53 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

zomerspecial ®

%

pr.

£

A

u

a

+

#

4 personen e 1 u + koelen: 30 min

$

600 g Spar americain natuur

1 eidooier

ri

1 kg Spar vastkokende aardappelen

de

3 el country potatoeskruiden

ER:

Je

=

geklaarde boter

Fa

Lu

50 g Boni Selection zure room

a

70 g cheddar (smeltkaas)

#

70 ml Boni Selection room

&

f

1ui

ce

50 ml tomatenketchup

3 el worcestersaus

5

(3

nn

\

1 kl gerookt paprikapoeder

3

pus

he

250 ml Boni Selection passata

/

4

é

2 kl bruine kandijsuiker

a

[3

LE

4

1 blokje rundsbouillon

®

7,

Boni Selection arachideolie

3

F:

y

la

LS

An

=

aus:

breng de room aan de kook.

Breng aan de kook en laat 15 min rustig

elke gehaktbal

Haal van het vuur en roer er de smelt-

pruttelen op een zacht vuur zonder

w

Vul het kuiltje op met een bevroren

deksel

kaas door tot deze gesmolten is

blokje kaassaus

Verdeel de kaassaus over silicone

Warm de oven voor op 200°C

Vouw het gehakt er stevig rond en druk

ijsblokjesvormen en laat opstijven in de

Was de aardappelen en snij in wedges.

goed aan

koelkast.

Verdeel ze over een ovenplaat met

&

Verhit geklaarde boter in een bakpan

schil 1 ui en snipper in halve

bakpapier.

Bak de ballen rondom goudbruin in een

ringen

Besprenkel met arachideolie en verdeel

pan op een matig vuur. Bak ze eerst op

de vouwnaad

Verhit 3 el arachideolie in een kookpot.

de country potatoeskruiden erover.

Bak de ui glazig. Voeg paprikapoeder

Hussel goed door elkaar.

Schep ze over in een vuurvaste schotel

Zet 40 min in de voorverwarmde oven

toe en roer goed door. Blus met ket-

en overgiet met het braadvet. En bak

chup en tomatenpassata

Roer 1 eidooier, zwarte peper en zout

nog 12 min in de voorverwarmde oven

door de americain natuur.

Verkruimel het rundsbouillonblokje

Serveer de ballen met de country po-

erover en voeg de worcestersaus en

Maak 4 ballen van het gehakt van elk

tatoes en BBQ-saus. Werk af met een

suiker toe

toefje zure room

150 g. Duw met de duim een kuiltje in