Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
zomerspecial ®
m
Ed
ie
6 personen
40 min
paprikapoeder
1 zoete aardappel
cayennepeper
Boni Selection bloem
1 kleine zoete aardappel
piment d'espelette
%
2 zoete puntpaprika’s
Ps
2 el Boni Selection zure room
3 zoete uien
arachideolie
pikante olie
pof de
pel de uien,
zoete aardappel. Steek hem in
verpak ze in hun geheel in
aluminiumfolie en bak 15 min in
zijn geheel in een oven van 160°C
fl
tot hij zacht is.
de oven op 160°C.
Haal ze uit de oven en laat
Steek de zoete puntpaprika’s
dd
_
ook in de oven tot deze zacht
afkoelen.
zijn. Haal uit de oven en draai in
Snij in partjes. Zorg ervoor dat het
aluminiumfolie om af te koelen.
onderste hartje er nog aanhangt.
Le
Verwijder het vel en de zaadjes
Besmeer deze partjes met olie
w
van de paprika's.
en gril op de barbecue of in een
Mix het vruchtvlees van de
grillpan.
paprika's met de zachte zoete
Serveer alles gelijktijdig.
À
aardappel en zure room glad.
ï
Kruid met cayennepeper en
vs
paprikapoeder.
Werk eventueel af met pikante
D |
ser
olie.
de zoete aardappel of bataat
: schil de
een groente is en geen echte
zoete aardappel. Snij in fijne
aardappel? Oorspronkelijk komt
plakjes met een mandoline of
de oranje knol uit Mexico. Maar
\
snijmachine.
enkele jaren geleden won hij
’
wereldwijd aan populariteit.
Haal de plakjes door de bloem.
Frituur de zoete aardappelchips
Sindsdien is hij overal verkrijgbaar
en wordt hij zelfs in België geteeld.
in het frietvet op 150°C tot ze
krokant zijn.
Geen wonder, want je kan hem
Bestrooi met piment d'espelette
bakken, grillen, pureren en poffen.
en zout.
Mogelijkheden zat dus!