Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

zomerspecial ®

m

Ed

ie

6 personen

40 min

paprikapoeder

1 zoete aardappel

cayennepeper

Boni Selection bloem

1 kleine zoete aardappel

piment d'espelette

%

2 zoete puntpaprika’s

Ps

2 el Boni Selection zure room

3 zoete uien

arachideolie

pikante olie

pof de

pel de uien,

zoete aardappel. Steek hem in

verpak ze in hun geheel in

aluminiumfolie en bak 15 min in

zijn geheel in een oven van 160°C

fl

tot hij zacht is.

de oven op 160°C.

Haal ze uit de oven en laat

Steek de zoete puntpaprika’s

dd

_

ook in de oven tot deze zacht

afkoelen.

zijn. Haal uit de oven en draai in

Snij in partjes. Zorg ervoor dat het

aluminiumfolie om af te koelen.

onderste hartje er nog aanhangt.

Le

Verwijder het vel en de zaadjes

Besmeer deze partjes met olie

w

van de paprika's.

en gril op de barbecue of in een

Mix het vruchtvlees van de

grillpan.

paprika's met de zachte zoete

Serveer alles gelijktijdig.

À

aardappel en zure room glad.

ï

Kruid met cayennepeper en

vs

paprikapoeder.

Werk eventueel af met pikante

D |

ser

olie.

de zoete aardappel of bataat

: schil de

een groente is en geen echte

zoete aardappel. Snij in fijne

aardappel? Oorspronkelijk komt

plakjes met een mandoline of

de oranje knol uit Mexico. Maar

\

snijmachine.

enkele jaren geleden won hij



wereldwijd aan populariteit.

Haal de plakjes door de bloem.

Frituur de zoete aardappelchips

Sindsdien is hij overal verkrijgbaar

en wordt hij zelfs in België geteeld.

in het frietvet op 150°C tot ze

krokant zijn.

Geen wonder, want je kan hem

Bestrooi met piment d'espelette

bakken, grillen, pureren en poffen.

en zout.

Mogelijkheden zat dus!