Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
zomerspecial ®
a
|
\
NN
Es
œ
|
f
_—
I.
A”
‚Ar, >
u
u
za mm?
e
er
J
LES
4
n
D
Oo
>
t
so
z
win
y
a *
ds
#
ze
aise
A
+. =
\
&
Fi
IP]
at
TCE 1
ld
0
are
D
6
Ps
a
a
2
SL
srr
ü
“
m
qc
a
(=
Lu,
std
no
al
D
n
7
i
Du
M
1 K
x
Zh
Lu
kr
Ohm
Dane
[=
4 personen » 40 min
en
eV
;
1 courgette
mi
a
DEA
TT
200 g broccolini
ma ee
1 bussel lente-ui
#”
ET
60 g Spar sesamzaad
£
3
1klsuiker
We.
=
a
En
Ls >
3 el rijstazijn
ed
Ben
1 el Boni Selection sojasaus
17
A"
vR
2 el Boni Selection sesamolie
a F
1 el Boni Selection vloeibare
bal
Li
=
honing
\
Be.
L
100 g ricotta
100 g glasnoedels
Lo]
1E
enkele blaadjes ijsbergsla
m -
DA?
1 plantje koriander
Er
Boni Selection arachideolie
5
Rooster de sesamzaadjes al roerend
ar
goudbruin in een pan zonder vetstof.
Doe 50 g sesamzaadjes in een vijzel en
maal fijn met de suiker.
C
3
Roer de sojasaus, 1 el sesamolie, rijst-
x 7%
bi
0
azijn en honing erdoor.
au
4
Verwijder het buitenste blad van de
TOR
lente-uitjes. Snij 1 lente-ui fijn.
beet
= à
Hr
Snipper de koriander fijn.
Gaar de glasnoedels volgens de
10,
aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm een grillpan of de barbecue.
Door het pletten van de
Giet af en spoel koud. Besprenkel met
11
Gril de courgette, lente-ui en broccolini
Lel sesamolie en roer de gesnipperde
aan alle zijden mooi bruin en gaar op
sesamzaadjes komt er
lente-ui en de koriander eronder.
een matig vuur.
veel vet vrij en kan de
8
Snij de courgette in schuine schijven
12
Besprenkel de groenten met de sesam-
van + 1 cm.
dressing en werk af met ricotta.
sesamdressing schiften.
Smeer de overige lente-uitjes,
13
Serveer met de glasnoedels in een blad
courgetteschijven en broccolini in met
ijsbergsla.
Voeg dan wat extra, rijstazijn
arachideolie.
14
Werk af met de overige sesamzaadjes.
toe en roer goed door.