Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

zomerspecial ®

a

|

\

NN

Es

œ

|

f

_—

I.

A”

‚Ar, >

u

u

za mm?

e

er

J

LES

4

n

D

Oo

>

t

so

z

win

y

a *

ds

#

ze

aise

A

+. =

\

&

Fi

IP]

at

TCE 1

ld

0

are

D

6

Ps

a

a

2

SL

srr

ü



m

qc

a

(=

Lu,

std

no

al

D

n

7

i

Du

M

1 K

x

Zh

Lu

kr

Ohm

Dane

[=

4 personen » 40 min

en

eV

;

1 courgette

mi

a

DEA

TT

200 g broccolini

ma ee

1 bussel lente-ui

#”

ET

60 g Spar sesamzaad

£

3

1klsuiker

We.

=

a

En

Ls >

3 el rijstazijn

ed

Ben

1 el Boni Selection sojasaus

17

A"

vR

2 el Boni Selection sesamolie

a F

1 el Boni Selection vloeibare

bal

Li

=

honing

\

Be.

L

100 g ricotta

100 g glasnoedels

Lo]

1E

enkele blaadjes ijsbergsla

m -

DA?

1 plantje koriander

Er

Boni Selection arachideolie

5

Rooster de sesamzaadjes al roerend

ar

goudbruin in een pan zonder vetstof.

Doe 50 g sesamzaadjes in een vijzel en

maal fijn met de suiker.

C

3

Roer de sojasaus, 1 el sesamolie, rijst-

x 7%

bi

0

azijn en honing erdoor.

au

4

Verwijder het buitenste blad van de

TOR

lente-uitjes. Snij 1 lente-ui fijn.

beet

= à

Hr

Snipper de koriander fijn.

Gaar de glasnoedels volgens de

10,

aanwijzingen op de verpakking.

Verwarm een grillpan of de barbecue.

Door het pletten van de

Giet af en spoel koud. Besprenkel met

11

Gril de courgette, lente-ui en broccolini

Lel sesamolie en roer de gesnipperde

aan alle zijden mooi bruin en gaar op

sesamzaadjes komt er

lente-ui en de koriander eronder.

een matig vuur.

veel vet vrij en kan de

8

Snij de courgette in schuine schijven

12

Besprenkel de groenten met de sesam-

van + 1 cm.

dressing en werk af met ricotta.

sesamdressing schiften.

Smeer de overige lente-uitjes,

13

Serveer met de glasnoedels in een blad

courgetteschijven en broccolini in met

ijsbergsla.

Voeg dan wat extra, rijstazijn

arachideolie.

14

Werk af met de overige sesamzaadjes.

toe en roer goed door.