Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pr,
„ Me
u.
CR
ee
“>
Lr
Ge
wer
id
7
fi
4 personen
30 min
|
1 kleine bloemkool
me
1 grote ui
150 g spinazie
2 San Marzano-tomaten
3 el rijstolie
1 kl garam masala
% kl kurkuma
1 kl zout
Spar pitabroodjes
3 tenen look
il
2 gele chilipepers
50 g verse gember
Dd
30 g Spar gedroogde kokos
nd
400 ml kokosmelk
-
1e
1 kl komijn
: schil de gember en hak grof.
Snij de chilipepers grof en pel de look.
4
>
Doe de look, gember, chilipepers, komijn
I
en gedroogde kokos in het hakmolentje
A,
LE
afl
met een scheutje kokosmelk en mix tot
\
een gladde puree.
rn
A
Voeg de rest van de kokosmelk erbij
De e
en druk steeds kort op de pulseerknop
ty"
kn mn
met kleine pauzes tot je een mooie saus
1
bekomt. Zo kan de saus niet schiften.
Pane
=
Snij de bloemkool in roosjes.
Pel de ui en snij in fijne, halve ringen.
m
Verwarm de olie in een grote wok (of
—
koekenpan) met deksel op een halfhoog
et
vuur en laat de uiringen glazig bakken.
a
ven
Leg de bloemkoolroosjes erbij en bak tot
hd
ze lichtbruin kleuren.
Roer de garam masala, de kurkuma en
an =
het zout erdoor.
Overgiet met de kokossaus en breng aan
de kook onder deksel.
Voeg % van de spinazieblaadjes eraan toe.
Laat nog even koken tot de
EN
spinazieblaadjes geslonken zijn.
Snij de overige spinazieblaadjes in fijne
mn
reepjes.
e=
ud
Cubanisto (5,9%)
Snij de tomaten in brunoise.
« bier van lage gisting
Bestrooi de curry met spinaziereepjes
+ frisse smaak van citrus,
en tomatenstukjes. Serveer met
sinaasappel en limoen
pitabroodjes.
« subtiele toets van rum
SA a