Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.

Hier is pagina 34 van 70 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 34
_ LJ a ned B nj vi “@® A CM % [73 DATEN 5 Eed à te 8 À > D = EN +254 a Re | ka ef tan A Ad = Ee ES ak x 2 CL A Ed Y A Tj 1 pizza 10 min ë à. Cal Ce Fa 1 schijf watermeloen 50 g frambozen I % mie x 30 g blauwe bessen 1 kiwi 30 g aardbeien * 30 g Boni Selection Petit Suisse L 30 g Spar amandelpoeder A: 20 g Spar granaatappelpitjes enkele blaadjes munt SJ pe 8 Snij een dikke schijf uit de watermeloen. + Verwijder het kroontje van de et aardbeien en snij in kwartjes. Ke Schil de kiwi en snij in blokjes. © SA Rooster het amandelpoeder N N AQ goudbruin in een droge pan zonder vetstof. Versier de schijf watermeloen met het zomerfruit. Werk af met de granaatappelpitjes, > enkele toefjes Petit Suisse, amandelpoeder en enkele blaadjes u a munt. è Snij in pizzapunten en serveer. 2% #4 m. ee res es Ne en ® N EB m Da rer
Spar - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 34